Dušan_ Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 Swaka chast Mile ,ovo je totalno ok rezultat ... Sada me josh vise ToD nervira... ← A koga ToD ne nervira ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 vladoice ustao si u 9 sati da bi spamovao na ruru i sad mislis da si "IN" ← ko kaze da sam ustao... ;) btw mile nemoj da se nerviras trema prvi put si na takvom eventu zasluzio si da odes odigrao si dobro nisi obruko ni sebe ni drzavu i to treba da ti je dosta a iduci put idi sa namerom da izgazis sve ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) Inso doso do polufinala Zeus uzeo grubiju jednu u 1/4 finalu Najjaca grupa je bila mieltova ubedljivo Edited July 1, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Svaka cast za uzete partije svetckim igracima , Svaka ti dala ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 zeus izbacio grubby-a.. ho ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 lol ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) http://www.sk-gaming.com/coverage/1061/ tako kaze a i http://www.eswc-live.com/?c=competition&s=...d_competition=3 tako kaze,tako da mora biti Edited July 1, 2006 by < 4gl > Filip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 pa onda jeste ja gledao ne nekom drugom sajtu pise proso grybi to sigurno zbog neke partije sto je prekinuta a dobijao grubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Iz Miletove grupe njih dvojica u polufinalu.. Toliko o tome ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 mile, jebiga, tako je bilo i na ecg-u, mada su tamo davali razere misheve i podloge :) i sennheiser slushke za one koji nemaju :) pa ono dash pasosh dok ne vratish opremu i zapishu te :)) Inache, dvoje iz tvoje grupe igraju u polufinalu, a ti si insu za koga cenim da ce igrati finale vs sky-ja uzeo jednu, tako da svaka chast care. Na WCG-u ce biti druga pricha nadam se, jer si i sam video sad da mozes. <edit> nadjoh sve miletove repove koje postoje, i okachih,da ne skidate pack od 20mb prvog dana Link <edit #2> promenjen link :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 A sta bi sa repova vs insomnie? Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 u replay packu na sajtu nije bilo tih repova + 2 repa vs bigsa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 Hajli, neshto jebu ovi repovi shto si okachio. Shta god da kliknem, pishe Error 404 O_o Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 zeus 2 - 1 insomnia sky 1 - 2 lucifer navijam za zeus-a,mada kapiram da mu nisu neke sanse vs luci-a(mada kako je krenuo ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 zeus 2 - 1 insomnia sky 1 - 2 lucifer navijam za zeus-a,mada kapiram da mu nisu neke sanse vs luci-a(mada kako je krenuo ... ) ← Kada je Grubby pao ,nista nije nemoguce. Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Hajli, neshto jebu ovi repovi shto si okachio. Shta god da kliknem, pishe Error 404 O_o ← pazi stvarno.. editovao sam prethodni post, evo novog linka sa zipovanim repovima Link Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) Insomioa dobio skya za 3. mesto edit ustavri ima jos jedna Edited July 2, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 Al je otreso onog Offmana... Bruka : ) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 Lucifer osvojio, Sky treci. Imba undead Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Pa kad je zeus izbacio grubija znalo se ko osvaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiTy.StaR Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Pa kad je zeus izbacio grubija znalo se ko osvaja ← Koji li je ovom Zevsu ? Eksplodira extra... Ili je opet pao neki dogovor. Quote Nema trensa bez eksera ? Nema hausa bez djus-vodke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 To FirstBorn: Wow koja imba... Kako bi te slatko banovao... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 To FirstBorn: Wow koja imba... Kako bi te slatko banovao... ← Nemoj, molim te... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Zao mi je zbog Zeus-a navijao sam za njega.. btw Highl1 hlava na banu od 3 dana bez warna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Lucifer osvojio, Sky treci. Imba undead ← pravicu se da ovo nisam cuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts