Jump to content

Dan bez dima

Recommended Posts

I onaj najglavniji argument... braaatee... cigare smrde i to najogavnije... to pushachi nikako ne mogu da skontaju... da smrde za medalju... koliko god da su kvalitetne pljuge to smrdi.

A BS, za sekundarne pushache si odvalio svetski... raspitaj se malo opet kod pandura... ;)

Dule Smoreni, stari ratni druzhe, mislim da si zasluzhio Nobelovu, ako nishta, nagradu! :)

Moj generalni stav je o svemu ovome da nema svrhe raspravljati.... no, zanimljiv je podatak da:

Moj tjale ostavlja pushenje posle 45 godina tog divnog iskustva gde kazhe da ipak na kraju mu smetaju iako je uvek uzhivao u svakom dimu. A sada shvata da mu ugrozhavaju zdravlje... a ja ga slusham vetj 10 godina svako jeb... jutro kako iskashljava katran.. chak kada overduira nekad (faze sa tri-4 pakle) se taj nikotin prenosio i na ostatak gajbe i i ja sam iskashljavao je..no sranje ujutro iako sam nepushach :) :( ... i shta da mu kazhem... tjale, pomeri se malo? :D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebote ala smarate.. nishta ja vas vishe ne zagadjujem nego shto vas zagadjuje vasha okolina.. i znam, sace svi da skoche i da kazhu da ako je vec okolina toliko zagadjena zashto moram bash i ja itd... e sad, shto bih ja bash morao da prestanem da pushim? neka pritisnu na nekom drugom mestu, tipa limit za broj automobila na teritoriji beograda, filteri za svu industriju u panchevu i beogradu (koji su btw obavezni!)... kad se sve to reshi, mozhda i razmislim da prestanem da pushim (zbog drugih), do tada - eat my shorts..

Moj generalni stav je o svemu ovome da nema svrhe raspravljati.... no, zanimljiv je podatak da:

My thoughts excatly.However, Sa1nt lepo rece smarate.To sam ja hteo da postujem jos na prosloj strani, kad je izronila masa nepusaca da sipa drvlje i kamenje.Ili mozda mislis da imam 13 godina i nisam svestan sta radim?Podatak uopste nije zanimljiv, tvoj stari je verovatno znao sta radi sebi vec posle 5 godine.Poenta:

nema je.

Pusti me da pusim i ja cu dati sve od sebe da ti sto manje smetam.Shvatiti neces, ni ne pokusavaj.

Ko je rekao da hotju da shvatim ? :D

I to nije bila frustracija... to je bila pospanost.. a generalno me zabole qratz za sve to. Ono shto je bila poenta je da cigare zaista smetaju ljudima, a to shto se vama tj. pardon Vama svidjaju to je Vash problem, meni smeta ali mogu da izdrzhim, da se iscimam, shtavetj. tako da uzdravlje :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

jebote ala smarate.. nishta ja vas vishe ne zagadjujem nego shto vas zagadjuje vasha okolina.. i znam, sace svi da skoche i da kazhu da ako je vec okolina toliko zagadjena zashto moram bash i ja itd... e sad, shto bih ja bash morao da prestanem da pushim? neka pritisnu na nekom drugom mestu, tipa limit za broj automobila na teritoriji beograda, filteri za svu industriju u panchevu i beogradu (koji su btw obavezni!)... kad se sve to reshi, mozhda i razmislim da prestanem da pushim (zbog drugih), do tada - eat my shorts..

to je sve lepo, ali sigurno kao i svaki pusac, znas da pre svega treba da prestanes da pusis ZBOG SEBE

srpskivojnik-3.jpg

Ovaj topic josh jednom potvrdjuje da nema smisla nadati se da ce pushachi da uvazavaju nepushache...

a jel' vi uvazhavate pushache?

to je sve lepo, ali sigurno kao i svaki pusac, znas da pre svega treba da prestanes da pusis ZBOG SEBE

po hiljaditi put pricham ovu prichu, ja cu da pushim dok ne pochne da mi smeta (zdravstveno), ili kad prestanem da uzhivam u svakom dimu cigarete... do tada necu prestati..

taj fazon. a za zagadjenje i pljuge iskulirajte. ono, jedan auto zadimi vishe dnevno nego ceo grad pushacha. nije to toliko relevantan faktor.

a dobra cigara ne smrdi, kada zamirishe samo jedna, to bash lepo mirishe ako je kvalitetan duvan :)

jebiga, samson uopshte ne smrdi, al' ko ce da rola paklu dnevno :)

eh bre dule, pa nije ti to zapalis cigaretu, i odmah osecas kako si se srozao zdravstveno. a ljudi sve misle "ma nece mene sjebati"

nisam zbog toga nikad zapalio cigaretu...jednostavno nikad nisam imao potrebu/zelju/radoznalost, niti me je neko iz drustva terao da zapalim...a tako ljudi i pocinju, prvi put zapale iz nekog bezveznog razloga i posle samo traze izgovore da nastave...

srpskivojnik-3.jpg

Dobro bre brate ti o tome prichash kao da si stavio usta na auspuh,a ne da si uzeo dva,tri dima cigare..."Imao sam pijane noci i mamurna jutra,ali ovo je sve prevazishlo" mislim prichash o tome kao da si posisao kartonche esida...

ja sam do jaja osetljiv na pljuge, i mrzim taj miris a to je bio drugi put da sam povukao dim u životu plus, bio sam pijan i kada se to ukombinovalo baš mi je loše bilo ujutru, onaj osećaj kada izdahnem i osetim šmek pljuge u ustima... bljak!

