Jump to content

Slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
jakadsamtrenirao.jpg

to sam ja kad sam trenirao pa sam dizao devojke na bench pa sam tako jak postao,samo sam morao da stegnem usnu i izbuljim oci ko da kenjam da bi mi se vise videli misici...

Brate koj ti kurac, shto me obradjujesh u foto shopu? [:D]

ladno boki, de si care :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Posto to sigurno nisam bio ja , idu dve opcije.

Opcija 1 - Film The Boys from Brazil (1978), dosta vas je to gledalo, ko nije ide prica da je Dr.Mengele uspeo da vestackom oplodnjom stvori pravu malu flotilu mini Hitlera. Zamenite Hitlera sa Ujkom Festerom iz Adams Family serijala i eto mene i moje brace na putu da osvojimo svet. BUAHAHAHAHAHAHA!!

Opcija 2 - Ovde u Kragujevcu ima slucajeva da su bebe kradene sa porodilista. Moja "majka" radi kao babica na tom porodilistu. Jer ova mala anegdota moze da se razvije u potresnu ala-spanska-telenovela pricu gde ja otkrivam da sam u stvari brat blizanac u imucnu porodicu, otet iz ruku svoje bioloske majke , koja je sada umrla, bioloski otac se ponovo ozenio zlom macihom koja je mog brata blizanca pokvarila pa on juri ljude da bije zbog hrkanja, i sad posto sam se ja pojavio oni planiraju da me uklone ?!?!? *musika iz zone sumraka*

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...