mjau_ Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 bilo je prajsles :D jebeni bog je pustao pet sati...najs :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ne znam shta su u zagrebu slushali ali ovde je bilo do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ludilo :) bilo je za klasu bolje nego što sam očekivao od besplatne žurke.. mrzi me da pišem nešto više, lepo sam se proveo, to je bitno.. shout outs: gruja i dušan, obojica su mi navatali kartu nakon što je gospodin genije zaboravio svoju na gajbi.. gruja je bio malkice brži.. :* momci, spasli ste mi veče sharulja sa drugarima maha i drugarica mu :) a sad malo hajlajtova iz inboxa: BRATE UBI ME MOLIM TE,UPRAVO NA VIDEO BIMU,DVA STOPALA KOJA SE PRIMICU JEDNO DRUGOM,KAD SE RAZMAKNU,STOJI TEKST "DUMBE DAMBE"!GDE JE MOZAK? (dumbe dambe je chillout naziv za dnb?) A sad pesma za coveka koga sam najvise volela ZUTO PILE :-D (info od ekipe sa ušća) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) Sharulja,ortak i ja blejali na Kalishu i kao :"aj da se proshetamo" i naletimo na ovo,dao nam neki lik flajere i ushli :)) Moram priznati da mi se mnogo sidela zhurka ,iako ne slusham dnb,ali mi malo trulo sto se tamo skuplja mnogo starija ekipa od nas :/ Edited June 18, 2006 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 bilo mi e gotivno. smorio se sto mi e sestra otpalila gajbi. a ona me uvela. nisam parti brejker. da znate. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 yes yes :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ti si zaebana. samotoliko ;*. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 bilo bas superishka,svidelo mi se,to je najbitnije,iako na pocetku nisam bio nesto odusevljen,ali posle onog prvog skrecha okrenuo sam se ortacima i rekao "znate sta ovaj skrech znaci?Sad cu da vam jebem mamu!!!" :)))) Dosta gorila i sponzorusha na ovakvoj zurci,Coko odusevio bi se :))) I dalje dosta neizbeznih pitanja "Imas bombone?",za 100kinti dobijete vodu koja je izgleda sveta kad toliko kosta,masovne deponije beks flasha o koje zamalo hiljadu puta nisam uganuo zglob i tako... Dok smo nasli Zinedin Zidan kapiju smorili smo se,za trenutak sam mislio da nas ljudi zajebavaju i salju ka Ceci...hvala ljubaznim cikama iz securityja ne znam ni ja cega na odgovoru "Momci,jel znate gde je Zindan kapija?" dobili smo sjajan i inteligentan odgovor "znam" i smeh ostalih momaka iz securityja kao u jeee al si ga zajebao...i hvala cikama iz securityja letnjeg bejsmenta,brate gde je Zindan kapija, "I dont know what you talking about",za trenutak sam pomislio da sam natrcao na nekog Engleza posto mi je njihov intelekt stvarno sumnjiv,ali onda me je lik uverio da je pravi covek za taj posao a ujedno i poliglota "brate jbt,ides tamo i tamo,pa brate jbt,onda desno,pa brate jbt..." ozvucenje je mozda moglo za nijansu glasnije,ima nas koji imamo dusu i nismo mogli da se proguramo u prve redove vec smo stojali u nekoj zlatnoj sredini,vjing ok sve do trenutka kad nisam video tu jezivu glupost DUMBE DAMBE i otuda hajlajt iz Ivanovog inboxa :))) veliki hejt za ljude koji su prodavali karte ispred jebem ih u usta,veliki hejt za drogirane krave i volove koji su jezivo smrdeli sinoc u onoj prasincini,i to je to otprilike... znaci suma sumarum,bilo je sjajno,ne moze meni bre nista da pokvari raspolozenje ako je muzika sjajna :))))))) p.s. Ivane hvala za vops :* Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Shta se bre zalite za flajere, samo smo prishli i pitali dal neko ima vishka i odma su se ljudi sazalili na tri pijana klinca i dali nam.....samo shto je ep1c imao problema na ulazu, obezbedjenje mu nije dalo da udje bez licne karte :P enivej....stho se mene tiche bilo je skroz kul, zao mi je samo shto nisam cuo continental drift jer se xtra przim na tu stvar...morali smo da izadjemo u 2h da bi cekali drushtvo koje nije ni doshlo na kraju /sigh >.< !!! :D !!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 evo neki klipovi sto sam snimio fonom...lo-fi al sta da se radi :) http://www.megaupload.com/?d=7L2C2P11 http://www.megaupload.com/?d=06OHWJD2 http://www.megaupload.com/?d=ET53OPH0 eto Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ...ovi na chillu ishejtovali onu VJ bicharku koja je tamo vrtela na bimu al ne znam shto... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 jer su hejteri pa su celo veche blejali u video bim jer oni su tu zbog hepeninga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 zashto?:) pa pisalo je DUNBE DANBE :P Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ^ nemas ti pojma...citaj hajlajt iz inboxa :))))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 bla bla. shala :PPP Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 vj bicharka je totalni retard znam iz lichnog iskustva druzhili smo se jedno vreme njen vjing se svodi na ovo pusti na jednom kanalu warp disk (dakle redom idu spotovi sa diska i sjajno izgledaju) na drugom kanalu pushta lupove a ti lupovi su tipa: ona lizhe chokoladu... njen dechko lizhe chokoladu... oni zajedno tope chokoladu... onda ispishe times new romanom "VJ WITCHY" i tako... mega retard Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 ahahah...kako ste se iznervirali :D :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 kako ne kad je kretenka i hoce da se uslihta debilima sa chilla... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts