.:dH:. Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 jedna ortakinja je u prvoj godini, prvog dana na velikom odmoru krenula da pali pljugu držeći je u ruci, a nije je stavila u usta :):):) neko ju je pitao koliko već puši, a ona kaže "dve godine"... idiot, puši jer misli da je to kul. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Moj tjale danas ostavlja pushenje... imao je zhelju da poslednji dan pushi davidov.. hteo sam da mu uzmem neke bolje... ali je kategorichno odbio :DDD Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 NIje "Kao da ostavi deo sebe",vec upravo to i radi.Mrzi me da ponavljam ono shto sam pisao na predhondim stranicama,ali gledati sebe bez pljuge je toliko bedan osecaj da to nije moguce.A ljudi oko mene su bar jedno 3 meseca bili u fazonu da ih lozim,kao fazon "Ajde jeste,ti ne pushish,aj ne seri".U tripu su bili da pushim samo kuci po xxxp akle,kako bi prodavao priche da sam prestao da pushim...Eto koliko pljuga postaje sastavni deo nechijeg zivota,i koliko je bilo krajnje smeshno zamisliti mene bez pljuge.NEshto kao kada neko ima po 5 godina dugu kosu i onda se oshisha na celavo,samo nije toliko ochigledno... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Moj deda pusi 2 pakle na dan od 13 godine i ima 90 god atm...ja kazem da su cigare izwor ziwota Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Aj prestani da pusis onda Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Nikad. Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 dobre su pljuge dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Nikotin je izvor ziwota Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 [lag]da li?[/lag] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 aj molim te promeni avatar... bilo sha smao ne ta govna... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 neee teletavisi ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 aj molim te promeni avatar... bilo sha smao ne ta govna... ( )... ← kolko sam ja tebe dugo molio da sklonis onu odvratnu sliku iz signe dok lepo nije dosla administracija i uradila to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 kolko sam ja tebe dugo molio da sklonis onu odvratnu sliku iz signe dok lepo nije dosla administracija i uradila to... ← dobro, aj da se ne vredjamo:) elem, administracija je sklonila zbog velichine nisam znao da tje dotji do ovoga... al prvi ignore... damn ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Nikotin je izvor ziwota ← i agree Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 i u k. josh uvek vidim avatar... koji je ovo k. sa ignoreom kako ovo rafi ako uopshte radi?! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 :D avatar se vidi... ajde ajde migsa ti si kul clan ovde pa cu zamenim zbog tebe :o da se nebi ljutio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 moz ovako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 eh to je vetj prihvatljivo... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 lolo zbog migse si promeni avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 migsa je moj dobar drugar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 i u k. josh uvek vidim avatar... koji je ovo k. sa ignoreom kako ovo rafi ako uopshte radi?! ( )... ← meni extra sljaka vidim samo titulu... ni avatara ni posta..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ali predci lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 daki šta si držao na avataru pa si iznervirao migšu? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 joj adrijana srećo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 drzao sam teletabise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts