Jump to content

ada, basket, subota 27. 5.

Guest

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sigurno ne dolazim... juche je moj "dragi" gazda u poslednjem momentu odluchio da bih ja danas MORALA da radim...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

jesu ove dve stvari povezane nekako:)

pa verovatno, ne sećam se baš najbolje, al mislim da je na uganuće više uticao mrak na kalemegdanu i cigle koje nedostaju na stepeništu.. :)

Kako niko nece doci?

Bili hronoloski: Shekk i ortak, Lucky, ja, Corey, Lex, Mohi, Stator, Ivan, Shone Zlo, jos jedan ortak Shekk-ov, Kole.

Sve u svemu bilo je sasvim dobro. Mohi me je dobio u basketu 21-6, samo sto se nisam onesvestio, sva sreca te je Ivan u bidonu imao neki plasticnu vodu pa sam dosao k sebi. Posle smo otisli i seli u neku kafanu, bilo je kul. Ovi odose da gledaju Azdu kako cepa bejzbolkom.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Bitje jedna grupna, i josh par sa Statorovog fona... Tjebe je vodjen svojom vrhunskom inteligencijom poneo aparat kom je bila prazna baterija, pa smo lisheni njegovog fotogorafskog umetja.

Edited by Lex

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

bilo krajnje simpatochno, okasnio sam za basket al ne i za kafanu ;o))

ali!

koliko je gej ovaj grad kad nam u bejzbol timu igraju 2 crnca i 1 kosooki...recimo da je tai? =o)

inache, prsli su nashi od madjara, azhda igra super kad mu daju da ustane za klupe i rofl za "ma zdoshla se baterija" akciju =o)

hehehe extra slidzhe, najsimpa je ova "slow motion" gde svi gledaju loptu, Stator odmara ruke na kukovima jer ga realno ne interesuje a mohi se cheshka iza uva =o))

a za poene protiv hungara, izvinjavam se nashim igrachima, pogotovo tamnoputim, imao sam generalni feel da gube, ne treba prischati o wowu ni u kojoj prilici =o) a i trebalo je pitati azdu za rezultat kad smo mu dali "doping sredstvo" =o)