dzontra.volta Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ^ lost? to ono sto gledas a nemas pojma sta znace ti brojevi ispod avatara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ne šamaraj ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 nemoj da gledas lost! believe me. Sretna Slava! Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 chuj ove nemoj da gledash lost.. on je bre toliko navuchen da ide od koteza do shkole i pricha sam sa sobom sve o tim brojevima ..vidim chak je pisao iste i po shkoli.. kladim se da je pitao i profu iz mate da odvoji chas za njega da probaju da nastave niz.. ... i tko njemu kazesh da ne gleda lost, lol :P Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 sinoc iskulirao reko ortaku da nisma raspolozhen, ba bla bla osto gajbi i piko dotu a veceras "moram" da izadjem, nije do mene...:/ a mrzi me shta koji k. ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Koja je najbolja gimnazija u BG-u po mogutjstvu blizina Bezhanijske kose? Selim se........:( btw...sretjna slava svima koji je slave....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 teska noc ... veoma.... ne znam da li cu spavati.... ← + koji rsmo. idem zveknem rakiju i ono. ne znam. razmisljam. mada to nicemu ne vodi. ← == wtf? :) Od sutra sam offline, posle godinu dana i 3 meseca i nece me biti duze vreme !!! BYE BYE! ← ya rly Koja je najbolja gimnazija u BG-u po mogutjstvu blizina Bezhanijske kose? Selim se........:( btw...sretjna slava svima koji je slave....... ← a shto ":(" ? dolazish iz sela u grad, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 valjda je danas bila neka trka (ili je jos uvek) od Hrama do Ade Ciganlije ... kao one standardne trke svih ovih godina, nego uvek menjaju lokaciju. A pljusak je trajao oko pet minuta, taman da ti sjebe opran auto ... jebi ga ;) ← taj rad, smo je poprskala jebena kisha...a sto se trke tice mislio sam na nesto tipa trka oko srbije, posto su prolazili ovde kroz smederevo... btw, danas popodne sam iskidao zivce samo tako...kao ishao sa ortakom na poligon da on malo vezba da vozi...i sad idemo u rikverc normalno, sve pravo...kad odjednom lik krece da mota i dodaje gas, ja povlacim rucnu i uklizavamo u poljance na 2 metra od drveta...vishe ga ne pustam za volan definitivno...ocigledano da neki ljudi ne trebaju da gledaju fast and furious i da igraju nfs pre nego sto poloze voznju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 mnogo sam lepse raspolozena nego juce , kada ne znam sta se desilo ... ono sve je bilo kao neki san ... :P uzas.. elem , jos uvek pravim one lude smajlije :)) trenutno sredjujem sobu , tj. na neki nacin "preuredjujem" i posle idem sa drugaricom na premijeru filma "dete" ( mislim da je to ona glupost sto je valjda bila na festu..ali videcu) u sava centar :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Koja je najbolja gimnazija u BG-u po mogutjstvu blizina Bezhanijske kose? Selim se........:( btw...sretjna slava svima koji je slave....... ← Deveta gimnazija je najbolja. mnogo velikih umova je islo tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 TACHNO VREME 19:06 MINUTA MRTVI ADSL I DALJE RADIII !!!! OCU OFFLINEEE OCU OFFLINE!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 doshao kewin maser pa rekoh da mi odradi ledja jel sam juche bio sav neshto ushinut .. preporodio sam se, vrat mi je sad tako opushten da imam osecaj da ce glava da mi odpadne koliko je pokretljiva :)) Koja je najbolja gimnazija u BG-u po mogutjstvu blizina Bezhanijske kose? ← ni jedna ti nije da pljunesh .. tako da ti je usushtini izbor svodi na sve kad vec morash da se cimash, nemoj da se ogranichavash. Imaš devetu, desetu i munze gimnaziju. Sve tri su sranje :) ← mama ti je sranje :) deveta je ok, zavisi od smene, nije ni ubijanje nije ni plandovanje shto se tiche uchenja, ekipa je relativno losha deseta je ubijanje od chenja u zavisnosti od profana mada sam chuo da je kriterijum pao u poslednjih par godina, ekipa donekle bolja munze koliko sam chuo poslednje priche je da se popravila al daleko je to od neke normalnosti. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Koja je najbolja gimnazija u BG-u po mogutjstvu blizina Bezhanijske kose? Selim se........:( btw...sretjna slava svima koji je slave....... ← Welcome welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 E ko je rambu promenio avatar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ya rly ← Smarachu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Za adsl moze da ti se desi i da radi do 4 dana. Ja sam tako zaboravio da uplatim i nazovu me na fix "Gospodine kad mislite da posetite nashu filijalu?,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 E da, mene interesuje kakva je situacija na prirodnom smeru u petoj? Sestra se sad upisuje pa hoće tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 munze koliko sam chuo poslednje priche je da se popravila al daleko je to od neke normalnosti. ← batice, ocesh da ti spule i ja dodjemo na vrata i sjebemo ti gajbu bejzbolkama? zemunska gimnazija nikada nije bila kaubojska gimnazija,a jedino je na loshem glasu jer u nju ide previshe sremaca... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ma jok nego sam se prebacio sa 512 na 256 pa izgleda da su za divno chudo ispali poshteni i pustili me extra josh koji dan =/ s`obizorm da prebacivanje sa veceg na manji paket koshta +850 dinara = pljachka, a sa manjeg na veci = 0 dinara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 E da, mene interesuje kakva je situacija na prirodnom smeru u petoj? Sestra se sad upisuje pa hoće tamo. Štrebanje joj nije problem, samo da nije neko prcanje u zdrav mozak od strane frustriranih profesora, kao recimo u zemunskoj. ← Koliko se ja secam, zavisi od smene :) 14ta ftw ljudi, vi niste normalni bre :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Brate ja sam na Novom Beogradu, kakva crna 14-ta :) Ne znam ni gde je to, al sigurno nije u severnom i srednjem delu grada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 pa jeste kaubojska, jer na terenima shetaju krave i ostala stoka :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 chuj ove nemoj da gledash lost.. on je bre toliko navuchen da ide od koteza do shkole i pricha sam sa sobom sve o tim brojevima ..vidim chak je pisao iste i po shkoli.. kladim se da je pitao i profu iz mate da odvoji chas za njega da probaju da nastave niz.. ... i tko njemu kazesh da ne gleda lost, lol :P ← , ali LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Sad se navukao i na prizn brejk, a ja se plashim da prestanem da mu shaljem nove epizode :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts