Radule_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 china won ? Quote ToSsGirL fighting ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 pa kada ls i jeste imba, a sto mu je prodavao shemu sa bm lolcina ako se ne varam sky je taverovao svaku partiju, na pocetku kada se probijao ja se ne secam da sam video game koji nije uzeo na frku ← ma nema imbe.Jednom ce jedna dobiti drugi ce drugi dobiti ls treci put ce zajedno Nije normalno da tod na pocetku partije tod:plzzzz dont use ls it is bug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3putigramwar Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Zashto ne rade replayevi [stars war III] skinuti sa wc3rep sajta? Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Skini stars war mape sa istog sajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ma nema imbe.Jednom ce jedna dobiti drugi ce drugi dobiti ls treci put ce zajedno Nije normalno da tod na pocetku partije tod:plzzzz dont use ls it is bug ← meni je savrseno jasna tvoja poenta, i da tako je nekako, ali nije isto ako to posmatras kao "obs" ili kao igrac, ako mech dva progamer-a koji su ulozilo mnogo u to zavisi od luck-a to definitivno ne govori mnogo o balansu (moze on nerednih 10 partija dobiti ls ali sa tim ls-om ce dobiti pobedu na ladderu a ne na wcg-u xD), dok ce generalno jednom jedan imati srece drugi put drugi, jednom ce jedan kanterovati imbu, drugi put mozda drugi pa je generalno balans dobar ( ili makar prihvatljiv xP ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Stvarno je smor kad izgubish partiju zbog itema koji koji koshta 75g, znachi ko jedan pezant :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Pa jeste zajeban ls jer sa njim i tod dobija sky 100 % ali bez toga sky je sa bmom i kulama xx puta sabio toda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Realno,na neki uvrnut nacin,ls je i pomogao igrici :),ljudi su bili u stanju da kripuju do sutra i lvl-a 3 e onda idemo da vidimo sta radi ovaj...jebo takav warcraft,sad se cimaju i sibaju od samog starta i ovaj ne moze da udje i upotrebi ls tek tako preko njega..sad je mnogo manje situacija da je ovaj na drugom kraju mape i ovaj mu useta u bazu i ubije boga u njemu sa ls :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ls? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 lighting shield ono sto bacis na jedinicu a onda sve beze od nje ko da je zarazna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Realno, ls ima efekta samo protiv humana... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ima svuda isti efekat, ali najvise human place :) a vredi ga bacati samo sa orcom i humanom u miroru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 A shto je Sky ispresavijao Grubby-a, bruka. Onaj far seer nije mogao da prdne od onih sorcereski... Samo slow na fs i gg... Neshto mi se chini da Grubby nece daleko da dogura. Prvo Sweet, pa GuangMo, pa sad Sky, btw svaka chast Sky-u, dechko igra do jaja Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 al ste se nalupali. U StarWars turnirima nema kesh nagrada, MVP dobija neku simbolichnu sumu (simbolichnu u odnosu na ostale turnire), a organizator placa put, shto znachi da se grubby-ju, tod-u ili nekom drugom sasvim jebe shta ce da uradi na starwars turniru. Kinezi se loze jer igraju pred svojom publikom, a ostale zabole, to im je placen put da se malo provedu. Vec na eswc-u ce grubby i tod opet sve da sabiju. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 preko mene mrtvog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 preko mene mrtvog ← uuuuuuuuuu reci ti njima mile care :) kad dodje gica i fire lord grubbyiju :)) videcemo videcemo i dark rangerka todu :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 doshli su i gica i vatrica grubby-ju, i preshao je grubby preko njih :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 doshli su i gica i vatrica grubby-ju, i preshao je grubby preko njih :) ← znam i todu je rangerka :) ali lan je to ;) mile podivlja ;) bas bi voleo da izgazi masu :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 jedino da ih zgazi kolima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 jedino da ih zgazi kolima ← ili bolnickim kolima- sreca u nesreci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 da ponesem jedno 100.000 evra osvoio bi 100% ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 da ponesem jedno 100.000 evra osvoio bi 100% ^ ^ ← heheh nebi ;) netrebaju njima pare jedino da platis nekog ubicu da ih se resi ;) za te pare ^_^ Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 I taman na ostalim turnirima manja konkurencija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 ^ taman se za tebe otvara mesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 pa to, mlada nada Paracinske skole warcrafta, zakon u Niskom ukrugu SeT^H0wW3d0 teh pwneR !1!!!!1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts