Pajser Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Kakve teorije zavere? Ne znam da li to stvarno rade u Nemačkoj, ali to nije nikakva naučna fantastika i teorija zavere... Rusi su to radili za onih 60 godina pobede nad fašizmom za paradu (najskoriji primer), i ništa nije bilo tajno povodom toga. Manipulisanje vremenom je već duže vreme potpuno ostvariva i realna stvar... Naravno, to ne znači da je nama zato loše vreme, možda ima nekog uticaja ali to već ne bih znao, ne razumem se u meteorologiju. ← Kad smo vec kod zavera, ulazim juche u trolu sa ortakinjom koja zhvace zhvaku, prilazi joj baba i sledi text: "Ako nastavish da zhvacesh tu zhvaku imacesh kockastu nemachku glavu, to je zavera nemachke vlade i farmaceutskih kompanija" Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Kakve teorije zavere? Ne znam da li to stvarno rade u Nemačkoj, ali to nije nikakva naučna fantastika i teorija zavere... Rusi su to radili za onih 60 godina pobede nad fa Edited June 14, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Pa pred svakom velikom paradom u Moskvi rade "razbijanje olujnih oblaka" tako da to nije nishta novo. To obichno izgleda ovako - do parade kisha, za vreme parade sunce, a onda josh jedno 4-5 dana pada kisha Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ja sam pre neki dan psovao na glas i mama je dosla i rekla skim pricas sine, a ja sam joj rekao napusavam kisu da joj jebem ja mater malo. Jebem ti oblake... i zena izadje slazuci se sa mojom konstatacijom. ← Kad smo vec kod zavera, ulazim juche u trolu sa ortakinjom koja zhvace zhvaku, prilazi joj baba i sledi text: "Ako nastavish da zhvacesh tu zhvaku imacesh kockastu nemachku glavu, to je zavera nemachke vlade i farmaceutskih kompanija" ← [roflmao] Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 viiiiiiiiiiiiii... prognoza za vikend i do 30 stepeni... konachno sa se ugreju stare kosti... :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 NAJZAD bio prelep dan :) aaah :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 i dalje je idealan dan! enivejz, svi znamo Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Sad kad treba da idem u grad u 14.00 nedostaje mi ono vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 hahahha taj rad jedino mi je uteha što su povukli stare privatne autobuse,bili su ubica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 i da da...napokon je tu... Oleeee...mada sada je malo preteralo :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 izvoli sunce fin hitac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 SUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ajmo sad svi pesmu: Cakli cakli caklilo vedri vedri vedrilo napolju su ovce i svieni janci, jedna ovca sirotica daj nam boze SUNCA !!!! Uhuuuuuuuu ;)))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 i ratara i pastira u frulicu kad zasvira Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 I tako mi je Sunce jutros pokucalo na prozorche.. zaslepelo... tako da nishta ne vidim... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business dakle neverovatno. mrtvi jun. bre dve Nove Godine nisam video sneg. i onda u februaru grune zima. -20. a onda dodje maj/jun i sunce mogu da vidim samo na slikama. kako na vas utice ovo vreme? ← Ja nznm o chemu ti prichash, ja vidim da je sunce sledecih deset dana i to ponekad sa pljuskovima koji i dalje netje spustit temperaturu - vetj tje biti oni fenomenalni ljetni pljuskovi idealni za seks... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Ja nznm o chemu ti prichash, ja vidim da je sunce sledecih deset dana i to ponekad sa pljuskovima koji i dalje netje spustit temperaturu - vetj tje biti oni fenomenalni ljetni pljuskovi idealni za seks... ← dobar si... topic je pokrenut kada je bila bez prestanka padala kisa... heh. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ova nedelja ce biti "xtra"......nece biti dana ispod 30........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Igrao Fudbal u zemunu kod poljoprivrednog oko 6 sati Dok sam doso tamo po onom suncu vec sam bio mrtav Od sada fudbal samo kad je ispod 25c Edited June 19, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 haha, emo slika kad krene da se ucitava, kad ono ^^ ← DA pa oni ce da vode ljubav, nece da se jebu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Igrao Fudbal u zemunu kod poljoprivrednog oko 6 sati ← u onoj školi preko puta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 DA pa oni ce da vode ljubav, nece da se jebu. ← u onoj skoli preko puta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 pravo vreme za par sati tenisa :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 da znash kako mi se igra tenis. a bash sam dobio wilson reket... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 u onoj školi preko puta? ← daa na onom sranje terenu Naviko na ogradjen teren a tamo gde god sutnem na ulicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts