VoOdoO_MaN Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Volim kada pogledam neki replay i vidim par dobrih poteza (tipa surround sa 4 foota, tp heroja na 1hp, dobar nuke itd...) Hteo bih sa vama da podelim par dobrih poteza :) #1 Screenshot: Chekich leti #2 Screenshot: Last moment #3 Screenshot: Prezhivela je Ako zhelite da vidite shta se dalje desilo pogledaj replay Replay: http://my.opera.com/voodoo_man/homes/Repla...eLiNVaSiLeV.w3g Bilo bi super kada bi svi okachili neke svoje screenshotove ili postavili replayeve gde ima par dobrih poteza Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 chuo li si ti za skromnost dechache? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Shto da mozhda 300kb ne mozhesh da otvorish? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Shto da mozhda 300kb ne mozhesh da otvorish? ← Nije mislio na to... Odgledah rep, zanimljiv... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 to skupljate za onaj filmitj sto aco oce da pravi ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Lepo je sve to ali mrzi me da postujem neke moje high skill momente,pa da se poserete si :)) Inache jedan od najseksi poteza koji sam video,a da ga je uradio neko od nashih,bio je na jedom od turova u deusu kada je lik sa dve archerke sabio herdzu uza shumu,pa ih hide-ovao a sa druge dve arche ga je ubio,polako na tetane... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Lepo je sve to ali mrzi me da postujem neke moje high skill momente,pa da se poserete si :)) Inache jedan od najseksi poteza koji sam video,a da ga je uradio neko od nashih,bio je na jedom od turova u deusu kada je lik sa dve archerke sabio herdzu uza shumu,pa ih hide-ovao a sa druge dve arche ga je ubio,polako na tetane... ← to je bio mile i to je bilo slucajno xD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 najsexy potez knji sam ikad video je od degena grubija koji se nekom liku najebao keve najrtrasnije i onda da bi spasio blejda koji ima fazon 20 helta,nasao rupu u sumi i gurnuo ga unutra i zatvorio izlaz sa sa zmijicom od shadow huntera :) btw mislim da je partija bila na lostu vs nekog humana i ovaj je retardirano posekao sumu pa je napravio tu rupu,cisto da se ogradim od smaraca tipa hajlija :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Moon vs Grubija na echu, kada Moon u istom (ISTOM) trenutku sa onim elfovskim imba staffom teleportuje 2 talonca (U ISTOM TRENUTKU).... Bolest... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 najsexy potez knji sam ikad video je od degena grubija koji se nekom liku najebao keve najrtrasnije i onda da bi spasio blejda koji ima fazon 20 helta,nasao rupu u sumi i gurnuo ga unutra i zatvorio izlaz sa sa zmijicom od shadow huntera :) btw mislim da je partija bila na lostu vs nekog humana i ovaj je retardirano posekao sumu pa je napravio tu rupu,cisto da se ogradim od smaraca tipa hajlija :) ← Hehe, stvarno je bio dobar potez, a bila je partija vs Insomnie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3putigramwar Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Kako se kache ripleyevi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Moon vs Grubija na echu, kada Moon u istom (ISTOM) trenutku sa onim elfovskim imba staffom teleportuje 2 talonca (U ISTOM TRENUTKU).... Bolest... ← Jbg-a apm 666755777... :S Heh, par puta dok smo igrali ja i zhaba at sam okruzivao heroje peonima dok su me harassovali i onda burrowi bumtrastzangr. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 jedan od boljih poteza koje sam ja video je dok sam obzovao Insomniju vs hmm mislim riste ili nekog orka nije ni bitno. igrao se turtle orc levo dole a human pored njega i sada am mu umire ima fazon 30 helta i uvuce ga u bazu pored altara i farme a ispred toliko brzo postavi 2 riflemana da se ovaj smorio gledajuci u am-a a nije imao nijednu range jedinicu u tom trenutku i posle 2 sec je bilo samo GG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 e jbg sad da je to uradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ima te poteze kao ti^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 gledao sam odavno replay na plundre isle kad je apm70 igrao isto protiv nekog elfa i na ulaz u rudnik postavio vojsku(hide-ovanu) i ovaj nije mogao da dodje do exp-a, za kupovinu dusta je trebalo da predje vise od pola mape... p.s. deadman je naravno dobio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ili situacija sa insom kada njegov retaridani mk bezi po mapi dok ga od iza DH polako secka sa sve orb-om,i u jednom trenutku dolazi soserka i bukvalno u istom trenutku kad i DH baca manaburn(mk ima 30-tak helta),ona baca inv. na mk-a i sad da li je neki bug ili neshto ali manaburn nema efekta,tj deshava se onaj fazon kao kod teleporta,kada se magija onako "razmunji" na sve strane...U svakom sluchaju bilo je ql.To je bila jurnjava po celoj mapi :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 (edited) Najjachi potez koji sam ja video je Grubbyjev surround sa farmicama :) i jedan od boljih kada Inso shalje milicajca za scout expa na TR ... Lik creepuje one crvene creepove i dolazi jedan mali budjavi milicajac i udara onog najjacheg creepa sa shockwaveom i uzima exp... Edited June 3, 2006 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 nije shto je nash, ali ghost je imao barem 3 extra poteza u prvoj partiji vs aod-linkina na turtle rocku, spashavanje bm-a bacanjem banisha, staffovanje 2 heroja i ostalo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 jeste vi videli kada sam ja iz mraka povatao kurove betraidere sa hawokovima e to vam je skill ;))) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 najsexy potez knji sam ikad video je od degena grubija koji se nekom liku najebao keve najrtrasnije i onda da bi spasio blejda koji ima fazon 20 helta,nasao rupu u sumi i gurnuo ga unutra i zatvorio izlaz sa sa zmijicom od shadow huntera :) btw mislim da je partija bila na lostu vs nekog humana i ovaj je retardirano posekao sumu pa je napravio tu rupu,cisto da se ogradim od smaraca tipa hajlija :) ← K, to zvuci prejebano, od kada je ta partija, da nema slucajnor rep ? Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 @JungleBoY:I ja pitam za rep,ali ozbiljno,ne da te proveravam :),jednostavno zelim to da vidim :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Mislim da je u pitanju WC3L, aj probacu da nadjem pa cu da okacim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 aj da jos malo hvalimo grubija.na finalu wcga 2004 valjda protiv zacarda na gnollu, zacardov fire lord na oko 30 hpa i zad pali teleport a grubi za to vreme baca lighting shield na far-seera i onako teleportovani svi u gomilu fire lord izgori od shielda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 aj da jos malo hvalimo grubija.na finalu wcga 2004 valjda protiv zacarda na gnollu, zacardov fire lord na oko 30 hpa i zad pali teleport a grubi za to vreme baca lighting shield na far-seera i onako teleportovani svi u gomilu fire lord izgori od shielda. ← to bas i nije neki extra potez.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts