Yevod Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 @Dule_smor sori juce ceo dan sljakao u kaficu na pivima :))) 4. Forum aktivno posećuju tri (brojevima: 3) člana Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 4. Forum aktivno posećuju tri (brojevima: 3) člana ženskog pola, ali su obavijene određenim velom tajne. Naime, postoje osnovane sumnje kod forumaša o tome da li dotične zaista postoje, a najčešće navedeni razlozi za to su: a) Jedna je isuviše perverzna. b) Jedna je (pazi ovo!) član MENSA i sluša System of a Down (na ovaj podatak 76% ispitanika je, u OTVORENOJ anketi izjavilo: "To se neko garant zajebava!". Njih 41% je dodalo: "Možda Gotenks...") 3) Za jednu se sumnja da je to ustvari kruko... ← A jel sam ja ova perverzna ili me kontate kao dechaka???? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) kao dechaka. edit:Kao perverznog dechaka :) Edited June 22, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 perverzna si. ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 pa... ne kontamo mi tebe najbolje... :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...41entry752441 ja volim ono prstenje za kite i shto stezhe jaja http://forum.klanrur.rs/index.php?s...38entry745438 najcheshce sanjam bash morbidne snove il neki kres, ali cheshce sa ribama http://forum.klanrur.rs/index.php?s...64entry672764 Evo da se javi zhenski chlan> ok je Fallen Angel II kao neke skele i na njima dvadesetak nabildovanih tipova svi obucheni u kozhu, latex i slichno, vezani okovima i pljugaju jedno drugom kroz neke reshetke, kreshu u guzu jednog slatkog latinoamerikanca, bichuju se, i jedan lik sam sebi pravi pirsing kroz mokracni kanal :))))))))))))) Ma 100% te kapirao kao decka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Statore ti si bog =o))) and god uses linux! ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 vidi ga ovaj stator, vec polako pochinje da me plashi:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...533;entry752441 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...533;entry745438 http://forum.klanrur.rs/index.php?s...533;entry672764 Ma 100% te kapirao kao decka :) ← AAAAAA! Ne kopaj mi sad po prljavom veshu, ne sad kad imam dechkonju na forumu :)))))))) LOL Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 dzanki i dz! to su srca 2! ljubili se grlili sve do pola dva! kad je proslo pola dva poceli da hejtuju darijana! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 darijane hejtabilan si, suochi se ko pravi muskarac Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 pa i jesam to sam ja hohohoooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 @Dz: Apsolutno sve što si tražila, to si i dobila... Sad se izvlači kako znaš i umeš, i gledaj da se nikad ne zameriš Statoru :-) Nego, ljudi, šta ja tačno dobijam sa tom ignore listom? Ako nekoga stavim na nju, jel' onda neću videti njegove postove, ili ima još nekih beneficija? Mozda taj neće moći da postuje u topicima koje pokrenem? Ajte, pls help, u dilemi sam... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 kad je proslo pola dva poceli da hejtuju darijana! :D ← Nego, ljudi, šta ja tačno dobijam sa tom ignore listom? Ako nekoga stavim na nju, jel' onda neću videti njegove postove, ili ima još nekih beneficija? Mozda taj neće moći da postuje u topicima koje pokrenem? Ajte, pls help, u dilemi sam... ← nećeš videti njegove postove samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) [roflmaoo] [roflmaooo] [roflfakingmaoooooooooooooooo] statore dalje od njenog vesha(sem ako ces da ga bacis na pranje) @millancche neces videti postove, al mozes po post da un-ignorujesh, cisto da vidis jel se opametio edit... e da... i ponekad zaboravim da imam mladjeg baticu koji neka obidje rur ... be nice!!! /edit Edited June 22, 2006 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 AAAAAA! Ne kopaj mi sad po prljavom veshu, ne sad kad imam dechkonju na forumu :)))))))) LOL ← opet? crno dete, sta ti to treba? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 @Dz: Apsolutno sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Aj da stavim ovo i ovde, nadam se da zaslužuje:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Milance sine postaces novi kurgan!! ← Pazi ti njega.. Izdajica :) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jesi video kurgi kako te kjoot vara...stavishe chak se ko varoa zakachio za mladog milancheta ko za tebe iz mudoman-perioda i krenuo da sakuje njegovu kreativnu energiju =oD ...no gledaj na to pozitivno kurgi...uskoro ce vas biti dovoljno za self-hel(p) group ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 jesi video kurgi kako te kjoot vara...stavishe chak se ko varoa zakachio za mladog milancheta ko za tebe iz mudoman-perioda i krenuo da sakuje njegovu kreativnu energiju =oD ...no gledaj na to pozitivno kurgi...uskoro ce vas biti dovoljno za self-hel(p) group ;o)) ← Kojot je stara kurva...ona sto radi danju (ovo zvuci jos smesnije osobama koje gledaju seriju My name is Earl). Sto se tice sakovanja...kahm....eh Kojote ni da se javis, a mislio sam da imamo nesto specijalno! :) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ovo je tako prajsles....e ajde neka neko da link za tog mudomana poshto nisam bio u toku chak metar dana =/ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 lol das' ti zhiv nama mudoman je vintage rur umotvorina pre cca 3-4 godine =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Auu zar ima coveka koji ne zna za Mudomana? Udri u searchu Mudoman i srecno :) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 najbolje da postoji neka verzija mudomana nakon svih hackova i padova i what notova koje je forum pretrpeo u poslednje 4 godine =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts