Kal1mero Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) brate, sve sve, al' shto francusku zastavu ? ← francuska :D a bilo mi nesto sumnjivo :D hihihi :D cekaj sad cu da se korektujem :D hhehe ja sam pored attile :D kao u srednjoj :D Edited June 8, 2006 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ja sam se zabo kod shekka i spu-a u shtek Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 vidim ja da cemo svi biti na svetskome :D uraaaaaaaaaa uraaaaaaaa Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) Ali Ratko Mladic u bloku 17b skroz dole desno,umro sam od smeha :))))))) EDIT:SAd videh da je i karla u ekipici :) Edited June 8, 2006 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 a jeste primetili koliko turaka ima jebem ih usta :D ko da su oni napravili sajt :D hehe fora bi bila da neko pored ratka stavi radovan karadzic :D kao zajedno sede gledaju :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ja sam tribina ispod spua hajlija i sheka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Block F Tribune: 17 Seat :240 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 http://www.largestonlinestadium.com/index....knr=17&seat=178 Koji smor, nema mesta kod nashih ljudi pa sam se zabo kod prokletih portugalaca. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 brate bilo je mesta gore desno kod nas - backseat bastards - al' jebiga sad, sad cemo pozovemo neke picke da nam drze kokice Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ja sedim pored kalija 1111!!!! ;D vide nam se titizzz! :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 b17 zabo se sa ostatkom kompanije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 pa ostavite linkove da vas nadjemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 a sta je zapravo poenta pored uzimanja sedista? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 evo i mene shoosh hoolygan Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ima nas samo 509 i na 17 smo mestu. Javi se sever ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 a sta je zapravo poenta pored uzimanja sedista? :) ← pa kako sta ? pa cim uzmes sediste ti si na tribini samim tim na stadionu sammim tim u nemackoj :D znaci mozes da se hvalis da si bio na svetskomu :D :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Poenta je da nas bude sto vise......... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Svi u napad ajmo ajde!!!! <- ja:) Edited June 9, 2006 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Ja sam BLOK B/17 sediste 35, ajmo svi ovuda Edited June 9, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Polako zauzimamo stadion - za sada imam 20 ljudi u buddies listi, ajde neka svi daju link na svog chovechuljka da bi bilo lakshe da se dodaju ljudi u buddies... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 evo mene jer na onom link sto sam dao nisam ja nego drug koji je meni poslao link........:D JA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 O da :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) JAAAAA http://www.largestonlinestadium.com/fan/darijan Edited June 9, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 bili bi 14 da pola mase nije napisalo da su iz jugoslavije. ako je neko to uradio nek ode na profil i stavi SCG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 e a sta kad se stavimo na drugar listu ? sta onda :D mi smo drugari :D? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts