Jump to content

Notj Muzeja : B6d 03

Recommended Posts

Dobih pre neki dan letak za ceo hepening i skroz mi se svidela ideja, tako da sam tri dana zheljno iskchekivao Notj muzeja. Enivejz, ideja je da kupish jednu ulaznicu i otvorena su ti vrata svih "muzeja" u Beogradu, koje mozhesh da obidjesh u vremenskom roku od 18h-02h.

Pozitivne strane su to shto:

- sam otkrio neke muzeje za koje pojma nisam imao da postoje uopshte (kao shto je muzej automobila naprimer, odlichan, kadilak, Bmw prva serija 5 + voshtani Tito)

- imash 8 sati da obidjesh 22 lokacije, i ako se malo iscimash mozhesh sve da obidjesh, a pritom si stalnu u tripu da ima materijala za gledanje i kontanje koliko hoces i ne mozhe nikako da te smori.

- prilika za super bleju sa drushtvom

Negativne su:

- kao i uvek organizacija, znali su od proshle godine da tje biti guzhva i opet se nisu iscimali da naprave organizovan red i ulazak u prostor, pa su ljudi preko reda ulazili gde su hteli i kad su hteli, te sam ja kao Srbin i Zemunac to naravno iskoristio...

- Brazil u Beogradu? wtf pustili snimke na panou i kao to je to? Ajde bio je i kapuera performans ali sam otishao neposredno pre toga poshto nikakav program nije postojao, te se nije znalo ni u koliko sati to pochinje...

- Vampirizam u donjem delu vojnog muzeja? Toliko sam se naprzhio da dam krv tamo, sve sa pogashenim svetlima pored drakulinog groba uUuuUuu kad se cela pricha svela na bleju u sobi sa "umetnicom" koja je pokushavala da svojom mimikom zaplashi goste ili tako neshto, a mi nju pokushavali da zasmejemo, shto smo i uspeli na kraju n000b =)))

I to mu odprilike dodje sve shto mi sad prolazi kroz lubanju, jel' bio josh neko?

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Ja juche prolazio dole Kralja Petra pa onom ulicom paralelnom sa, i videh da je loodilo, muzika, ovo ono u onom muzeju tamo (koji sad ne mogu da se setim koji je, shame on me). Ocigledno je loki dobro prosao ;) Videh da je bilo dosta ljudi, a neki se jos "zalili" sto su isli na kalish pa bilo blato pa se svi "usrali". Dobra je ideja generalno, al' je prosle godine (kad me nesto vise interesovalo) bila isto slabije organizovana.