voodoo_ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Predla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 to nisu ista dva smajlija. prvi je :) drugi mnogo vishe odgovara :D ali taj nemojte da dirajte, zakon je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ja predlazem da ti naucis da kucas smajlije po tagovima... tako neces morati da kukas sto ti nije precica odmah pored..... bolje da otvorimo neko takmicenje za rur smajli gde bi ljudi davali svoje radove, pa posle glasanja samo 1 da bude dodat u bazu.... cenim da to nije frka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 taj što hoćeš da zameniš radi funkciju ovog smajlija "" a kapiram da to niko neće uraditi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Ne ne, niste me razumeli. Ja prečice znam, nego mislim da bi umesto trenutnog [ :) ] smajlija trebalo ubaciti ovaj sivi, znači kad ukuca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 kapiram da te ljudi ubedjuju da taj tvoj sivi vise odgovara roflmao ili cemu vec, ali da jednostavno nije bolji od trenutnog smajlija. zuti je sasvim ok i ne znam sto bi ga menjali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts