bolkonski Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Niko nista ne prica, sta se desava sa vama ljudi. Svi koji su bili na Exitu prosle godine kazu da su ovi przili ubedljivo najbolje od sviju. Gde ste ljudi, jel idete? Petak, 28.04.? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 meni zhao shto nemam kinte da idem neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 ah...veliko pitanje...da li otici i rizikovati da upropastim proslogodisnji ugodjaj :)) sve u svemu,kad se samo setim kako mi je tad bilo do jaja,gledam da li da ostanem posle Normana tu ili da odem na dance arenu na Sashu i trknem tamo i vidim Sashu kako pegla ableton i brze bolje se vratim na main stage...najbolja odluka u mom zivotu :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 sasha, marky, umreću i slupati brdo keša :) bole, hoćeš nas počastvovati svojim prisustvom na markiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 TRebalo bi, trebalo bi. Javio sam ortaku da kupi karte ali mi nije otposzdravio na poruku, valjda je kupio. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 idem na Sashu ovo bi mi bilo previshe, a i nekako mi uvek marki radi isto, ne loshe nego ne mogu da napravim razliku izmedju njegovih setova pa me to smori. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 josh i u subotu satoshi.. naporan vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 To je zato sto imas izostren sluh. ← istina neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 pakleni vikend je počeo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 ja sam svoje sinoc ispucao za sve pare \o/ samo kad bi bio josh neki kredit za satoshija al jebiga mnogo kume :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 Sinoc sam video ne znam ni ja koga sve, brate koji klaberi, jezivo. E sad, sto se mene tice bilo je mekse nego sto sam ocekivao. Tek oko 4 je pocelo pravo zavrtanje. Otisao sam oko 4:45 jer ipak ja nisam jebeni klaber. Sad idem na srebrno jezero da se malo iskuliram. Poz svima koje sam sreo, sjajni ste! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 bilo je lepo sinoc, belgrejd crew.... lalala i tako :) video dosta drugara bilo kewl, dobio upalu mishica na nogama lele... mrzi me sad da pishem ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Otisao sam oko 4:45 jer ipak ja nisam jebeni klaber. ← sve se da srediti =)))))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 pa dobro, ni mi nismo ostali neshto preterano mnogo, do nekih 0515-0530 ekstra je bilo, lezhi mi ova brazilska varijanta dnba svratio sam malo i na galeriju, kinetic vrteli standardno, nishta posebno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 voodoo people kanye west it's dj marky on decks for the belgrade crew odlična žurka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 meni je baš leglo, al to je verovatno zato što gotivim kanjea.. ljudi okolo su uglavnom imali wtf izraze lica.. svidelo mi se i kad je lik koji je radio posle markija pustio chase the devil rege :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 Niko da spomene ono vrhunsko skrechovanje koje nam je (ne secam se vise kada) priredio Marky, stvarno vrhunac veceri, svaka cast! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Niko da spomene ono vrhunsko skrechovanje koje nam je (ne secam se vise kada) priredio Marky, stvarno vrhunac veceri, svaka cast! ← da se ja pitam uveo bih test na kome mora da se dokazhe umece u skrechovanju pa tek onda da se doda 'dj' ispred imena al skrechovanje sa ramena.. car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 više mi se svideo skreč kada sam ga prvi put slušao, na e03, mada je i ovaj ovogodišnji bio masan. ma marky je car :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ne car...nikako car... BOG! :) enivej...zurka je bila nikad bolje, a ja se secam samo i jedino muzike...:))))))))) hihihihihih :* sad jos patif da dodje ove godine...i weeeeeeeeeeeeeee :) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts