Jump to content

hemijska olovka

pilauda

Recommended Posts

...skroz dobar fazon za pushkice...

... s obzirom da sam davno zavrsio skolu.... dobro ce mi doci za......

...... pohranjivanje ...... onog papira....... za one..... cigare...... HMMMM [^]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

... s obzirom da sam davno zavrsio skolu.... dobro ce mi doci za......

...... pohranjivanje ...... onog papira....... za one..... cigare...... HMMMM  [^]

mislim da ce biti teze objasniti nasem panduru zasto nosis hemijsku, nego "onaj" papir [:D][:D][:D]

btw. ja sam chupavac, pa koristim slusalice za ispite.

• 2 weeks later...

takve hemijske sam imao pre jedno 10 god naravno nemam vise ni jednu

nego..odo ja do kalenica

sto se mene tice za 30 din moze da se sjebava koliko hoce valjda ce trajati jedna ispit,pa cu posle kupiti drugu,za sledeci ispit [:D]

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ima da nastockujem 100 komada rekla mi je ortakinja ( . ) ( . ) iz razreda da je na buvljaku uzela :) (OTC NBGD )

Inache "Sve ja razumem i da piju i da pushe i da se drogiraju ali da sede na ladnom betonu to ne mogu da shvatim."

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Inache "Sve ja razumem i da piju i da pushe i da se drogiraju ali da sede na ladnom betonu to ne mogu da shvatim."

oO ...

mislis na moj sig?

pa... recimo da sam cuo od nekog ko mi je drugacije ispricao nego onako kako si ti napisao...

eee Junkie cheateru osisacu te .... n00b h4x0r

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

• Create New...