Jump to content

ada, basket, subota 27. 5.

Guest

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mozda dodjem zbog ovog indijanca da ga operem jednom, pa nazad na uchenje :))

pazi brate, takpe swayzak, onda mi propada subota cela. videcu

Indijanac igra prljavo + u kondiciji je + ugojio se 15 kila od poslednjeg puta kad smo igrali :)

Tek mi sad ne mo

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Uuuu, secam se ja Shekka, obozavam kad neko tako igra cuti i bije, ubada s vremena na vreme, moj covek. A ne one fore kao onaj Zola, e brate, e koj ti je, e daj faul, brate kako to igras.

zato sto ja igram skolski a ne blokerski basket :P

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

ukoliko ne zapalim za Nish, docicu da smetam malo... a mozda i malo vishe... :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

nego, kad budete pravili neko sportsko druzenje tipa sedenje u hladu i ispijanje hladnog piva zainteresovan sam :)

za ovo? igranje basketa po vrelom suncu na 35 stepeni?... vise mi odgovara ladno pivo i podnozje nekog velikog drveta sa puno lisca :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

I jel to dogovoreno, mislim ja cu da zabodem mozda neku loptu i da se pojavim tamo oko 11... ako me saceka horda wannabe TV sportista koji su dosli na neko desavanje na adi koje se cujem odrzava ovih dana i ako ne bude bilo koseva igracemo na Ivana posto ce on ispasti rupa otprilike te velicine [:D] Samo ne sme da se napije da nam se ne klati ko

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

lepo, lepo :D b92 ce vas chastiti i ove godine, annual matchup rur vs. b92 ce se odrzati :) da, na nashim terenima na kalishu, i da, u idealnim uslovima u 22 sata :D

a do tada, trenirajte, da se ponovi debakl od proshle godine... :D

btw nadam se da ste smenili lexa sa pozicije trenera, jasno je da je chovek buljash :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby