Jump to content

hellsing: ova

Recommended Posts

bash sam se razocharao

dakle nikakav nastavak

samo su krenuli da rade ispochetka hellsing, ali pricha vishe ide po stripu i animacija je "bolja" (stvarno ima do jaja delova ali ubacuju i one stupidne anime face)

muzika mi je smor u odnosu na originalnu seriju, vishe su nabudzhili alukarda i andersona

a ne znam... smorio sam se.. ima bolesno dobrih delova ali je mnogo mnogo vishe gluposti

i ono... ne preporuchujem

neka osoba glupak hehe

inache ovo shto sam ja video je 50 min epizoda (samo jednu imam do sada) i ono, ustvari su 3 epizode spojene u jednu ali je dosta toga promenjeno/izbacheno u odnosu na ono shto smo gledali

total smor.

neka osoba glupak hehe

hmm gledam sad negde

mozhda ovo i nije tako loshe

odradili su ono shto bih ja uradio sa berserkom

dakle berserk je isprichana pricha koja nije toliko po stripu. ima stvari koje su izbachene jer su kao nebitne po animu (jer imaju uticaja na radnje koje se deshavaju posle kraja) a ono shto je u stripu samo 10% su razvukli na 25 epizoda

tako da, da bi nastavio i isprichao prichu, morali bi prvo da se isprave neke stvari shto se odredjenih situacija tiche a zatim bi loshe bilo to shto da bi isprichali ostatak bi im trebalo dvestotinjak epizoda (ko naruto bi ispalo jebote)

dakle izbacuju nebitne stvari da bi isprichali celu prichu

u odnosu na original hellsing mnogo je sharena ekipa bitnih pojava - bice mnogo vishe vatikanaca (imaju celu ekipu bolesnu poput ovih iz hellsinga), ima isto tako cela neka ekipa u nemachkoj i naravno valentine brothers

i bice mnogo, mnogo, mnooogo veliko krljanje...

aj necu onda da pljujem, chekam nastavak.

neka osoba glupak hehe

moram josh neshto da kazhem

hehe

dakle JAKO me nerviraju sledece stvari:

1. muzika je OCHAJNA. jedan od glavnih razloga shto sam voleo original je shto ide do jaja muzika na mestima gde treba da ide

2. alucardova pljuvanja po protivnicima pre nego shto ih napuni svime i svachime su prilichno oskudna - josh jedna stvar zbog koje sam voleo original

3. sve je nekako usiljeno. u originalu je 90% laid back varijante i 10% izhivljavanja. ovde je 90% izhivljavanje pa i nije neki gust

4. jebo hellsing bez engleske sinhronizacije. kako odraditi na japanskom irski (ili shkotski - shtagod) akcenat? anderson mi nije tako zanimljiv :(

5. saras integra nema ogromne sise.

neka osoba glupak hehe

ух...

знам шта хоћеш да кажеш, али да и ја погледам, па ћемо причати.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.