ZIVP Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 (edited) Topic bi trebao da se zove Sbb admini i retardirani drugari... ZIVP Zbog cega smo ja(ZIVP) i tsa banovani sa sbb pre 5 minuta? Zato sto je neki next_sa_pulopom tekao da tsa ima wh jer je pogodio coeka kroz zid? Ne razumem kako moze da zna da neko ima wh ako nije ni usao u spektatore? Pogodio je oveka jer je gledao kod mene u ekran+sam mu je govorio gde je!!! Svak cast admin timu.... HellRaiseR Zato sto je gledanje u tudji monitor isto sto i wh! A samim tim, ban je vrlo opravdan! ZIVP Stvarno? Omg? lol itd... Brate igrali smo u istom timu... Evo sedim pored kompa i ne verujem svojim ocima... Ako ste stvarno takvi retardi svaka vam cast. Nazdravlje... KK a kako si ti znao gde je??? ZIVP Pa video sam ga a i nisam retardiran... ubio 5 pre nego sto smo ga ubili... Edited May 11, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 klasicna prica o adminovanju kod nas...ali brate ako sam ista naucio to je da se oko toga ne sekiram... relax trust me...nije vredno Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 80% admina na serverima su retardi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 --- Ne razumem kako moze da zna da neko ima wh ako nije ni usao u spektatore? Pogodio je oveka jer je gledao kod mene u ekran+sam mu je govorio gde je!!! Svak cast admin timu.... --- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 80% admina na serverima su retardi. ← "samo" ja bi rekao mnogo vishe, npr pogledaj onaj nash server leshinari, znachi udjem i posle bukvalno 5 min kick&baned (+ samo slushaj njihove komentare, tipa gle kako on pomera pushku tako brzo pa mora da ima cittttt pfff ) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 jbg subo oces da budes pro cs player :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 jbg subo oces da budes pro cs player :D ← e sad pro da bi bio pro mora da imash platu Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Suba je pro u mozgu. Mozda i previshe Zbog admina "cs zajednica,, propada !!!!1111jedanest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 Ima i dodatak... AcidMind Ban opravdan.. to gledanje u ekran...i govorenje..ko je gde... totalno isto kao WH...da si ikada igrao pro... znao bi.. nema skidanja bana...mozemo jedino jos tebe da dodamo ...ako zelis... Ali stvarno ne verujem u ono sto vidim svojim ocima.. Stavio bih neki smile ali nema ovde takav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ZIVP maximalno te podrzavam :D da se ja pitam ne bi ni bilo admina na serverima.....bolje da me ubijaju oni sa siframa nego da se admini izivljavaju na meni.......ma kad bude kod nas bilo 30 servera bice drugacije.....ovako......nema nam pomoci :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 .da si ikada igrao pro... ← da si ikada igrao plak HAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 (edited) Jako sam se razocarao u ljude(ometene u razvoju). Zanci bolje da mi je udario samar nego da me tako banuje...(mislim kad bi mi udario samar mogao bih da vratim, a ovako nista...) Poslednje sta mogu da kazem je : Zelim da svi admini sbb i panet servera umru u najgorim mukama. I odo po steam... Edited May 12, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Sa obzirom da su se CS klanovi u ovoj zemlji odavno poraspadali, na online serverima (a pogotovo na 1.5 serverima) se uglavnom sastaju entuzijasti, zeljni dobre zabave. A takvi kao ti kvare zabavu. Da li imas cheat ili gledas kod nekoga u ekran, savrseno mi je svejedno (sto kaze Emir Kusturica: "savrseno me boli qrac"). U svakom slucaju, kvaris zabavno igranje + nerviras ostale igrache. Sta zelis, da izigravas nekog pametnjakovica gledajuci u tudji ekran??? I odmah da se ogradim, nisam admin, nemam nikakve veze sa SBB-om, osim sto igram na njihovom serveru... Ne vidim sta su ti admini krivi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Jako sam se razocarao u ljude(ometene u razvoju). Zanci bolje da mi je udario samar nego da me tako banuje...(mislim kad bi mi udario samar mogao bih da vratim, a ovako nista...) Poslednje sta mogu da kazem je : [bold]Zelim da svi admini sbb i panet servera umru u najgorim mukama.[/bold] I odo po steam... Ne znam sta pokusavas, da izigravas nekakvo veliko mudo mozda? Za tvoju informaciju, jedan od admina SBB-a je preminuo pre nekoliko nedelja, da sam na tvom mestu, malo bih skratio jezik. Samari nisu za tebe, za tebe je pesnica u zube... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Jako sam se razocarao u ljude(ometene u razvoju). Zanci bolje da mi je udario samar nego da me tako banuje...(mislim kad bi mi udario samar mogao bih da vratim, a ovako nista...) Poslednje sta mogu da kazem je : Zelim da svi admini sbb i panet servera umru u najgorim mukama. I odo po steam... ← Zashto mi zhelish takvo zlo? :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 lol zato sam ja i kupio steam jer sam popio ban na vise servera... kapiram da je bolje da dam pare sad nego kad izgubim zivce... btw primetio sam da na steam serverima ima vise chetera nego na nasim a kod nas 10x vise banova... :( Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 13, 2006 Author Report Share Posted May 13, 2006 (edited) @DECEPTICON "A takvi kao ti kvare zabavu." Kako kvare zabavu?....ma koji se qrac ja uopste nerviram... I FO I zao mi je jako tog admina sto je preminuo(pretpostavljam da je to Giske) to je nesto strasno sto mu se desilo ali to nema veze sa banovima i adminskim izlozavanjima I daj ip tih 1.5 servera da se igramo. @topic Nije da zelim nekom zlo samo kazem da mi je krivo sto moras biti noob ili slep da bi igrao na nasim serverima...I sto je skoro svaki admin iskomplesirano govno, zalepis miu 2-3 lobanje on odma ban...Osete malo "moc" i odma "Alo ja sam glavni baja administrator", izgubi njegov tim prvu on res..i tako dok baja nedobije full opremu i ide da ugasi 10 nobova sa glokovima...I krivo mi je sto mogu da igraju dupeuvlakaci,dupelisci i ostale sorte raznih uvlakaca u adminsko dupe... spavam nocima zbog ove sitnce... Edited May 13, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 nikada nisam bio za to gledanje u ekran, ali brate... ban da ti shibne neko zbog toga je smeshno... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ma to su bre gluposti i toga samo ima u cs tj kod cs igraca :D tek sad mi je jasno zasto su govorili da je cs forum najgori:D.......na jednom serveru kukiju te ako drzis na 16 bita a ne na 32 .....bla......kao to je isto cit ma oni izmisljaju cit ............prave server kako njima odgovara......... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ja josh ne mogu da verujem kako neko moze da se nervira zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 a ja ne mogu da verujem koji ste vi svi retardi tj oko ceka se raspirete ono deca vam celava cao :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 a ja ne mogu da verujem koji ste vi svi retardi tj oko ceka se raspirete ono deca vam celava cao :D ← Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 a ja ne mogu da verujem koji ste vi svi retardi tj oko ceka se raspirete ono deca vam celava cao :D ← Koji si ti jebeni kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 14, 2006 Author Report Share Posted May 14, 2006 @stema Celava ti keva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 nije celava , ima periku ? :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts