fatboy Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Sinoc, 16. Juna od 21h u Clubnightu No. 44 slusali smo jos jednog mladog perspektivnog domaceg DJ-a, Nikolu Pesica koga ce ljubitelji elektronskog zvuka imati prilike da cuju i na Beck`s-ovom takmicenju DJ-eva ovo leto !!! Link za download Nikolinog guest DJ seta: http://users.hemo.net/nigger/clubnight/042...t_16Jun2006.mp3 Tracklista seta: 1.Gui Boratto - Arquipelago 2. Steve Bug - Lover Boy (Re-Bugged by steve) 3.Trisco - Fashionista 4. Can Costa & Cosmas Epsilon - Che malakita (D-nox & Beckers remix) 5.Rob Mooney and Danny Graham - Just testing 6.H-man - Manga 7chr_sisaiss Source - Hugs'n'kisses 8.Luke Dzierzek - Echo(original) 9.Marko Nastic- You are the reason 10.Andre Vicenzzo - Don´t be afraid (Raul & Dominic Plaza remix) 11.Da Fresh - Broken Dream (David Duriez remix) 12.Coburn - Give me love 13.Moby - Slipping away (Axwell vocal) 14.Buy Now - For sale (Gianlucca Motta remix) 15.The egg-Walking away (Tocadisco remix) 16.Rob Mooney - Feelin' Electro (Valentino Kanzyani remix) 17.Matthew Dekay and Akatisha - Time to think (rewind mix) 18.Digitalism - Zdarlight I fotke iz studija: Do slusanja !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 aj da ne budem grub. ne svidja mi se. + sere mi se kad vidim da ceo set rade na cdovima. slsk > nero > instant dj. ← Da, oni rade.... A MI sviramo kurcu Uroshe... I ti i Milosh i ja... Kinetic Vibe ekipa ulaze koliko u svoj "materijal" koji vrti? A koliko love pravi zauzvrat? A koliko smo mi platili ove vinile? I koliko zaradili od istih? Da da..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Da, oni rade.... A MI sviramo kurcu Uroshe... I ti i Milosh i ja... Kinetic Vibe ekipa ulaze koliko u svoj "materijal" koji vrti? A koliko love pravi zauzvrat? A koliko smo mi platili ove vinile? I koliko zaradili od istih? Da da..... ← Taj rad brate, totalno. Toliko tuzno ali totalno istinito. Svako ovih dana moze da bude dj, ja sam se pomirio sa tim. Sto kaze kruko instant dj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 kupujte vi vinile ako imate pare ako nemate onda jebiga jeste to dojaja al se neisplati to znate i sami glupo je to raditi onako bezveze da bi bio faca jel pushtash na gramofonima a neuzimash nikakve pare od toga a ovi pushtaju na diskovima i uzimaju pare 3x vece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Svako ovih dana moze da bude dj, ja sam se pomirio sa tim. Sto kaze kruko instant dj. Ne bojte se drugari, mi smo uvek uz vas!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 best luck brate, sorry sto sam i tebe strpao u isti kontekst sa miloshem i samnom, jer za razliku od nas ti ipak imas iza sebe izdanje na vinilu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ^ ali brate,uvek se iskidam kad vidim to word... :))))) drmni copyright na tu sliku,jedino tebi ide uz nick :)) jbg,tuzan je zivot dj-a u Srbiji...tuzan sa finansijske strane,a to sto sve diraju picu na vas,ta strana posla nije vazna,a?A,Coko???Ajde da te cujem kako ces da se odbranis od ovog napada :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Cika Boza Podunavac je u razgovoru samnom kod nas kada je bio pomenuo jednu interesantnu stvar o "milion novih DJeva"... Reche da vecina njih ulazi u tu prichu zbog "SLAVE" i "PICAKA"... I dalje ce on: "KOJIH PICAKA BRE? PA JA SAM ZA 15 DINA DJinga JEBAO NA KONTO ISTOG 2 PROSECNE CICE, MOGAO SAM SVE ZAJEDNO 15-tak, ALI BILE SU RUZNE KO GROBOVI BRE..." i o cemu mi sad prichamo, kakva slava kakve picke..." Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Cika Boza Podunavac je u razgovoru samnom kod nas kada je bio pomenuo jednu interesantnu stvar o "milion novih DJeva"... Reche da vecina njih ulazi u tu prichu zbog "SLAVE" i "PICAKA"... I dalje ce on: "KOJIH PICAKA BRE? PA JA SAM ZA 15 DINA DJinga JEBAO NA KONTO ISTOG 2 PROSECNE CICE, MOGAO SAM SVE ZAJEDNO 15-tak, ALI BILE SU RUZNE KO GROBOVI BRE..." i o cemu mi sad prichamo, kakva slava kakve picke..." ← Da li ti ja lichim na raspalog izdrogiranog ruznog Bozu Podunavca ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Da li ti ja lichim na raspalog izdrogiranog ruznog Bozu Podunavca ? :) ← Da li ti on lichi na raspalog izdrogiranog ruznog Bozu Podunavca koji je popio korpu od moje Dejane? :)))))) Da da,nek se stidi startovao je ribu kojoj moze da bude i deda i tata istovremeno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 you miss the point as ussual, kids... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Oh Greate Wise Nigga, znamo mi dobro sto si ti tochno htio fakat kuzish rec', ali isto treba i ona druge stvari obratiti paznju. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Oh Greate Wise Nigga, znamo mi dobro sto si ti tochno htio fakat kuzish rec', ali isto treba i ona druge stvari obratiti paznju. :) ← :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts