batica Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Jel moze neko na mail da mi poshalje sve pecheve i shta mi je potrebno da bih igrao cs bez stima Bata_asdf@yahoo,com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Da ti na mail posalje sve patcheve? :)) Iskreno, nisam siguran da imas toliki mailbox da bi mog'o da primis sve patcheve, a ne bi te ubilo i da pogledas pokoji sticky topic, ima dosta toga pojasnjenog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 hmmm lepo ti je lucky rekao .... pa bre 1 patch ne moze da ti stane na mailbox :D:D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 batice,pogledaj sticky topice i jedan od skorašnjih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Da ti na mail posalje sve patcheve? :)) Iskreno, nisam siguran da imas toliki mailbox da bi mog'o da primis sve patcheve, a ne bi te ubilo i da pogledas pokoji sticky topic, ima dosta toga pojasnjenog :) ← na goglu ima oko 2i nesto giga za inbox :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 1) mail mu je na yahoou 2) ne znam koji je benefit skidanja preko maila koji a) cini fajlove vecim b) nema opciju nastavka dla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VampirE.Ks Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Ima i yahoo velik inbox (1gb) ali ne dozvoljava slanje/primanje mail-ova koji u sebi sadrze "atachment" file-ove preko 10mb-a (ovako je bar pre bilo) dok gmail moze (cini mi se) da dobije file tezinski neogranicen. Ali opet... :) bez daljih opravdanja imaju urlo-ovi sa dl file-ovima (bar sam ih ja nasao ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batica Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 Ljudi hvala :) snashao sam se vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batica Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 sad me muchi neshto drugo!!!! kako instaliram pach tako mi puca cs kad krenem da ulazim u neki server!!! zashto???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 qpi steam Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 mogu ja ali nemam net, mozda kad ubacim net ... nemam ni mail, a ni tastaturu, prodao sam jednom liku caletovu tastaturu za 60 dinara, meni ne treba, ja igram LEGO fudbal na dzojstiku ... hoces da kupis dzojstik za 70 dinara? ne treba mi vise posto igram menadzer sa misem ... misa sam dobio od caleta posto njemu ne treba, on igra LEGO fudbal na dzojstiku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 mogu ja ali nemam net, mozda kad ubacim net ... nemam ni mail, a ni tastaturu, prodao sam jednom liku caletovu tastaturu za 60 dinara, meni ne treba, ja igram LEGO fudbal na dzojstiku ... hoces da kupis dzojstik za 70 dinara? ne treba mi vise posto igram menadzer sa misem ... misa sam dobio od caleta posto njemu ne treba, on igra LEGO fudbal na dzojstiku ... ← LOL koji kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 mogu ja ali nemam net, mozda kad ubacim net ... nemam ni mail, a ni tastaturu, prodao sam jednom liku caletovu tastaturu za 60 dinara, meni ne treba, ja igram LEGO fudbal na dzojstiku ... hoces da kupis dzojstik za 70 dinara? ne treba mi vise posto igram menadzer sa misem ... misa sam dobio od caleta posto njemu ne treba, on igra LEGO fudbal na dzojstiku ... ← Mislim da je ovo rekao na jedno 4 topica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost... Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 mogu ja ali nemam net, mozda kad ubacim net ... nemam ni mail, a ni tastaturu, prodao sam jednom liku caletovu tastaturu za 60 dinara, meni ne treba, ja igram LEGO fudbal na dzojstiku ... hoces da kupis dzojstik za 70 dinara? ne treba mi vise posto igram menadzer sa misem ... misa sam dobio od caleta posto njemu ne treba, on igra LEGO fudbal na dzojstiku ... ← Pa de si bre ti 100 god :) e oduvek si bio egzotican sa recima :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts