Jump to content

LTJ Bukem - 17. 6. 2006

Recommended Posts

ludilo :)

bilo je za klasu bolje nego što sam očekivao od besplatne žurke.. mrzi me da pišem nešto više, lepo sam se proveo, to je bitno..

shout outs:

gruja i dušan, obojica su mi navatali kartu nakon što je gospodin genije zaboravio svoju na gajbi.. gruja je bio malkice brži.. :* momci, spasli ste mi veče

sharulja sa drugarima

maha i drugarica mu :)

a sad malo hajlajtova iz inboxa:

BRATE UBI ME MOLIM TE,UPRAVO NA VIDEO BIMU,DVA STOPALA KOJA SE PRIMICU JEDNO DRUGOM,KAD SE RAZMAKNU,STOJI TEKST "DUMBE DAMBE"!GDE JE MOZAK?

(dumbe dambe je chillout naziv za dnb?)

A sad pesma za coveka koga sam najvise volela

ZUTO PILE :-D

(info od ekipe sa ušća)

Sharulja,ortak i ja blejali na Kalishu i kao :"aj da se proshetamo" i naletimo na ovo,dao nam neki lik flajere i ushli :))

Moram priznati da mi se mnogo sidela zhurka [jupi] ,iako ne slusham dnb,ali mi malo trulo sto se tamo skuplja mnogo starija ekipa od nas :/

Edited by ep1c

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

bilo bas superishka,svidelo mi se,to je najbitnije,iako na pocetku nisam bio nesto odusevljen,ali posle onog prvog skrecha okrenuo sam se ortacima i rekao "znate sta ovaj skrech znaci?Sad cu da vam jebem mamu!!!" :))))

Dosta gorila i sponzorusha na ovakvoj zurci,Coko odusevio bi se :))) I dalje dosta neizbeznih pitanja "Imas bombone?",za 100kinti dobijete vodu koja je izgleda sveta kad toliko kosta,masovne deponije beks flasha o koje zamalo hiljadu puta nisam uganuo zglob i tako...

Dok smo nasli Zinedin Zidan kapiju smorili smo se,za trenutak sam mislio da nas ljudi zajebavaju i salju ka Ceci...hvala ljubaznim cikama iz securityja ne znam ni ja cega na odgovoru "Momci,jel znate gde je Zindan kapija?" dobili smo sjajan i inteligentan odgovor "znam" i smeh ostalih momaka iz securityja kao u jeee al si ga zajebao...i hvala cikama iz securityja letnjeg bejsmenta,brate gde je Zindan kapija, "I dont know what you talking about",za trenutak sam pomislio da sam natrcao na nekog Engleza posto mi je njihov intelekt stvarno sumnjiv,ali onda me je lik uverio da je pravi covek za taj posao a ujedno i poliglota "brate jbt,ides tamo i tamo,pa brate jbt,onda desno,pa brate jbt..."

ozvucenje je mozda moglo za nijansu glasnije,ima nas koji imamo dusu i nismo mogli da se proguramo u prve redove vec smo stojali u nekoj zlatnoj sredini,vjing ok sve do trenutka kad nisam video tu jezivu glupost DUMBE DAMBE i otuda hajlajt iz Ivanovog inboxa :)))

veliki hejt za ljude koji su prodavali karte ispred jebem ih u usta,veliki hejt za drogirane krave i volove koji su jezivo smrdeli sinoc u onoj prasincini,i to je to otprilike...

znaci suma sumarum,bilo je sjajno,ne moze meni bre nista da pokvari raspolozenje ako je muzika sjajna :)))))))

p.s. Ivane hvala za vops :*

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Shta se bre zalite za flajere, samo smo prishli i pitali dal neko ima vishka i odma su se ljudi sazalili na tri pijana klinca i dali nam.....samo shto je ep1c imao problema na ulazu, obezbedjenje mu nije dalo da udje bez licne karte :P

enivej....stho se mene tiche bilo je skroz kul, zao mi je samo shto nisam cuo continental drift jer se xtra przim na tu stvar...morali smo da izadjemo u 2h da bi cekali drushtvo koje nije ni doshlo na kraju /sigh >.<

!!! :D !!!

Arbeit macht Frei.

vj bicharka je totalni retard

znam iz lichnog iskustva

druzhili smo se jedno vreme

njen vjing se svodi na ovo

pusti na jednom kanalu warp disk (dakle redom idu spotovi sa diska i sjajno izgledaju)

na drugom kanalu pushta lupove

a ti lupovi su tipa: ona lizhe chokoladu... njen dechko lizhe chokoladu... oni zajedno tope chokoladu...

onda ispishe times new romanom "VJ WITCHY" i tako...

mega retard

neka osoba glupak hehe