Jump to content

pomoc laptop

Kal1mero

Recommended Posts

odneo ga cale u neki servis kazu crkla matinca i to ce vas kostati 395e :D pa se nama to jeli ne svidja pa da vas pitam gde mogu da nadjem cene oznaka lap topa je 1834-BZG IBM-ov je na njohovom sajtu nisam uspeo da nadjem oznaku maticne ..pa ako neko zna gde imaju cene gde se prodaje neka napise hvala vam :D

Edited by Kal1mero

Нема  будућности без истине.

ako zamene matičnu, to je stvarno ta cena.. bolje ti je da potražiš nekog ko je voljan da zameni deo koji je crk'o, ako je to moguće, naravno.. pitaj lakija, on ima slično iskustvo..

Kao sto ivan reche ...

Ako ti zvanicni servis cekira laptop i kazhe da je plocha riknula, moje iskustvo govori da postoji sansa da je to stvarno tacno, i da se ne mozhe popraviti osim zamenom, ali da u vecem broju slucajeva je samo otisao neki deo koji njih mrzi da se cimaju da ti menjaju.

Okreni zato 064 2233 335, lik se zove Marko, i ispricaj mu sta ti je frka sa lapom. Ako kazhe da doneses da pogleda, odnesi, neka pogleda ;) i kapiram da ce ti to popraviti ako ima ikakve sanse. Meni je spasio lap (isto dijagnostifikovan u servisu kao otisla plocha ~ 700 evra) a ortaku neki drugi lap koji isto nije radio zbog nekog dela, al' taj nije bio na servisu da kazhu koliko bi ga za to odrali :)

izvinjavam se zbog glupog pitanja tj. nerazumem se ali videh topic pa da pitam

jel moze uopste da se igra wow i tft na laptopu,config:15`4, 1.7ghz,512mb,120gb,e pa sad graficku nisam video ali mi onaj jedan rece da to nije tipicna graficka nego vuce neku memoriju??? za graficku

e mene interesuje jel mogu ja da pikam wow/tft na tome ili nemogu??

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!