Jump to content

Problem oko Winampa

Recommended Posts

Imam 5.21 verziju WinAmp-a sa MMD3 skinom. Hocu da pojacham samo pesmu u WinAmp-u i kada ja to uradim preko WinAmp-a on mi pojacha svuda zvuk... Npr. Igram igricu i sada kada pojacham pesmu (preko WinAmp-a) on mi pojacha zvuk i u igrici...

Kako to da otklonim?

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

Aj da ne otvaram novi topic- ima li neko ideju zasto mi u winampu secka zvuk kada pokrenem jos nesto (u igrama obavezno, a pomalo i kad otvaram foldere) To je kada izaberem DSound output, a kada stavim Nullsoft waweout, onda je ok...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Slab procesor, los directx, integrisana karta, losi drajveri, nizak pci latency za zvucnu, iskljucen hardware acceleration za zvuk, ne obavezno tim redom... kad pitas sta je problem kazes lepo konfiguraciju i komponentu, operativni sistem... etc etc

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

vudumane, probaj da promenis output, to bi trebalo da resi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@shekk

Nabrzaka sam stavio post,bio sam u zurbi... Mislim, ne bih nikad ni stavio topic o tome, jer na Nullsoftwawe radi dobro, ali reko' kad vec neko pita za winamp... Elem

A64 3000+ s754

Gigabyte GA K8NE, integrisana zvucna

Gigabyte X800

2*512 ram ...

Znam da bi trebalo preinstalirati DX, Winamp, drivere, pre postovanja, ali kazem nije toliko hitno, ni bitno :-) Mozda je neko imao slican problem, sta znam...

@topic starter: definitivno probaj da promenish output u winamp preferences, u mom slucaju je pomoglo...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO