mjau_ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 LTJ Bukem...KOJA CECA?!?!? :PPP Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 imam karte,vidimo se tamo [jupi] preporuka za sve ribe koje hoce da smrsaju i skinu celulit i salo :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 i ladno tju propustiti... :/ jebo ih jun... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Jebem ti uchenje da ti jebem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 gistro uchenje, znamo da idesh na cuce Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ko ne moze u junu, valjda ce biti na exitu u julu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Bitje na EXIT-u a ovo je valjda neka promocija. Pozivnice su bile za dz ali koliko sam skapirao, nema ih vishe... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 [quote name='Nemesis Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 samo najsnalazljiviji su uspeli da dodju do njih ← ako je tebi vrhunac snalazhenja odlazhenje do bilet servisa, onda mogu samo da ti pozhelim sve najbolje u zhivotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ako je tebi vrhunac snalazhenja odlazhenje do bilet servisa, onda mogu samo da ti pozhelim sve najbolje u zhivotu ← tri put meri jednom seci prvo skoci pa reci hop ovo mi prvo palo na pamet da ti kazem posto ocigledno ne znas kako se dolazilo do karata...a da ne pominjem slucaj do broja karata veceg od dva... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 karte su tu, živeo pleasures.. ne očekujem preterano dobru žurku, obično ove free varijante budu žnj, al nema veze, idemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 ahahahha..lepo sam danas zabola shest karata tako da sto se tice dolaska do karata TISHINA tamo :)))))))) enivej...Bukem je pokidao i na entransu pre koju godinu, kao i KPGT pre recimo dve i po :) enivej on je baja u svetu dnb-a...i kapiram da bi bilo sramota da zur bude krsh. bice zilion ljudi...i bice ceca preko reke...te dve stvari su mi totalni smor, al avaj :))) weeeeeeeee...josh jedna dobra dnb zurka u nizu :) bog me voli :))))) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ove nedelje Bukem,a sledece Freestylers i ceo repertoar Penduluma i Prodigyja :)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 gdi su freestajlersi? jebemu misha propustih ih za srpsku imala sam temperaturu 40...smorila sam se bila nikad jace... samo mi nemoj reci d asu u letnjem plastiku...aaaaaaaaaaaa :) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 tri put meri jednom seci prvo skoci pa reci hop ovo mi prvo palo na pamet da ti kazem posto ocigledno ne znas kako se dolazilo do karata...a da ne pominjem slucaj do broja karata veceg od dva... ← hmm.. istushirao se, otishao do grada, video se sa ortakinjom, otishao da pokupim karte, uzeo chetiri karte, nashao se sa ortakom da mu dam dve, otishao da obavim neke poslice. nisam neki mozhdani kapacitet ali uspeo sam to da izvedem bez preteranog naprezanja mozhdanih vijuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 kali hejter...olololololol :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 hmm.. istushirao se, otishao do grada, video se sa ortakinjom, otishao da pokupim karte, uzeo chetiri karte, nashao se sa ortakom da mu dam dve, otishao da obavim neke poslice. nisam neki mozhdani kapacitet ali uspeo sam to da izvedem bez preteranog naprezanja mozhdanih vijuga ← ah jebem mu kera,boli me kara da se raspravljam zbog gluposti... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 ah jebem mu kera,boli me kara da se raspravljam zbog gluposti... ← to je duh! idemo da se zezamo i skachemo ko nenormalni love and peace! love and peace! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 i alkohol :**** ahahhahaha...a to lav end pis...to cemo da vidimo :D o:))))) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 to je duh! idemo da se zezamo i skachemo ko nenormalni love and peace! love and peace! ← sto bi rekli hejteri sa chilla PLUR :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 DAMBE DAMBE shoot me pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 nije nego DUMBE DAMBE!!! a da su debili, jesu na kvadrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Kalica i Ivanica se voluuuuu :)))) ijaaao :) iznt det kjut?:D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 nisam chitao shta ste vi ovde pisali ali bio je bukem u hrvatskoj proshli vikend i chujem da je smorio. toliko... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted June 17, 2006 Author Report Share Posted June 17, 2006 eheheh. realno ume d aumraci :) ali kapiram da nece :* Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts