VoOdoO_MaN Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Znachi UD-ovi jedva dobili Humane... Mislim ovo je bilo equal... Team Human: 4K^Tod, SK.Insomnia, WE.IGE.Sky Team Undead: 4K^FoV, WE.IGE.Sweet, MYM]Lucifer Team Elf: MYM]Moon, WE.IGE.ReMinD, WE.IGE.suhO Team Orc: 4K^Grubby, SK.Zacard, Lof.Lyn mislim da ce UD ovoga puta > All ali videcemo Inache onaj ToD je zhivotinja keve mi... Jedva ga je dobio Lucifer... a oprao Sweeta samo tako... Lik bukvalno ide fast expand kada hoce nema shanse da mu je zaustavish... T_T true pro. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 inache dokazalo se da je veca imba orc vs ud nego elf vs orc.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 nesto mi se cini da ce elf da ga ispusi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 Im mog lichnog iskustva, kada igram vs Orca na ghoule ispushim ga u 90% sluchajeva ili ako idem fast tech... Ako idem opushteno fiendove i close creep mozhe da mi se sagne Orc :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Da ali ti nisi koreanac i nemas skill ko oni,tako da je to ovde nebitno? ;)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 orc>ud je najgora imba u igrici...smesan matchup kao sto se i dokazalo 4-0 za Orca, svugde ima bar po neki bod otkinut samo UD ne moze orcu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Lucifer sabija -.- Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 orc>ud je najgora imba u igrici...smesan matchup kao sto se i dokazalo 4-0 za Orca, svugde ima bar po neki bod otkinut samo UD ne moze orcu... ← omfg... sto nema apm70 u elf timu? GOGO ORC POWER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 To Hellfire): Ali imam dovoljan skill da znam shta je potrebno da dobijesh boljeg Orca... Pogledaj ova dva repa.... #1 Lucifer vs Rholle Map: Twisted Meadows http://www.replayers.com/?action=view&id=63224 Lucifer ide na ghoule i gledaj shta mu se deshava... Pritom pogledaj i od chega gubi... A zatim... #2 Takodje Lucifer vs Rholle Map: Treasure Island http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=33565 Gledaj shta se deshava Orcu koji igra vs onoga shto sam ja gore rekao... (Fiends + safe creep) Isti igrachi, razlichite taktike i potpuno dva razlichita rezultata... Mislim necu da pricham uopshte sa chovekom koji nije barem aktivan na Bnet-u ili koji ne prati dovoljno wc3... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 vudu, uz svo duzno poshtovanje, zaba te je izgazio na eswcu sa orkom, iako mu to nije main rasa :) (tj dal on ima main rasu:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 uz svo duzhno poshtovanje Highl1 cuti plz :) zhaba je igrao UD-a i to birao ne Random... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Luci sabio sve humane grubi udove remaind poludeo odrao toda skya jednu i insomiu za par min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 uz svo duzhno poshtovanje Highl1 cuti plz :) zhaba je igrao UD-a i to birao ne Random... ← ja sam gledao da te je na lt-u izuo orcom :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Svaka chast remindu za ono... Lepo je videti neku novu taktiku... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 to je Highl1 LT Orc vs UD tu bi me i ti dobio sa Orcom... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 znachi priznajesh da si buljasin ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 orc>ud je najgora imba u igrici...smesan matchup kao sto se i dokazalo 4-0 za Orca, svugde ima bar po neki bod otkinut samo UD ne moze orcu... ← ako se ne varam ni ork nije uspeo da ubije elfa :) hehehe, mass imba, sto je najgore svi abjuzuju pa to smori vudu taj rholle je kita od igraca pogotovo naspram lucifera, pa taj win bas i ne uliva nadu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) ruka na srce undedovi su izgazili humane pogani zeroxe whineru sisaj ga znas :) ud>human nauci to vec jednom :) ko srle kad mi dodje human je imba bre nemogu da ga dobijem :) aha ;) human sve rase moze da tuce i sve mogu njega nema ni jedan matchup u kome dominira kao sto orc gazi undeada elf gazi orca i undead humana human nema tako nesto ali ima LT :)) omg sad vidim i elfovi su zgazili humane pa daaa i to im jos nije igrao bucko vec suho a human lin up realno ne moze biti jaci :)) Edited June 8, 2006 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 "bucko" apm izgleda normalnije od svih nas sa ovog foruma, chast izuzecima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ja sam gledao da te je na lt-u izuo orcom :) ← a tesko je dobiti UDa na LTu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Voodoo zachepi malo. Remind >> all, moram priznati da mi je drago. : > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 jos malo pa ce goga da vas pohapsi sve ... samo se vi igrajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Goga kad pusti besne pse nema bezanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 posto vidim da se ide offtopic , da kazem i ja nesto pametno. Prodajem qcu na klizistu ( nije mnogo presla ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Gogo ajde idi se chepi malo Remindu da mu hostash bota nemoj mene da smarash ovde i prestani da shirish muda po netu a na LAN-u sve super... Zna i Zerox o chemu pricham... (chak ) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts