SpiRo Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Sve je to samo u vasoj glavi. Edited June 9, 2006 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 To stoji, tu se slazem, samo ne vidim razloga da 5 admina budu u isto vreme na serveru. Od njih jedan mora da se zakaci za tebe i da ti kenja svo vreme. ← ae ne kenjaj majke ti :D, nece se nakaciti admin za tebe dok ne krenes ti da se kacic sa nekim i smaras ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 meni vise smetaju admini nego sifrasi :D .... ← ti si malo bolestan....majke mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babusnica Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 hahaha :D, ce izadjem na televizor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Nikad me nisu banovali sa domaceg servera a desavalo se da me toliko kenja, pa da sam sam sebe gledao banovao bih se. Ali zato mi se desilo na STEAM serveru, nemackom, da me banuju : reason : Aimbot Pa ti sad vidi. A u zivotu cheat nisam video kako izgleda. Josh im platim steam josh me banuju a ne chitujem. Toliko o nashim i stranim adminima. edit: A sto se tice SBB-a... pa, samo cu reci da sam davno prestao da igram na njemu. Svojevremeno sam dobio ponudu da budem admin tamo, ali neka... Lepse mi je bez njega... Edited June 10, 2006 by MikacNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ae ne kenjaj majke ti :D, nece se nakaciti admin za tebe dok ne krenes ti da se kacic sa nekim i smaras ! ← Ajd' ok! Necu po 1000ti put da pisem o tome, mrzi me. A pravo da ti kazem isti krc i onako sve ovo zajebancija i razonoda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Kad bi heaton usao na server,mislim da bi pritisli tab i uradili jedno 10.000 screenshotova... ...Ma to je vec standardna prica,ne vredi pokretati temu...Poz! ← Koj bre hiton... taj chovek ne zna ni da broji do 8... on ce da udje na server... boze... mozda da dodje potti kod njega gajbi da mu udje na server... i da sluchajno potrefi nash... kada bi video kako su nashi ljudi na ffa serverima dobro informisani i kako se poznaju u svet cs-a mozda bi mu bilo dobro... kao da bi neki od admina znao ko je hiton... :) LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL @ LESHKO P.S. CIGO Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts