Wlepa Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ovako. Prodajem acc ili menjam za acc. Imam 60warlocka Valbo( pogledajte na thottbotu opremu),rogue35,druid21 itd. na Frostmane serveru. Menjam iskljuchivo za likove na MAGHTERIDON serveru !!! e tako pa nudite. Pozdrav Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ovako. Prodajem acc ili menjam za acc. Imam 60warlocka Valbo( pogledajte na thottbotu opremu),rogue35,druid21 itd. na Frostmane serveru. Menjam iskljuchivo za likove na MAGHTERIDON serveru !!! e tako pa nudite. Pozdrav ← sta bi sa cenom za prodaju? Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 neces naci nikoga da menjas akaunt! evo i ja da se ubacim da ne pravim novi topic menjam papagaja zelene boje za prase od 100 kg,boja nije vazna! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 evo imash topic o nashim ljudima na maghteridonu..pa probaj neshto...goodluck.:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlepa Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 sta bi sa cenom za prodaju? ← zavisi od ponude ... :) Quote Kad Srbin Hrvatu kaze brate, kad Slovenci pice plate, kad se Crnogorci posla hvate, Makedonci dobiju vece plate i sve to Bosanci shvate, bice opet SFRJ brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 200g? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Daj ne zajebavaj ga pa na AH moze da dobije 500 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan2307 Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ne znam koja je fora kupiti napucanog lika 60 lvl i furati? Quote pozzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 sto da ne .. ja to potpuno razumem Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Ni ja isto... Hmm... Idite na Test server i napravite Naxx raid. Kazes paladinu baci BoW/BoM na sve a on ce ti: WTF is BoW? Kad mu objasnis, a on baci po mali (5 min) na random likove u raidu *BoW na warriore i rogove ofc*... A nedaj boze da ga pitas de su mu Greater Blessings i Symboli za to... Naravno pitao sam ga, od kad igra i koji mu je main... Odgovor: I bought acc with pala full Judgement + Hend of Ragnaros for 400$ from friend and i PWN on my server. I dont know wtf are u ppl talking here about... /omfgnowai! Edited June 10, 2006 by cRuis3r Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nisi u pravu neko je n00b pa on kupio chara ili ne! Kad sam pocinjao chara u alijansi negde oko 7 lvl naletim na maga koji udara vuka staffom a puna mu mana! Ja rekoh lik nabija skill sa staffovima ali ipak sta ima da nabija skill kad je 7 lvl! Lik je ladnjaka umro dva tri puta i ja ga pitam sta radi, on lepo kaze pokusava da nabije lvl i kako misli da je igra preteska a kad sam ga pitao sto ne baca magije kad je vec uzeo maga on mi kaze da on ne voli to vec da udara! Ja nisam nista komentarisao nije mi se dalo da mu objasnjavam, samo sam zapalio nadajuci se da ce neko da mu objasni! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ovo je vec debelo zaslo u OT ali ajde da i ja nesto dodam:Lik hunter sa mnom u SC drzi peta na aggresive i tuce sa 2 maca.A ja kao a da ti dismisujes tog peta i predjes da radis svoj posao kao na primer da pucas ? a lik hunteri imaju najbolji bonus na dual wield oni su kao rendzeri iz D&D 3rd edition zar ne ?.DOOOOh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts