MaudDib Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 chekaj pa 80% nas na ovom topicu se zna uzivo, o chemu vi prichate :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ..najbolje da napishete udzebnik i izdate :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ne najbolje da napravimo trodnevno savetovanje .. gangbang i razmenimo iskustva, evo lucky ce da zove one prometerke kao pomoc \o/ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 pa takve bi samo tebi bile od pomotji , pogotovo ona anorexia-girl :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ma jok to sam naveo za ostale. ja imam kruka i 3 dana da dokazem kroz praksu da mushkarci bolje pushe kurac. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 nadam se da ce biti jos nekih volontera pored njega , cujem ima neku zajebanu devojku koja ga ne pusta na te gej-teorijske-akcije ;) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 razumece valjda. sve za nauku ! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 sad mi pade napamet... zasto zhene/devojke/ribe kad god krenesh da ih prozivash one se "hvataju" za kurac i onda krece prozivanje usmereno na mushki ego i velichinu kurca.... kazhesh joj "Alo, mala, reci mi da li gutash" a ona... "Ti nemash kurac"..ili.."Ne lizhem smokije itd." jel to masovni vaginalni odbrambeni sistem ili samo ja to primecujem? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ma koji ti je kurac ? i zasto ga toliko velicas kad stavljas salamu u gace ,a ?:))))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 poshto su mi obrisali neukusni post... u kome se objasnjava tanani balans na relaciji penis >>> vagina... hteo sam reci samo da vi (vaginalni oblici zhivota) vishe korisite rech kurac od nas (da ne kazem da ga vishe uzimate u usta). to je to Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Jao pesmo... Kada cesh nauchiti da zena nije "vagina"?!? Ako neshto ne volim, to su ljudi koji hejtuju zene bez razloga. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 sad mi pade napamet... zasto zhene/devojke/ribe kad god krenesh da ih prozivash one se "hvataju" za kurac i onda krece prozivanje usmereno na mushki ego i velichinu kurca.... kazhesh joj "Alo, mala, reci mi da li gutash" a ona... "Ti nemash kurac"..ili.."Ne lizhem smokije itd." jel to masovni vaginalni odbrambeni sistem ili samo ja to primecujem? ← mozda imas realan problem :| Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 jedna stvar je bacati hejt a nesto sasvim drugo pokusavati da budesh zapazen Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 kako da kazem... boli me kurac, pgs. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 lol vi mislite da se ja shalim, ali kjoot prdakshn izdaje edukativni video sa stanovitom "drugaricom marom" u glavnoj ulozi...tachan .edu domen na kom ce se pojaviti film bitje blagovremeno objavljen =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 buduci da je kojot omnipotentan mislim da mozemo ocekivati 1 man bukake. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ma jok to sam naveo za ostale. ja imam kruka i 3 dana da dokazem kroz praksu da mushkarci bolje pushe kurac. ← а "хамбургери"? nadam se da ce biti jos nekih volontera pored njega , cujem ima neku zajebanu devojku koja ga ne pusta na te gej-teorijske-akcije ;) ← хехе... јој шта сам хтео сад све да напишем... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Ja kazem da 90% riba nezna da sisa penis i stojim iza toga.Dobih jedan blajw za ceo ziwot da se setjam sve ostalo je bilo bzvz a i kad moras da objasnjavas ajde ovako ajde onak nemog grebes grizes itd...Smori ceo dozivljaj => nn blajw ako nije profi o.O Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ..najbolje da napishete udzebnik i izdate :P ← ahahahhahahahahahaha...apsolutno realno dunja. slazem se sa tobom. tako bi olaksali zivote milionima :) ahahahahhahahahahahah...braaaateeee. inace ne smejem se topicu, vec komentarima odredjenih...a i dijalogu dunja/cilim... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Boze kako dobar topic :)) i da se nasmejes i da sznas nesto novo :)) bolje od ovoga ne moze da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Moram se ubaciti i dodati samo da je naucno dokazano da muskarac ukoliko zadovolji, odusevi zenku svojim lizanjem dobice mnogo bolje pusenje nego do tada. I ja sam to doziveo. U svakom slucaju, sve se zasniva na dobrom sexu, a samim tim ne treba biti blam. Maud dobro rece ukoliko se osoba stidi svog tela i razmislja dal ce njen partner nesto pomisliti onda je i los sex, a otuda i lose veze. Bez dobrog sexa, a u to spada raznovrstnost nema ni dobre veze. Verujte vi cika Zekiju, proso je on sito i reseto ;))) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 bravo cika Zeki... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 [applause] @topic Kojot za preCednika! Ajde recite realno gde deca sa foruma inace mogu da saznaju ovakve stvari a da ih tome nije naucio Kojot licno a to je ucenje kroz stetu (totalnu )) @Kole Oprosti mu bo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Doktor Maud je u pravu. Hvala kolega na opshirnom izlaganju na temu "Oralnog sexa" Josh jedna interesantna pojava je internet - naime, ljudi nikada nisu bili u stanju da tako otvoreno prichaju o intimnim stvarima uzivo. Danas, kada na netu svi sede za svojim avatarima i nickovima, sasvim je prirodno reci sve shto znash o sexu i to je veoma dobro - to znachi da ljudi mogu da podele sa drugima svoje iskustvo i saznaju neshto shto inache verovatno ne bi saznali. mozhda zato shto kad gledam kojota izgubim motivaciju za seksom @topik "Do you have any idea what we are dealing with down there...? Teeth position, jaw angle, suction, throat spasm, moving up and down, back and forth, plus trying breathe through our nose...HONEY! They don`t call it JOB for nothing!!!" meni je uvek bilo lako da se snadjem u operaciji ali sam vremenom izvalio da je josh bolje da jezik (i uopshte pazhnju) uposlim negde drugde dok prstom operishem klit shto se tiche bja, nisam neshto preterano odushevljen - mozhda zato shto volim fine cice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 69 naravno, ne smemo da gubimo previshe vremena ! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts