Jump to content

Harkus

Recommended Posts

...dude, naravno da tju tetovirati samo ono shto meni ima smisla/znachenje... zanimalo me je par reakcija da vidim da li sam ih ok odradio ili da cimam snezhanu iz sidnjela da ih doteruje... meni lichno izgledaju skroz ok, ali ipak... a takodje harkus traje oko 3 nedelje, tako da tetovazha ni ne mora da bude neshto specijalno/dubokoumno. Recimo svidja mi se 6. jer je to trbal verzija "Angel of sin"-a: andjeo sa repom djavola - ako je andjeo, ne znachi da nije greshio, iliti ako je greshio ne znachi da jednog dana ne mozhe da bude andjeo... ali bi je sam oblik tetovazhe bolji kopd 5. i tako u krug... :) what ever... videtju s njom da malo doradi 6.

a sori, nisam skontao da je neka privremena varijanta, u tom slučaju bolje da si pitao na nekom forumu gde zapravo ima žena :))

i to shto kazhesh... jel tako neshto postoji? [:I]

da, ionako to radish da bi doshao do pichke

Hmm... to radim jer se meni lichno svidja, a sad... svaki takvi pozitivni sideeffect-ovi su dobrodoshli :)

pazi, uzmi lepo hemijsku i iscimaj nekog da ti nacrta. jeftinije je.

sad malo ozbiljno. privremene tetovaze, ukljucujuci tu i kanu su gluposti, kad pocne da ti se skida, ribaces je po ceo dan da bi je skinuo.

koja je poenta toga? da ispadnes malo veci baja u drustvu? bravo bravo.

ako hoces da radis tetovazu radi pravu, nista manje i nista vise

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Pod 1

Tetovaza koja zahvata veci deo tela, zahteva da isto ima i neku muskulaturu, chisto zbog boljeg generalnog rezultata.

Pod 2

Tetovaza ti je na ledjima, shto znachi da ce ti se samo videti ako si na bazenu ili gajbi. Nije prozivka, ali mislim da je bolje da napravish neshto slichno na bicepsu.

Pod 3

http://www.ana.co.yu/forum/ - ako ti treba savet maloletnica [ zahvali koriju za link [:D] ]

Edited by stalja

Ili evo malo nastrane ideje... nemoj ni da je radiš! Kako fantastično bolesno, a? Umesto da odeš, kao čovek, istetoviraš se i praviš od sebe majmuna, jednostavno, pazi, ovaj deo je komplikovan, ti se u stvari, ne istetoviraš !!! Mo'š misliti... kako devijantno...

pazi, ako imash nekih problema s temom jednostavno nemoj postovati... kada sam trazhio mishljenja, mislio sam racionalna razmishljanja o temi ili info o istoj...

Pod 1

Tetovaza koja zahvata veci deo tela, zahteva da isto ima i neku muskulaturu, chisto zbog boljeg generalnog rezultata.

Pod 2

Tetovaza ti je na ledjima, shto znachi da ce ti se samo videti ako si na bazenu ili gajbi. Nije prozivka, ali mislim da je bolje da napravish neshto slichno na bicepsu.

Pod 3

http://www.ana.co.yu/forum/ - ako ti treba savet maloletnica [ zahvali koriju za link [:D] ]

pod 1 ok, pod 2 planiram da visim I ovog leta na bazenu po ceo dan, tako da je i to resheno, a imajutji u vidu da je privremena, ni mesto na telu nije tolika frka, jer kazhem, bitju na bazenu/moru. Pod 3... thanx corey :>

pazi, ako imash nekih problema s temom jednostavno nemoj postovati... kada sam trazhio mishljenja, mislio sam racionalna razmishljanja o temi ili info o istoj...

U celoj prici ti mozes da se koprcas do mile volje ali je netetoviranje objektivno, realno, medicinski, estetski, najracionalnije razmisljanje :p Uzmes digitron decko pa sracunas [:D]

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

pa dobro, ako je covek resio, i ako ima svoje razloge, sto ga trpati..

ja npr isto planiram da odradim tetovazu jednog lepog dana, samo kad skupim kintu... trajnu, for life... i to sto cu istetovirati naravno da za mene ima posebno znacenje...

tako da, ako vas je covek pitao lepo, mojne hejt... cak i ako oce tetovazu samo ne bi li jebao nesto, i to je dovoljno dobar razlog :)

any reason is reason...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

U celoj prici ti mozes da se koprcas do mile volje ali je netetoviranje objektivno, realno, medicinski, estetski, najracionalnije razmisljanje :p Uzmes digitron decko pa sracunas  [:D]

Pa pazi, o ukusima i mishljenjima ne bih da se raspravljam, svako ima svoje individualno mishljenje i shvatanje odredjene teme. Ok, tebi se ne svidjaju tetovazhe i sl., ok, to je tvoje mishljenje i sigurno ti netju kenjati neshto kako to nije tako samo zato shto ja imam drugachiji nachin razmishljanja... live & let live dude

pa dobro, ako je covek resio, i ako ima svoje razloge, sto ga trpati..

ja npr isto planiram da odradim tetovazu jednog lepog dana, samo kad skupim kintu... trajnu, for life... i to sto cu istetovirati naravno da za mene ima posebno znacenje...

tako da, ako vas je covek pitao lepo, mojne hejt... cak i ako oce tetovazu samo ne bi li jebao nesto, i to je dovoljno dobar razlog :)

any reason is reason...

'fala chovek

ja sam spremio par simbola da rastrkam po telu,jako malo njih ce moci to da vidi...jedan od njih na nekom od guzova je

woodstock1.jpg

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.