urgh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 vrati kojotu keshja lepo pitam ko je dao koliko, svi mozda dali 20-30 kinti preko onoga shto je trebalo, ali opet malo je previshe preteklo. dodushe kjot se vec bio udaljio od stola. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 bilo je fantastichno :) stvarno treba ovo cheshce raditi ;) najvishe sam se iznenadio drashkom, kapirao sam da je drkosh, a on u stvari mica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Drasko, drkosh? U covece, al' si ti njega loshe skapirao :)) Nego, evo nesto slika sa fona koje iole liche na nesto ... okacicu posle jos neke, ove su vec na desktopu. http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/ada2506/1.jpg - kojot je video metu http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/ada2506/2.jpg - kruko ostaje bez vazduha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 moguce;) zato je bilo najvece iznenadjenje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Odlično, ako nije ispod 1280x960, ne zaslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 najbolje da ne mozes da skines 100kb, ne zezaj ... ako hoces mogu i bmp od 10mb da okacim, nije mi problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ahahah kjoot se oshishao = mora da je baaash vrutje u bgd ...josh da se obrijao bio bi totalno chombe =o)) slike su sweet al ne recite da nije bilo nikoga sa ozbiljnijim aparatom? na drugu loptu: laki ima slike na fonu? da li je to neko drugi slikao pa on btoothom ngagehackovao ili je nabaviJO novi fon? (oh noes!) =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 slike su sweet al ne recite da nije bilo nikoga sa ozbiljnijim aparatom? - Trazhite od Nicka (ili ce on sam) da kaci fotke, posto je on slikao fotoaparatom. na drugu loptu: laki ima slike na fonu? da li je to neko drugi slikao pa on btoothom ngagehackovao ili je nabaviJO novi fon? (oh noes!) =o) aha, imam specijalni novi za "biznis" prilike :) (sto nije ada, al' eto, desilo se ;)) n-gage je jos uvek za mene najkompletniji fon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 josh se neko oshishao ali pssst;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 pa dobro vidi se da drale nosi letnju zurku ali on nikad nije zarastao kao kjoot da to bude tako kontrastno/zabrianjvajuce =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ne ne promaklo ti je, pogledaj malo prvi snimak:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 nije drale, al' si blizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 uf...vidim 2 lika pod koshem ali na ovom snimku da ih prepoznam prevazlilazi moje psosobnosti u ovom trenutku =o) mozda kad Nick okachi te bolje slika, ovako nista za sada =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tajanstveni chovek se ne nalazi na terenu nego prolazi kroz kadar u 20toj sekundi;) mozda ce ti biti mala frka da ga prepoznash. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 aaaa sad vidim zasto je doshlo do nesporazuma...na ovoj win2kproffesional mashini nemam nista za pustanje tih filmitja sa mobilnih...koji program da skinem za tako nesto? (nesto malecko sto samo radi radnju jer je ova mashina nesto malo chudna =o)) tako da sam govorio samo o onome sa slika, ne i sa filmova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Dajte sliku darijana, damn it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 kole, quicktime samo jebiga ;) osim nokia viewera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 nishta, morace da se strpi malo;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 hmmm...35 mega itunes setup...aj da vidimo sta se uchiniti mozhe =o) edit - real imam na mashini i netje =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 kole, probaj media player classic, mislim da on pushta osim ova 2 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 aaaa sad vidim zasto je doshlo do nesporazuma...na ovoj win2kproffesional mashini nemam nista za pustanje tih filmitja sa mobilnih...koji program da skinem za tako nesto? (nesto malecko sto samo radi radnju jer je ova mashina nesto malo chudna =o)) tako da sam govorio samo o onome sa slika, ne i sa filmova... ← VLC rtf sticky :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kruko, brate, sad da cutis... sigurno nisu pricali o uticaju gama zraka na sablasne nevene. stvarno je bilo vrh, samo me je toliko raspizdelo sunce, da sam spavao do sad, a verovatno cu opet pravo u krevet. veeeeeeliki +++ za Kjoota i Dakicu, pala je razmena fontelea i neki dogovori, sad cekamo da vidimo sta ce da bude... i da, Dunja, sledeci put nas casti nekim (a ti dobro znas kojim) drugaricama, ovo stvarno vise nema smisla. za sta smo se bre borili? ← Mislio sam da si mnogo matoriji (Bradat ,celaviji i ortak sa cvikama ) . Bilo je extra moram priznati, nadam se da cemo se skupiti sledecih nedelja . I da nedostajao nam je mohi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 grrr...ok, prvo sam skinuo 35 mb itunes pa qtime krnee da pusta i slika je bela...pa 12mb qt alternative ipet ista stvat...sad skidam VLC i mryim ceo svet...40 min se jebavam sa ovim...da ne trolujem paralelno zheshtje bih se smoriJo =oP edit ok, radi a sada komentar OU MAJ FAKING GAAAD!!!! aaaaaaAAAAAaaaaa!!!stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!aaaaaaaaa!!! pa sad sam zvanichno najveci kosijaner na rhh! jeeee sta je vama ljudi =o)))) strashno =o)) sto se tekme tiche, margi pa ti tvoji ulazi i neobjashnjivi napadi hiperaktivnosti su fabuilozni kjoote sretjo noge ti odoshe u iks od tezhine - to nikako nije zdravo =o) ali zato stil igre "ne krecem se mnogo ali zato bijem" krajnje podrzhavam ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Evo par fotki kao preview dok ne dobijem one sa mem. kartice... » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) igro sam basket bos na vrelom asfaltu pa su zavoji na nogama vrlo fensi :D napravio zuljeve, pokido ih, raskrvario i zavio :O Edited June 25, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts