Jump to content

Recommended Posts

brate .. opet ti. smarash vec. bolje mi napishi pushi kurac da ne moram da se smaram sa chitanjem tvog hejta.

otkad je hejt ukazivanje da nisi u pravu? [;)]

psyho > za pujdo si lupio samo tako, imam puno ortaka koji se pucaju time, niti su nesto sjebani, niti ista.

vecina ljudi koja se puca ne prihvata da je navucena, svi ce ti reci "pa ja to samo ponekad, nista strasno". a ne pucaju se jer im je zivot sjeban, vec prosto im je lepse kad su napucani nego kad su strejt

Nema veze sto nije razlog to sto im je zivot sjeban (a mislim da jeste, samo oni to ne provaljuju iz nekog razloga), to shto se oni pucaju im chini zivot sjebanim.

Get smart or die dumb!

otkad je hejt ukazivanje da nisi u pravu? [;)]

nachin na koji je srochen drugi deo rechenice u kontekstu onoga shto sam ja rekao i nisam spomenuo odakle su one moje brojke, a obrazlozio sam i tvoje brojke.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pesmo > Nema veze sto nije razlog to sto im je zivot sjeban (a mislim da jeste, samo oni to ne provaljuju iz nekog razloga), to shto se oni pucaju im chini zivot sjebanim.

to je vec druga stvar

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

brate, narkomani su glupi, intelekualno zaostali ili nesto drugo. koja ce normalna osoba, koja je svesna svih posledica, uzeti gudru i reci "da, zelim da se unistim"

ne razumem ali stvarno ne razumem

Koje povrsno gledanje stvari...choveche...pa ti si stvarno indijanac...i posle neko kaze da domaca fensi/narodna muzika ne unistava ljude i omladinu,...mogao bi jedan topic da se otvori o tome kakav uticaj ima turbo folk muzika na nasu zemlju...

btw, cisto ako vas josh zanima, zakon je povuchen zbog pritiska Amerike i ortodoksnih verskih (katolickih) grupa

hahhaaha

Edited by Ste

ja ne slusam narodnu muziku.

i ostajem pri tome da neko ko je inteligentan, normalan i pametan nece svesno uzeti drogu i da kaze, jeste ovo je dobro za mene, treba ovo da radim

kad porastesh i kad pocnes sa dechacima da radish neshto vise od samo orala i ljubljenja pochetjesh i ti da se gudrirash mmm popers :D

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Pazi iskreno nisam, ali zashto bi iko sa iole malo mozga uzeo vutru da bi jebao? Tu dolazimo do priche o ljudima koji negiraju da su sjebani, pa koriste vutru da bi olakshali svoj "ugodan,, zivot. Koj ce ti moj to u zivotu. Da bi uzivao? Da skrenesh misli sa sranja? Da jebesh 24/7?

Edited by stalja

chek chek chek1!!!! a shta fali (da te quoteujem)

Da jebesh 24/7?

jel ste svi vi ovde poremetjeni pa ne vidite lepotu u sexu???? shta je to bre sa vama ljudi??? I zashto odbijate blagodeti droge? Ko kazhe da morash da se navuchesh ako se drogirash? droga je strava.. kada je malo upoznash!

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"