Doca Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Potpisao za Nant... a kenjao kako ce ostati i sve to... zasto imam osecaj da ce se generacija opet raspati :((( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Eh,3 miliona eura za golmana.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ma u qrac.jbga,a ja se ponado da ce zvezda ovaj put u ligu ch.,kad ono polako ali sigurno svi pale...al' sta da se rade kad se nema para... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 13, 2006 Author Report Share Posted May 13, 2006 Brate,sve ja to razumem...ali zar je moguce da svi gledaju samo pare... izgleda nista od ls i ove godine :(( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) naravno da gledaju pare...ako on dobije 10k e za mesec dana,a neki jebenikretenizpickematerine dobije 100k onda se stojko lepo zapita sta ce on u zemlji u kojoj nema leba... iskreno mi je zao zbog ovih odlazaka,ali opet imam neku nadu da ce doci novi i bolji igraci... Edited May 13, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Brate,sve ja to razumem...ali zar je moguce da svi gledaju samo pare... izgleda nista od ls i ove godine :(( ← Ma i ja sam poludeo kad sam cuo.Takve ponude je prakticno nemoguce odbiti.Ovaj prelazni rok ce obilovati iznenadjenjima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 xexe, eto ga partizan prvi u sledecoj sezoni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 xexe, eto ga partizan prvi u sledecoj sezoni ;) ← to ako rasprodamo ceo tim mozda :) A Stojkovicu hvala i za ovo jedno leto, normalno je da se prvo gleda svoje dupe, pa sve ostalo.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 to ako rasprodamo ceo tim mozda :) A Stojkovicu hvala i za ovo jedno leto, normalno je da se prvo gleda svoje dupe, pa sve ostalo.. ← pa i rasprodajete ga;) odoshe stojkovic, kovachevic i zhigic, ostaju basta i purovic :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Pa nema niceg loseg sto ide kovacevic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 e sad nisam siguran epic na kog Stojkovica mislis. ali definitivno je Pixi ispao ovca... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 e sad nisam siguran epic na kog Stojkovica mislis ← umm...golman mozda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 ako je to nachin da se zhiga zadrzhi josh 6 meseci potpuno podrzhavam potez ! mislim da su nam vishak bishevac i djokic (koji mozhe fino da se proda) a da nas ne bi potresao mnogo ni odlazak milijasha poshto na sredini imamo bash fin izbor igracha. doveo bih od mladjarije vukelju iz vojvodine, burzanovica iz buducnosti i malog rajkovica. od ovih koje spominju kao potencijalne transfere u zvezdu svidja mi se milivoje novakovic kao profil igracha za kog cenim da bi se fino uklopio u sadashnju koncepciju igre. ja imam potpuno poverenje u piksija ali zvezda je u dugovima do gushe. najgore je shto sam skoro negde prochitao da bi u zhiginom transferu 50% obeshtecenja otishlo njemu i njegovom agentu a 50% ostalo zvezdi. to znachi ako ga zavaljamo za 10mil eur (shto necemo), zvezda dobija samo 5. prema tome bolje prodati stojkovica za 3mil + nekog od ovih nepotrebnih, time otplatiti dugove, dovesti par pojachanja i moliti boga da nam zapadne neki drugorazredni klub u kvalifikacijama za lsh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 umm...golman mozda:) ← bravo dule :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 (edited) Svaka mu chast za sve shto je pruzhio ove sezone i ne ljutim se na njega shto je otishao u Nant. Retki su transferi golmana a pogotovu shto se radi o cifri od oko 3 miliona (koliko sam shvatio) shto je realno ogromna svota za golmana. Jedini problem sada predstavlja shto nema niko normalan da nam brani. Eventualno Kahrimana kada bi doveli iz Vojvodine on nam je realno najbolje reshenje trenutno, ima 21 godinu, dovoljno iskustva (isto kao i Stojkovic) i kontam da bi mogao dobro da napreduje u Zvezdi... Edited May 14, 2006 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 bravo dule :) ← reci kako sam mudar:)...btw, zar stvarno mislite da je nokem u nasem fudbalo stalo do neceg drugog osim da napuni dzepove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Svaka mu chast za sve shto je pruzhio ove sezone i ne ljutim se na njega shto je otishao u Nant. Retki su transferi golmana a pogotovu shto se radi o cifri od oko 3 miliona (koliko sam shvatio) shto je realno ogromna svota za golmana. Jedini problem sada predstavlja shto nema niko normalan da nam brani. Eventualno Kahrimana kada bi doveli iz Vojvodine on nam je realno najbolje reshenje trenutno, ima 21 godinu, dovoljno iskustva (isto kao i Stojkovic) i kontam da bi mogao dobro da napreduje u Zvezdi... ← Tako nekako,takvi transferi se ne odbijaju. Kahrimana iz Vojvodine?Da li se ti to salis?Jesi li ga gledao?Da li si gledao Zvezda-Vosa?Covek 5 puta zaredom ispuca loptu u aut.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Tako nekako,takvi transferi se ne odbijaju. Kahrimana iz Vojvodine?Da li se ti to salis?Jesi li ga gledao?Da li si gledao Zvezda-Vosa?Covek 5 puta zaredom ispuca loptu u aut.... ← To se da prevazici, ti bi radije da ti brane Randjelovic i Banovic koji ni loptu ne umeju da uhvate? :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 taj neki rad, cenim da na forumu imamo 10 boljih golmana od randjelovica i banovica. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 znao sam ja to odavno :D Homic boli ga uvo ...3 milke u dzepu Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 14, 2006 Author Report Share Posted May 14, 2006 taj neki rad, cenim da na forumu imamo 10 boljih golmana od randjelovica i banovica. ← Evo naprimer Formica...:)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) Evo naprimer Formica...:)) ← heh. branio bih ja za Zvezdu. samo kad bi dali neku bolju ponudu... stipsa onaj Pixi.:) Edited May 15, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ono bas mi je zao, ali za golmana je to stvarno xtra ponuda i podrzavam i klub i Vladu. Randjelovic uopste nije tako los golman i treba da napokon dobije pravu sansu. btw ko je do sada branio za Nant, jel Landreau? Ako je on bogami bice gusto, posto je vazio za jednog od talentovanijih golmana u francuskoj Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Tako nekako,takvi transferi se ne odbijaju. Kahrimana iz Vojvodine?Da li se ti to salis?Jesi li ga gledao?Da li si gledao Zvezda-Vosa?Covek 5 puta zaredom ispuca loptu u aut.... ← Kahriman extra brani,sve zavisi kolko si ga pratio ove sezone,branio je bukvalno neodbranjivo na tekmama,pogotovo protiv HabitFarma kada je bilo 1 na 1,a protiv zvezde mislim da je bio skroz nemocan u takvim situacijama,vec da je sama kriva odbrana Vojvodine,a sto se tice ispucavanja,boze moj svima se desava :) a sto se tice njegovog transfera,nece taj josh dugo iz Vose,a pogotovo ne u Zvezdu :) . Sve u svemu sledece godine isto sranje Zvezda vs Partizan cela liga ko li ce biti #1 ?? Hmmm... :),ja samo cekam privatizaciju i novi zakon o sportu e tada ce se valjda igrati normalan fudbal kod nas .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ja koliko sam chuo Zvezda ipak nece dovoditi nijednog golmana shto je po meni veoma tuzhno. @shoosh: kako mislish treba mu pruzhiti shansu? Pa on je Zvezdin prvi golman vec nekoliko godina unazad. Stojkovic je dobio priliku protiv Brage i od tad ga Zenga ne skida sa gola. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts