Jump to content

opera 9

StormScion

Recommended Posts

Evo sada sam instalirao i vidim da su ubacili widgets opciju , sto mi se jako dopada i sredili buggove sa fonotovima a i promenili standardan appearance .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

meni se izbacilo ono na foru new version of opera 9.0 is avaible for dl itd .

Evo sada sam video isto kada zadrzish misha na nekom tabu / stranici onda ti se otvori kao mali tooltip sa slichicom kako ta stranica izgleda :) hehe nalickali su je opasno ^^

cini mi se isto da je mnogo brza sada brze se pali nego pre to je dosta vidljivo i ovi widgets iamm vec 4 na ekranu i nista ne sjebavaju performanse ... za sada pozitivni utisci .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Isprobao sam par widgeta, ne svidja mi se kako rade, da li je to do Opere ili do samih widgeta nisam siguran ali u svakom sluchaju ovo mi otpada kao opcija koju cu koristiti u novoj Operi kao i torrent client unutar iste.

Ostalo je sve manje vishe isto...

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

nisam ni video torrent client ... novi widgeti poenta svega je sto zaista nema ni jedan da kazesh da je koristan sve neke gluposti .

izvinjavam se, evo u vezi opere, da li je neko primetio da se nekad stranice ne updaetuju kako treba, npr nova vest na siteu i opera nece da ucita istu dok se ne iskoristi reload, a to je ponovno ucitavanje cele strane i smara mnogo.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

pa da koristio sam betu ali je mnogo buggovala pa sam cekao ovo da izadje

Hm ja sam probao chisto da znam shta me otprilike cheka a bagovala je beta uzhasno pa je pao uninstall :)

Pishem za novitete gore jer je ovo finalna verzija, ne znam koliko su oni napredovali od bete koju sam ja koristio a i zbog ljudi koji nisu koristili betu tako da corey nemoj da mudrujesh :)

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

• 4 months later...

resurrect!

tek sad sam nadogradio staru verziju(koja je vec bila 8.xx)na 9.02 i sjebo se.lepo me pri instalaciji pita oces da napravis novu ili da upgradujes:/guta mnogo memorije,kad kliknem skrol i vucem dole gore to ne ide glatko(nego "secka") kako je islo.i tako.

eh da,kad sam je prvi put posle restarta pokrenuo,krenuo je restart vindousa?dakle polako krenuli programi da se gase.da kucnem u drvo to se vise nije desavalo.

jel ima jos neko slicne probleme?da li je moguce vratiti verziju :O i zasto nije:)

salt wat fish fresh wat fish?

aaaa.apdejtovo sam ZA,a u poslednjoj verziji se automatski ukljucuje antivirus monitoring.a kako vec imam nod32 koji sljaka isti posao,doslo je do konflikta i sve je bagovalo.

i da ,nova opera ftw!

i preview tabova i dosta zanimljivih novina,sad sve radi kako treba;)

salt wat fish fresh wat fish?