Jump to content

Orlani Sex

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gnh, ne znam mislite li na isti kajmak :/

[roflmao] darijane bolidu :))))))

jel znate onu scenu iz clerks filma kad tip objasnjava sta je snowballing ... ? :)))

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

Aj kad smo kod teme, mada je idiotski da se pita ko je bolji dole, da li vam je bitno ko vam to radi? Da li je oralno zadovoljstvo intimna stvar ili mozete da lizete picu, guzu :) ili da pljugate bilo kome? I da primate, naravno?

Meni je smor ako mi riba nije draga ili ako nisam nalozen kao majmun.

Pre par leta smo izvlacili slamku koga vodimo na Plavi most da mu pljuga kamenjarka i, nazalost, ja sam izvukao. Smor zivi. Ja go na haubi, likovi blenu u nas, a ona konta kako je posle mene ceka jos 10 kamiondzija tu pored. Ni na sta to nije licilo. Sranje.

S druge strane sam odlucniji kada je liz u pitanju - mogu skoro svakoj :).

Sta RUR kaze?

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

jel znate onu scenu iz clerks filma kad tip objasnjava sta je snowballing ... ? :)))

El ono kad kaze:

"K'o cirkuska foka"? [:)]

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

"Pre par leta smo izvlacili slamku koga voimo na Plavi most da mu pljuga kamenjarka i, nazalost, ja sam izvukao. Smor zivi. Ja go na haubi, likovi blenu u nas, a ona konta kako je posle mene ceka jos 10 kamiondzija tu pored. Ni na sta to nije licilo. Sranje."

KOOOOJOOTE

Aj kad smo kod teme, mada je idiotski da se pita ko je bolji dole, da li vam je bitno ko vam to radi? Da li je oralno zadovoljstvo intimna stvar ili mozete da lizete picu, guzu :) ili da pljugate bilo kome? I da primate, naravno?

fizički izgled pa sve ostalo, ipak o prcanju pričamo, a ne o uzvišenom sjedinjavanjuu dve srodne duše.

El ono kad kaze:

"K'o cirkuska foka"?  [:)]

ma ne to je posle :)

nesto ide ovako, ne secam se bas najbolje... :)

riba nesto prica liku da je bila sa 3 frajera, ali je pusila 37, ne 38 ukljucujuci i njega. i tu nekako krece prica o snowballing-u ...

elem poenta je da je snowballing kad riba pusi tipu i on joj svrsi u usta, pa ona njemu to vrati poljupcem :))))

Ja go na haubi, likovi blenu u nas, a ona konta kako je posle mene ceka jos 10 kamiondzija tu pored.

jebi ga care, njoj je svaka noc houston 500 :)))

intima za oral definitivno, mada vise volim ko peting :) pogotovo ako je sa dve ribe :) za full ne mora da bude bas intima - imao sam akcije po javnim mestima :)

lizem i volim , ali ne anal ...

s obzirom da sam emo :) i da vise volim da se znojim sa onom ribom s kojom sam, bolje me pitaj posle 3-4 piva ;))

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein