pilauda Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 evo slika i klip kako to funkcionise.......za dodatne informacije......PM kako to izgeleda u stvarnosti slika pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ovo sam video pre godinu dana...skroz dobar fazon za pushkice... nego... jel prodajes ovo ili se samo puvash? :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Bah... Video sam ovo danas u knjizari za chini mi se 30din... Brzo se s**be mehanizam... Sry shto miniram :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 Bah... Video sam ovo danas u knjizari za chini mi se 30din... Brzo se s**be mehanizam... Sry shto miniram :) ← OMFG.........ma brisite thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 30Din?gde brzo govori kod mene 90,ali nisam kupovao inače vrh za kontrolne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 GDE GDE GDE? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Pogledacu ovih dana tachnu cenu, pa cu vam reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ...skroz dobar fazon za pushkice... ← ... s obzirom da sam davno zavrsio skolu.... dobro ce mi doci za...... ...... pohranjivanje ...... onog papira....... za one..... cigare...... HMMMM Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ... s obzirom da sam davno zavrsio skolu.... dobro ce mi doci za...... ...... pohranjivanje ...... onog papira....... za one..... cigare...... HMMMM ← mislim da ce biti teze objasniti nasem panduru zasto nosis hemijsku, nego "onaj" papir [:D] btw. ja sam chupavac, pa koristim slusalice za ispite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Pogledacu ovih dana tachnu cenu, pa cu vam reci... ← jel si saznao nesto ili nam reci gde ima da se kupi pa da vidimo sami Edited June 14, 2006 by Milan2307 pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Knjizara Winnie Poo kod shiptarca (Kalenic pijaca)... Ne znam tachnu cenu josh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) takve hemijske sam imao pre jedno 10 god naravno nemam vise ni jednu nego..odo ja do kalenica sto se mene tice za 30 din moze da se sjebava koliko hoce valjda ce trajati jedna ispit,pa cu posle kupiti drugu,za sledeci ispit Edited June 24, 2006 by M!ST!CX U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ima da nastockujem 100 komada rekla mi je ortakinja ( . ) ( . ) iz razreda da je na buvljaku uzela :) (OTC NBGD ) http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ima da nastockujem 100 komada rekla mi je ortakinja ( . ) ( . ) iz razreda da je na buvljaku uzela :) (OTC NBGD ) ← Inache "Sve ja razumem i da piju i da pushe i da se drogiraju ali da sede na ladnom betonu to ne mogu da shvatim." Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Inache "Sve ja razumem i da piju i da pushe i da se drogiraju ali da sede na ladnom betonu to ne mogu da shvatim." ← oO ... mislis na moj sig? pa... recimo da sam cuo od nekog ko mi je drugacije ispricao nego onako kako si ti napisao... eee Junkie cheateru osisacu te .... n00b h4x0r http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts