Jump to content

nece da krene wc3

Recommended Posts

znachi instalirao sam wc3 po 6. put, i nece da krene! disk sam ubacio i u alcohol i ima ga i u treju i on i dalje javlja kad zelim da pokrenem igru "please make sure your frozen throne disk is in your cd-rom drive..." jel zna neko u cemu moze biti problem?

unapred hvala

it's time to raise the Flag of Hate

e izvini za off topic ali nemogu vise brate IMA LI KRAJA SA OVIM RETARDIRANIM TOPICIMA VISE ono mislim strasno kako da instaliram kako da igram jel ima neko cd key a gde da ga kupim a zasto mi laguje da li je bolji adsl ili cable za ime boga ono posecujem ovaj forum vec 128873 godina znaci svakih nedelju dana izleti 5 ovakvih topica a 0 nekih pametnih daj highli ti neki topic neke lige eswc qualy kina sta ja znam suho sabio skaja nesto da se prica bre a ne retardirani topici

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Koristi daemon tools

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

ma nece da krene igra uopste, ni sa cd-om! probao sam samo RoC da instaliram i da vidim dali on radi, a nece ni to da krene.

trenutno nemam originalni disk, ali mogu doci do njega, mada sumnjam da je to prob. sa ovih diskova sam vec instalirao wc3 i onda je radio.

no, kontam da ce mozda reinstall windowsa mozda pomoci.

anyway thx for trying to help

p.s. sa krekom krene, ali tako nemogu da updateujem na 1.20d direktno sa b.net, a nisam nasao prelaz sa 1.20c na 1.20d... a i nevolim te krack fore

Nemash original CD key i hteo bi da ti radi sa b.net-om. Ar U reTardeD? A da, najjacha je fora to sto uopste i ne bi igrao na b.netu vec samo za update!

I da, tvoj problem je u tome sto imas image CDa koji nije original, a njemu najverovatnije treba NO-CD crack da bi radio. Znachi samo to shto ti je ubachen image nece ti proci.

Mama, mama šta je to jebanje???
Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:)

kakvih "ljudi" ima u ovim krajevima, strasno. otkud tebi da ja nemam original CD-key?

inache imam 2 originalna key-a( jedan je u 95% slucajeva slobodan a drugi se cesce koristi..) no sve jedno sta se pravdam....

drugo koji bi mi kurac trebao najnoviji update ako nebi hteo da furam b.net o_O? da se hvalim komsijama kako razbijam insane na 1.20d patch-u ili sta?

trece... ta piratska kopija diska radi sa diskom ffs...

bolje da se tu zaustavim....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...