Jump to content

Problem Oko Heroja V


Misha-King

Recommended Posts

Znaci hocu da igram Heroje na masini, Centrino 2ghz, 1gb rama ati radeon 9700 itd... e sada instaliram ja igru pokusavao sam i da patchujem pa da pokrenem tako ali exe file nestane iz njemu samo poznatog razloga.

Problem mi je kada pokusam igru da pokrenem krene onaj crni ekran kao da pocinje i onda mi Windows izbaci error, sa onim raspalim opcijama send i dont send.

Jel ima neku ideju sta to moze da bude?

(instalirao sam nove drajvere za graficku i sve ostale gluposti i dalje nece...)

Link to comment
Share on other sites

uf...kako to mislish exe fajl nestane? u principu bilo je par nas sa zhalbama da nakon instalacije i *khm*krekovanja*khm* javlja da ne vidi disk, reinstall i radilo je super...ovakav problem nisam video pre ali ovako odokativno mirishi mi da je nesto do windowsa ili do tvoje kopije heroja...uzmi lepo h5 lexx edition taj radi 100% =o)

Link to comment
Share on other sites

Ne znam tačno koliko ti mogu biti od pomoći, ali probaću...

Nije mi baš jasno da li ti .exe nestaje posle install-a ili posle patcha, ali nije ni toliko bitno. Igra zahteva najnoviju verziju directX-a, i tu ima nekih tripova kojima ja nisam vešt baš mnogo... Kada sam burazeru instalirao, igra nije htela da krene, i izbacivala je grešku da joj treba neki d3dx..._25 file, a u windows/sistem32 je bio d3dx_26, pa sam ga kopirao na desk, preimenovao u ..._25, pa nazad u win, i proradilo je... Ali mislim da kod tebe nije ovo...

BATALI crack lepo, skini najnoviji daemon tools, skini image za H5 sa gamecopyworlda, i securom loader, preko koga pokrećeš igru kada mountuješ image. Ovo je dobro i zato što ne prepisuješ originalni .exe, kao sa crackom... Ako ti je smor, evo ti image, i loader (asr.exe, i samo mu "pokažeš" originalni .exe, a prethodno mountuješ image koji sam ti dao)

Ako ovo ne proradi, ili ti ne valja instalacija, ili komp, jebiga... fingers crossed!!!

http://rapidshare.de/files/23919024/H5_Sur...by_Che.zip.html

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Unleashedov krk radi bez problema, a kako i ne bi kad je napravljen na najlamerskiji način.

"We discovered that the main game exe, which was included in the russian v1.1 release of the game, isn't protected by SecuROM 7, but it is just protected with a few DVD checks. The game exe is exactly like the english version, which do have SecuROM 7 and still is uncracked. So why not use this advantage and release something, many of you have been waiting for?"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...