Znači omašio sam ti godište za 1... mislio sam da si 90to...

jesam 89to, ali ne kapiram...?

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

evo ja sad sedim s pljugom i kezim se ovo topiku......

@nepusaci ... nikad necete skapirati u cemu je trip kod pljugu i zato nema mesta raspravi oko toga.... kapiram da nekom smeta, ali lepo kazes i vecina ljudi ce da skloni pljugu(ili izadje dok ispusi and such).. i u globalu mi je smesan koncept "dan bez pljuga" kad ga organizuju nepusaci

@topic ..... mislim da bi kod nas trebalo da odvale cenu pljuga... tako ce jedino da smanje broj pusaca i u isto vreme da nafiluju kasu za bitnije stvari(kao sta rade u celom normalnom svetu)

@me ..... pusim pljuge vec 5-6 dina i ne smetaju mi za sad... rekao sam sebi da cu da batalim u par situacija .... kad pocnu ozbiljno da mi smetaju, ako uspem da zapalim negde preko..... kad budem imao dete bacam pljuge iz momenta...

Ja pusim i jebe mi se za sve te organizacije/dane protiv pusenja.

Citiracu Chandlera:"Smoking is cool and you know it".

od kad ti pusis majke ti?

@topic ja zapalio svoju prvu pre 2 godine e eto...2 godine pusenja jbte ko bi reko da je toliko dugo.... [V]

Inache neko je pomenuo da su najveci anti-pushachi bivshi pushachi i tu ste 1000% slazem.Chista istina.To je tachno iz vishe razloga:

1.Samo oni najbolje znaju koliko je ljudima zilion puta bolje bez cigare,jer su i sami dugo godina pushili...

2.Zbog svih sranja koje su im cigare priredile sad imaju fobiju od istih(bar ja),te stalno kenjam i matorima,i oratacima da me po nekad stvarno smaraju kad zapale.Inache meni su pluca bila toliko sjebana da sam pocheo da se plashim chak i od automobila,tipa zadrzavam dah kad prodju kola blizu mene i sl. :(

3.Strah ih je da se ponovo ne navuchu na cigare,pa zato katekorichki mrze sve shto ima veze sa pljugama,i konzumiranjem istih...

Eto to su moji glavni razlozi,kao bivshem petogodishnjem pushachu,zastho sam sada ja okoreli antipushach.U fazonu sam da ne volim da me drugi druju(i mene i sebe),ali nije mi frka ako ponekad pozelim da trujem sam sebe :)

Edited by SavKe

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Moj tjale ostavlja pushenje posle 45 godina tog divnog iskustva gde kazhe da ipak na kraju mu smetaju iako je uvek uzhivao u svakom dimu. A sada shvata da mu ugrozhavaju zdravlje... a ja ga slusham vetj 10 godina svako jeb... jutro kako iskashljava katran.. chak kada overduira nekad (faze sa tri-4 pakle) se taj nikotin prenosio i na ostatak gajbe i i ja sam iskashljavao je..no sranje ujutro iako sam nepushach :) :( ... i shta da mu kazhem... tjale, pomeri se malo? :D

Ista fora samnom samo shto moj matori josh uvek nije prestao, genije. Prestao je ujak koji je pushio nekih 50 godina i pushio 3 pakle dnevno, kad je on mogao da prestane moze svako.

Nerviraju me pushachi, ide mi na *urac dim i mislim da je debilski troshiti pare i zdravlje na to but thats just me. [:)]

.

@ junkie

to je pricao i marlboro man

campaign_marlboro.jpg

a onda ga pojela kraba

FS_MarlboroMan.jpg

batice.... suvise si mi ti str8 za DJ-a [:D]

kad god kazem nesto oko spavanja, kofeina, guarane i sl.... ti banes ko kewa(dobro tjale.... da ne bude da prozivam)

ja lepo kazem da kad budem poceo da kasljem ko blesav, da ne mogu da isqliram neko vreme bez pljuge, da se tresem ujutru dok ne zapalim pljugu i imao slicne simptome bacam pljuge naglavacke....

bio sam bacio pljuge na 7-8 meseci i proradio mi je za to vreme chir od nerviranja.... ovako mi psiholoski pljuge extra sluze, sto bi neko rekao da je znak slabe licnosti, but i dont give a rat's ass!!! [:p][:p][:p]

p.s. jos reci da ni piwo ne pijesh..... [:D]