killYg0r Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 @killYg0r prekini da se proseravas i da flejmujes. ako ti se ne dopada to sto pisem iskuliraj!I za tvoju imformaciju prosao sam kroz ceo MC ali sam posle batalio jer je gildi trebalo 100 god samo MC da zavrsi a u BWL su padali od 1 bosa .Pored toga dkp sistem je bio retardiran a i warr me je smorio.Tako da nemoj da pricas stvari o kojima nemas pojma. ← pa to sam i ja rekao znaci ti nisi video w od wow-a ,a kenjas kako je warr sranje i tako dalje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 jedan od najzabavnijih warrior feature-bugova je praktichno primenjiv samo u AV (kad igrate horde side), meni je death from above i dalje jedna od najludjih stvari koje sam ikada video i nije mi dosadila =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 Herbalism + Skinning ???? sabija??? :) i Fishing kao secondary Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 herb + skin + fish sam imao na druid-u...na 40-om lvl-u sam imao oko 900g :) Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 I de su sad te pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 sve je pare popio! a 5 darkmoon rakije kosta like 90 coppera pa ti vidi koliko se uroljo taba ;oP i posle chudno sto je ostavio wow =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 ortak me smara da uzmem ENCHANTING kao sabija i sl Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 (edited) I de su sad te pare? ← odose na epic mount koji je 1000g ??? : ) jel da? xD edit: jel normalno da kada kliknem na continue za pravljenje ACC-a ceka 500 godina??? Edited June 25, 2006 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 da ,dobro dosao na blizzardov sajt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 oke bacite kljuc na topic instalira mi se prokletih 5 diskova... cenim da je na 95% ... jos da instaliram patcheve jaooo ti patchevi .... hvala svima na pomoci ili odmoci i na spamu... vidimo se na Sylvanasu (ko igra tamo hordu bacite /w da se grupisemo :) ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 oke bacite kljuc na topic instalira mi se prokletih 5 diskova... cenim da je na 95% ... ← 5??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Posle sinocne "Bajkerijade" sam doshao da zakljuchka da je RL rakija bolja od Darkmoon-ove. Jeste da sam bio navuchen na Darkmoon rakiju dobrih mesec dana, ali mi je ljubazni doktor Drajzer pomogao A na pitanje "Gde su sad te pare" odgovor je ...qpio 2 mount-a, gomilu opreme na AH (nisam zalazio u instance, samo solo grind i quest, pa sam osecao manjak dobre opreme) Neverovatno je da sam lakshe pare mlatio od 10 - 40og lvl-a prodavajuci linen/wool i briarthorn/swiftthistle i ostale low lvl travke, nego na 60-om /spam off Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 (edited) TREBA MI JEBENI PATCHHH 1.10.0 DO 1.10.2 odatle pa do 1.11.0 imam !!! U P O M O C enGB naravno Edited August 30, 2010 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 spamujesh... i probaj google Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 prvo sam cimao google pa sam onda ovde spamovo ... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 sem ako nemas modem ,ako imas brzo trk do sbb-a na upgrade net conekcije prvo , probaj samo da skines zadnji patch preko blizz. downloadera i da vidi malo vise na google da se potrudis ,ili neki p2p ... duno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 imaju u blizardovim faq linkovi za sve peceve, a trebeo si da skines kumulativni 1.11, (sao 4xx MB) on sadrzi sve peceve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 da a ja idem na fax koji ima 100mbit -a... imam bre bedni 128k a neki ni to nemaju... :( Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 lvlovao maga - 20 dana, jbga prvi char, ali cenim da bi mogao za recimo 7, bez nekih grind lozana itd. hunter - 10 dana, i to najopushtenije sa po 4 sata SMa nedelju dana, neki plafon koj bi ja mogo je recimo 5-6 dana sa huntom. a odakle tebi da dr00d brzo lvluje leba ti, ae feral, machka itd, al nesrecna machka shto grebucka za 100 na 60om lvlu protiv suknje, ae ima fin opener koji radi vishe nego ambush, to je jad u odnosu na ostale, i jedino u chemu dr00d moze da ima potencijal jes' da ima, ili pun qrac snage pa da smara sa medjedom i ogromnim udarcima koji dolaze svake prestupne godine, ili u oomkinu, a za to treba da nosi cloth :P ma nek ide u djavo wow bre, ja reko ce bude zanimljivo, skinucu se kad god pozelim, sad nece da ode, ocu moj zivot nazad pobogu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 lol? wtf je ovo iznad ?:) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 ma nek ide u djavo wow bre, ja reko ce bude zanimljivo, skinucu se kad god pozelim, sad nece da ode, ocu moj zivot nazad pobogu ! ← Lol, evo ja sam ga dobio desetak dana vec, al izgleda nista nije ostalo... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 bacajte kljuc na ovo. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 kako je dobro ovo jebote bolje 10000x nego krek ! ! ! Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 kako je dobro ovo jebote bolje 10000x nego krek ! ! ! ← Nisi probao dop Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Nisi probao dop ← Kad je probao najvece zlo i drogu ovog sveta WOW, sada moze komotno da predje na heroin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts