Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 my man !! ← THE man, MY man Yo MAN! probudih se iz popodnevne dremke od samo 95 minuta...i'm se umijem pa na rhh =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 rekoh da sednem da opalim neku dotu da se zagrejem pred rhh i upadoh i neke dve nikad debilnije partije i sad sam se toliko smorio da mi se ni ne igra :))) al chim vidim boletove lice to ce se promeniti .. josh ako je neki alkohol u igri .. maidi .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 sad cu da uzmem da ucim od muke :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Uh, treba da učim za neki kolokvijum preksutra, a toliko ima nepovezanog materijala da se smorim čim ga vidim... Mislio sam da ovo nikada u Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 uf, desio mi se momenar otkrovljenja... il kak ose vetj kazhe revelation... od sad verujem u sebe 100% :) lepo lepo... sutra pocinjem da sredjujem svoj zivot:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 a ma evo bash dobio poziv da izadjem veceras kao zurka ovoono... al eto iskuliro da odmorim malo... a inache ushtedetju em kesh em... kalorije ebeno sat vremena da se cimam do grada i ebenih sat vremena da se vrnem.. 2 sata peshacenja xxxxx kalorija... lele :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 glava me zabolela od ovog monitora:)...ovde je pala neka kishurina, valjda nece vise...idem malo do grada sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) e zavrsih sa skolom strejt ej sam, iliti A nula nula iliti ko kod nas 5,00 e sad... vidimo se za 5 dana ;) Edited May 19, 2006 by dzontra.volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 OMFG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 da da, sori jebiga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 dosla mi zena... domela digitalni... tako da cu slikati onu chuturicu sto sam spomenuo pre 2 nedelje... inace, ovde olujcina nikad gora... savrseno za sex.. nista kao uz gromove Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) Bio malochas do vikendice po neke stvari i prisustvovao udaru groma [sa bezbedne razdaljine :) ]. Ove munje i gromovi ko da najavljuju nechiji dolazak :D Edited May 19, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 brate, mislim ovo ono, jebao sam policajcu nocas kevu na mrtvo ime dok me legitimisao. Sta on meni - "sto ti zvizdish, si nervozan?" Nisam bate nervozan, zapalio sam pljugu, kao posle seksa sa tvojom sestrom. Znachi ovo ono. Ja sam, batice, iz zemuna, meni policajac prilazi sa "gospodine, ako imate vremena, mogu li vas nesto priupitati?" klasichno rasno profilisanje, samo zato sto sam nosio hoodie. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ja bi ga nabo... shta on tebi ovoono... nema priche samo troshish energiju... znachi odma u glavu nou kveshcnz askd... ! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ma batice kapiram te. NIko ne sme meni tako da pridje i da me disrispektuje. Ali sam presao ovaj put preko toga bez nasilja. Nisam hteo kruku, maudu i margiju da pravim probleme. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ma brate, ne mozhe to tako... a ovi te sprechvali da ga ne iznabadash... strashno umesto da te podrzhe oni tako... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Brate na kurac su mi se popeli vise ti panduri.. Treba ih iznabadati samo tako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Napio se i pojeo neku loshu pljeskavicu u 011 pa mi je sad malo mukaaaaaaaaaaaaaa Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Stigo mi neki mejl... Sender: dojka Subject: A babe with awesome body getting horny%RANDOM% I tako... FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Bio malochas do vikendice po neke stvari i prisustvovao udaru groma [sa bezbedne razdaljine :) ]. Ove munje i gromovi ko da najavljuju nechiji dolazak :D ← hmmmmmmm who could it be??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 DARIJAN SE SELI U KOTEŽ!!!11 omg, ladno sladoled sa plazmom. kako e dobar, mm. ← ne rise,plazma svugde :) vrh Smorio sam se večeras,ali gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 konacno se naspavao, sinoc legao u 12...danas treba ici na neki rostilj mozda, a ako ne bude nista od toga na basket...odoh da doruckujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 znachi sinotj malne nisam ufatio baas kad sam ostavio ove delikvente sto biju muriju po parkitjima... doshao kutji upalim komp upalim tv...pogledam fragmente scary movie 3, ne nasmejem se NIJEDNOM...a film bi trebalo da je komedija...ugly...samo sam ugasio komp i patosirao (te ste zato bili poshtedjeni mog trolovanja sinotj =o)) sad sam pred dilemom, da pichim malo heroje ili pamet u glavu i bacim se na pisanje silnih textova koji moraju biti gotovi za 52 sata =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 jos malo pa krecem da vidim za neko letovanje... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ubija me alergija ... ne mogu da disem..a oci me svrrrbe.... mrzim proletje !!!! ocu jesen i zimu ! ! ! step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts