Kole Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 hahaha margi je nachuo da ce u srbiji da se pri zposljavanju uvede stavka "gde ste bili 17.juna2006te? got pikcherz?" =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 o'sh da kazhesh da ga ne bi pozdravila sa "zheljko?"? =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 zaboravio si gaplju dens;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 OMG ORIGINAL!!!!111111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ORIGINAL AL JUCHE !!! PRVA JE REEL, OVDE SE TACHNO VIDI DA JE NEKO ISPEGLAO I UBACIO NEKO OK DUPE, POGLEDAJTE BLIZHE I SAMI !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 ovaj niger dobro kapira ironiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 :))) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 prco bih je opet >copyright by rev :))))))))))))) nego,jbt,sta je sad original gadost ili manja gadost :)))?? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 nije ni jedno... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ali snimi te nogice Da ima celulita na dupetu - ima! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ima celulita brdo, u cvarke da je istopimo Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 a vi ste svi savršeno građeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Bar nisam medijska lichnost Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Bar nisam medijska lichnost ← i ne nosis tange. ili mozda pak... Edited June 19, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 da brate ako imash sranja neka gadna na guzu onda stavish gace preko toga Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Jaoooj , da ste videli danas scenu u skoli , znaci muskarci vs zene.90% glupaca su bile na Ceci i odusevljene su kako peva i ona je dokazala da je najbolja alalal.Ja kazem , cekaj jesmo gledali isti koncert , zena je prokleto falsirala , peva 2x losije nego pre , i da Marija Serifovic ima bolji glas od nje duplo. Kad su planule kuje , Ceca ovo Ceca ono , samo sto nisu pocele da vicu OMG i lolol.Kao , kako ista mozes da poredis sa Cecom , pa onda josh prepricavaju kako je plakala jer voli svoju publiku.Pa da ja uzmem pare od 100000 ulaznica i ja bi plakao. Onda im kazem , kako mozes u toj meri da obozavas nekog ko se probio jer je bio sa najvecim mafijashem i kriminalcem u Srbiji.Covek ju je jebeno osisao na celavo.One kazu pa sta , lepo peva.JEBO MAMU KO DECA OD 3 GODINE. Na kraju je ucionica izgledala ko kad su moji baba i deda isli u skolu , pola ucionice decaci , pola kuje. Najsmesnija je bila profanka , koja je kao zakljucivala ocene , a u razredu treci svetski rat , ova se dere na ovog da je debil , ovaj joj govori kurvo debela , strasno. Na kraju su izjavile: "mozda ne peva dobro , ali je ZVEZDA". W T F? Verovatno bi se neko ko me zna zacudio sto ovako napadam , ali jebeno je skroz druga svar proveseliti se ponekad uz narodnu na nekom rodjendanu ili u izlasku , a skroz drugo otici u prednje redove na Cecin koncvert... Edited June 19, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 i ne nosis tange. ili mozda pak... ← Formice, imash previshe bolesnu mashtu Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Jaoooj , da ste videli danas scenu u skoli , znaci muskarci vs zene.90% glupaca su bile na Ceci i odusevljene su kako peva i ona je dokazala da je najbolja alalal.Ja kazem , cekaj jesmo gledali isti koncert , zena je prokleto falsirala , peva 2x losije nego pre , i da Marija Serifovic ima bolji glas od nje duplo. Kad su planule kuje , Ceca ovo Ceca ono , samo sto nisu pocele da vicu OMG i lolol.Kao , kako ista mozes da poredis sa Cecom , pa onda josh prepricavaju kako je plakala jer voli svoju publiku.Pa da ja uzmem pare od 100000 ulaznica i ja bi plakao. Onda im kazem , kako mozes u toj meri da obozavas nekog ko se probio jer je bio sa najvecim mafijashem i kriminalcem u Srbiji.Covek ju je jebeno osisao na celavo.One kazu pa sta , lepo peva.JEBO MAMU KO DECA OD 3 GODINE. Na kraju je ucionica izgledala ko kad su moji baba i deda isli u skolu , pola ucionice decaci , pola kuje. Najsmesnija je bila profanka , koja je kao zakljucivala ocene , a u razredu treci svetski rat , ova se dere na ovog da je debil , ovaj joj govori kurvo debela , strasno. Na kraju su izjavile: "mozda ne peva dobro , ali je ZVEZDA". W T F? Verovatno bi se neko ko me zna zacudio sto ovako napadam , ali jebeno je skroz druga svar proveseliti se ponekad uz narodnu na nekom rodjendanu ili u izlasku , a skroz drugo otici u prednje redove na Cecin koncvert... ← Dobrodoshao u Srbiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Formice, imash previshe bolesnu mashtu ← hehhe. ;) aahaha, ceo post ti je fantastican, ali ovo me je jebeno dotuklo ← da sam prisustvovao mislim da bi mi se stomak okretao od smeha tokom cele "rasprave" :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Objasniti "ribama" ko je bolji pevač (objektivno) je podjednako teško kao objasniti im da recimo "Beograd" nije Cecina pesma već Merlinova, tj. uopšte im objasniti da Ceca ne komponuje te pesme :)) Ipak u svakom slučaju, nema šta, respect za trud :) Edited June 19, 2006 by Atlantis Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 gari,ne obracaj paznju na to...to je otprilike ko kad trebas psihodelicarima da dokazes da je Skazi ziv ili ne daj boze da im dokazes da Skazi cine dva lika...ili ko kad Lagu treba da dokazes da je Hertz car :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 .. i posle mi njima dajemo da glasaju. zhene.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Longleyy brate pa niste vi krivi shto su one shuntave, zenska gloopost je neizlechiva. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Zenama se ne daje pravo glasa, vozacka dozvola i mesanje u razgovore u kuci. Ahhhh, ti pametni japanci... :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts