Jump to content

Plavusha pishe sinu...

Recommended Posts

Dragi sine!

Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako ga dobijes, znaci da je dobro stiglo. A ako ga ne primis, javi mi pa cu ti ga ponovno poslati.

Neki dan tvoj je otac procitao u novinama kako je statisticki utvrdjeno da se najvise saobracajnih nesreca dogadja 1 kilometar od kuce.

Zato smo se mi od kuce preselili malo dalje. Nova je kuca prekrasna, imamo cak i ves masinu, samo s njom nesto nije u redu.

Jucer sam stavila ves da se opere, povukla vodu, i ves je nestao. Kod nas je jako ruzno vrijeme. U prosloj nedelji dva puta je padala kisa.

Prvi put tri dana, drugi put cetiri. Pisao si da ti posaljemo zimski kaput, onaj s metalnom dugmadi.

Stric je smatrao da ce to jako opteretiti paket, pa smo na njegov savet skinuli dugmad s kaputa i stavili ih u dzep.

Prije osam dana konacno smo pokopali dedu. Nasli smo ga kad smo cistili kucu. Bio je u ormaru i to otkako je pobedio u igri skrivaca.

Prije nekoliko dana explodirala nam je plinska boca. Mene i tvog oca explozija je kroz prozor izbacila na ulicu.

Kakav je to osecaj bio, nakon toliko puno godina, ponovno s muzem izaci napolje.

Inace, tvoj je tata dobio novi posao. Jako je ponosan na njega, ima pod sobom oko pet stotina ljudi.

Na gradskom groblju odrzava travnjak. Tvoja sestra Julija, ona koja se udala za svog muza, napokon je rodila.

Ne znamo jos pol deteta, tako da ti ne mogu javiti jesi li postao ujak ili ujna. Ako bude devojcica, Julija je rekla da ce se zvati po meni.

Malo glupim mi se cini da svoje vlastito dete zove - mama. Tvoj rodjak Pera se ozenio. Zena mu je devica, pa po cijeli dan kleci pred njom i moli.

Vec duze vrijeme ne vidjamo ujaka Isidora, to je znas onaj koji je umro prosle godine.

Jooj, sad ti moram ispricati kakvu je glupost napravio tvoj bratic Miroslav, kad nas je proslog vikenda vozio na izlet.

Zakljucao je auto, a kljuceve zaboravio u njemu. Morao je ici kuci po duplikat kljuceva da bi nas otkljucao i pustio iz automobila. Katastrofa!

I to bi bilo sve za danas. Necu ti napisati nasu novu adresu jer ne znam koja je. Ovi sto su u kuci ziveli pre nas odnjeli su cak i kucni broj sa zida kuce.

Ako vidis Margaretu, puno je pozdravi, a ako je ne vidis nemoj joj nista govoriti.

Puno te voli tvoja mama!

P.S. Htela sam ti poslati nesto novaca, ali sam vec zatvorila kovertu.

Mozda drugi put.

Da vrh je pismo. Iako je prastaro i menjalo je vekovima teme cim cujem neke od izvala kao "Vec duze vrijeme ne vidjamo ujaka Isidora, to je znas onaj koji je umro prosle godine."

ili najjace ikada "Htela sam ti poslati nesto novaca, ali sam vec zatvorila kovertu."

moraju da mi krenu suze od smeha XD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Jooj, sad ti moram ispricati kakvu je glupost napravio tvoj bratic Miroslav, kad nas je proslog vikenda vozio na izlet.

Zakljucao je auto, a kljuceve zaboravio u njemu. Morao je ici kuci po duplikat kljuceva da bi nas otkljucao i pustio iz automobila. Katastrofa!

[roflmao] Hahahahaha. Kolko jako

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Prije nekoliko dana explodirala nam je plinska boca. Mene i tvog oca explozija je kroz prozor izbacila na ulicu.

Kakav je to osecaj bio, nakon toliko puno godina, ponovno s muzem izaci napolje.

Inace, tvoj je tata dobio novi posao. Jako je ponosan na njega, ima pod sobom oko pet stotina ljudi.

Na gradskom groblju odrzava travnjak.

P.S. Htela sam ti poslati nesto novaca, ali sam vec zatvorila kovertu.

Mozda drugi put.

[ok][roflmao]

don't grow up it's a trap