Guest epicAdrian Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kakve su mi ovo anomalije na tastaturi, ovo mi se u zhivotu nije desilo Znachi , uvek kada stisnem space kursor se pomeri za jedno mesto napred ali se vrati u prethodni red!wtf!!11! kada stisnem backspace slova se ne brishu vec mi izbacuje ovo[ !!! \a kada stisnem enter za novi pasus desi se ovo \ \ !!!1 1!!! to su samo neke od gluposti pa ne kontam y chemu je problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Gde ti se to desava (samo u nekom programu iz office paketa ili svuda)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 svuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Meni se to desavalo samo sa tasterima " / > otvorio sam tastaturu ali sve je izgledalo ok. Problem je bila elektronika pa sam morao da je promenim. Cesto se desava taj problem kod starijih Genius modela. Prikaci na drugi komp tastaturu pa ako istu gresku pravi stradala je elektronika. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 yep izgleda da je to, prikachio sam kod ortaka, same shit happens :( btw u pitanju je neka neo-va multimedijalna, ima vec vishe od 2 dine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 imenom tastature i njenim godistem si sam sebi odgovorio na pitanje. Konacno, tastature nisu skupe, otvori se za neku malo bolju i eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Spyware je u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts