Jump to content

Ada, nedelja, 25. jun

Guest

Recommended Posts

vrati kojotu kesh
ja lepo pitam ko je dao koliko, svi mozda dali 20-30 kinti preko onoga shto je trebalo, ali opet malo je previshe preteklo. dodushe kjot se vec bio udaljio od stola.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ahahah kjoot se oshishao = mora da je baaash vrutje u bgd ...josh da se obrijao bio bi totalno chombe =o))

slike su sweet al ne recite da nije bilo nikoga sa ozbiljnijim aparatom?

na drugu loptu: laki ima slike na fonu? da li je to neko drugi slikao pa on btoothom ngagehackovao ili je nabaviJO novi fon? (oh noes!) =o)

slike su sweet al ne recite da nije bilo nikoga sa ozbiljnijim aparatom?

- Trazhite od Nicka (ili ce on sam) da kaci fotke, posto je on slikao fotoaparatom.

na drugu loptu: laki ima slike na fonu? da li je to neko drugi slikao pa on btoothom ngagehackovao ili je nabaviJO novi fon? (oh noes!) =o)

aha, imam specijalni novi za "biznis" prilike :) (sto nije ada, al' eto, desilo se ;)) n-gage je jos uvek za mene najkompletniji fon :)

aaaa sad vidim zasto je doshlo do nesporazuma...na ovoj win2kproffesional mashini nemam nista za pustanje tih filmitja sa mobilnih...koji program da skinem za tako nesto? (nesto malecko sto samo radi radnju jer je ova mashina nesto malo chudna =o)) tako da sam govorio samo o onome sa slika, ne i sa filmova...

aaaa sad vidim zasto je doshlo do nesporazuma...na ovoj win2kproffesional mashini nemam nista za pustanje tih filmitja sa mobilnih...koji program da skinem za tako nesto? (nesto malecko sto samo radi radnju jer je ova mashina nesto malo chudna =o)) tako da sam govorio samo o onome sa slika, ne i sa filmova...

VLC

rtf sticky :)

Kruko, brate, sad da cutis... sigurno nisu pricali o uticaju gama zraka na sablasne nevene.  [;)]

stvarno je bilo vrh, samo me je toliko raspizdelo sunce, da sam spavao do sad, a verovatno cu opet pravo u krevet.

veeeeeeliki +++ za Kjoota i Dakicu, pala je razmena fontelea i neki dogovori, sad cekamo da vidimo sta ce da bude...

i da, Dunja, sledeci put nas casti nekim (a ti dobro znas kojim) drugaricama, ovo stvarno vise nema smisla. za sta smo se bre borili? [:D]

Mislio sam da si mnogo matoriji (Bradat ,celaviji i ortak sa cvikama ) [;)][:D].

Bilo je extra moram priznati, nadam se da cemo se skupiti sledecih nedelja .

I da nedostajao nam je mohi [:(]

grrr...ok, prvo sam skinuo 35 mb itunes pa qtime krnee da pusta i slika je bela...pa 12mb qt alternative ipet ista stvat...sad skidam VLC i mryim ceo svet...40 min se jebavam sa ovim...da ne trolujem paralelno zheshtje bih se smoriJo =oP

edit

ok, radi

a sada komentar

OU MAJ FAKING GAAAD!!!!

aaaaaaAAAAAaaaaa!!!stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!aaaaaaaaa!!!

pa sad sam zvanichno najveci kosijaner na rhh! jeeee sta je vama ljudi =o))))

strashno =o))

sto se tekme tiche, margi pa ti tvoji ulazi i neobjashnjivi napadi hiperaktivnosti su fabuilozni

kjoote sretjo noge ti odoshe u iks od tezhine - to nikako nije zdravo =o) ali zato stil igre "ne krecem se mnogo ali zato bijem" krajnje podrzhavam ;o))