Cartman_ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ma za novce moze sve... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Bumsong je pre koji dan iz Njukasla preshao u Juve, tako da... one je francuz?? zigic je srbin?? nije im dozvoljeno da kupuju strance van evropske unije upravo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Ke Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Ke Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ode Zigic u Rasing o_0 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Juche je Kezman i zvanichno postao novi chlan Fenerbahchea... za 12 milki... malo li je ? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 7milki tacna cena... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 zile u rasingu ko sto neko rece:) 5 miliona,a na kraju racunice njemu ostaje sica. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Nicolas Anelka - Fenerbahce > Bolton @ 8m Obafemi Martins - Inter Milan > Newcastle United @ 10.16m Jan Vennegoor of Hesselink - PSV > Celtic @ Undisc. I na kraju, kako b92 govori, Vuchinic je potpisao za Romu Dosada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 bolje da su uzeli zigaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 (edited) Gravesen je preshao u celtic, chekamo josh 2 dana da vidimo da li ce trezage preci u man utd za 15 mil, i da li ce carlos tevez potpisati za arsenal... shto bi ja iskreno voleo jer gotivin arsenal... A postoji mogucnost da elgera ode u valensiju na trejd za Ayalu... to sam chitao u Vechernjim Novostima. Edited August 30, 2006 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 c/p Odbrana engleskog premijerliga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Maskerano i Tevez u West Ham-u Rikardo Olivera iz Betisa u Milan Sorin u Hemburgeru gde ce mozda i Ljuboja aka "Tvor" :) Pitanje odakle West Ham-u toliki kesh za ovu dvojicu argentinaca pogotovu sto je Maskerana hteo Mancester, ali im je bio skup?! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Maskerano i Tevez u West Ham-u Rikardo Olivera iz Betisa u Milan Sorin u Hemburgeru gde ce mozda i Ljuboja aka "Tvor" :) Pitanje odakle West Ham-u toliki kesh za ovu dvojicu argentinaca pogotovu sto je Maskerana hteo Mancester, ali im je bio skup?! Tevez u West Ham-u...ajajaj...zar je moguce da je odbio Aresnal...ajajaj. Saviola mozda u Rasingu... Iako je proshao kompletan pripremni period sa Barselonom, Argentinac Havier Saviola je u nemilosti chelnika i trenera Raikarda koji mu u finishu prelaznog roka traze novi klub. Popularni ZEC se nalazi na meti Rasinga,pa bi tako mogao da zaigra u tandemu sa Nikolom Zigicem... :D Bilo bi extra... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Gravesen je preshao u celtic, chekamo josh 2 dana da vidimo da li ce trezage preci u man utd za 15 mil, i da li ce carlos tevez potpisati za arsenal... shto bi ja iskreno voleo jer gotivin arsenal... A postoji mogucnost da elgera ode u valensiju na trejd za Ayalu... to sam chitao u Vechernjim Novostima. Nece u Man Utd, Torinezi su zavrnuli slavinu, btw Man Utd je nudio 17mil funti al je juve odbio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 (edited) @lolxdlol: Ja neshto chitao u novina... @TOPIX: Oliveira u Milanu -Brazilac Rikardo Oliveira novi je chlan Milana. "Rosoneri" su za usluge vrnog napadacha shpanskom betisu isplatili 18 miliona evra i dali im Shvajcarca Fogela pride... Rejez za Baptistu -Rejes u Realnu,Baptista u Arsenali. U finishu prelaznog roka dva kluba su dogovorila trampu,ali samo privremenu poshto ce i rejes i baptista imati status pozajmljenih igracha... Edited September 1, 2006 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 OMG OMG Esli Kol u Celziju za 7.5milki + Galas OMG OMG Iako sam suze prolio zbog Eslija,ova trampa me odusevila... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 KOLEGA CHEKITJAR KAKO KOMENTARISES TEVEZA I MASKERANA!!! KOLIKO ME JE OBRADOVALA VEST NISTE SVESNI!!! posto su vlasnici ovog dvojca neka americka firma verovatno kontaju da se vidi da mogu da igraju u nekoj od jacih liga pa onda na osnovu dobrih partija prodaju ih za dobre pare nekog od top10 klubova. sve u svemu ove godine se cilja Lsh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 kolko sam ja chitao na nekim sajtovima, vlasnik te MSI firme je Roman sa josh nekim amerima, pa se spekulishe da je Roman platio obojicu, da bi posle jedne sezone otisli u Celzi, ili ako razocharaju, negde u Evropu, samo da ne odu u Man Utd i Arsenal. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 KOLEGA CHEKITJAR KAKO KOMENTARISES TEVEZA I MASKERANA!!! KOLIKO ME JE OBRADOVALA VEST NISTE SVESNI!!! posto su vlasnici ovog dvojca neka americka firma verovatno kontaju da se vidi da mogu da igraju u nekoj od jacih liga pa onda na osnovu dobrih partija prodaju ih za dobre pare nekog od top10 klubova. sve u svemu ove godine se cilja Lsh :) machko,prosto sam odusevljen,u fazonu zovem ortaka i ja mu pricam za Galasa,i on kao MA ZAJEBI GALASA SI CUO GDE SU TEVEZ I MASHERANO!Znaci od ove godine opusteno mogu opet da biram west ham u PES-u :))) secam se samo onih srecnih dana na kecu kad sam ih birao,levo Shuker ?!! ;),u sredini Kanute,desno Di Kanio,iza njih Trevor Sinkler i Dzo Kole,zadnji vezni Kerik,ma milina,a kad sam gubio uvek sam mogao da se vadim na fazon EJJJ,PA JA BIRAM WEST HAM,A KOGA VI GMAZOVI JEDNI? :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 OMG JEBEM TI JA SAM IGRAO SAD U PES-u SA WESTHAM-om OMG OMG! Sheringam 4tw, a sad ce da bude o_0 jedva cekam! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Oce li vishe taj pes6? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Sisinjo prelazi u Romu, a (valjda) Westham hoce Bekama.. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Sisinjo prelazi u Romu, a (valjda) Westham hoce Bekama.. da da :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Sisinjo prelazi u Romu, a (valjda) Westham hoce Bekama.. ocu i ja ferarija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts