suba Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 i mi konja za trku imamo..... ne mislim da se trtim ovde, ali i ja imam isti problem.... polupao bi sve po telekomu.... puca mi veza ili na svakih 20-ak min ili na 2MB .... sta pre dodje..... izvrsicu harakiri mousepad-om ← au jbte pa ti si bash najebao EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 2Junkie sad se setih onih postova pretnji u vezi rfwa:)jaoj,sve mi je jasno:) strasno,nisam bio svestan da tolko ljudi jos uvek ima dvojnika.stvarno bedak:( salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 au jbte pa ti si bash najebao Najebao ? [:(!] Gledaj ovo.......Kako je svet mali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Omg... Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Darko, aj se ne druzimo vise sa yodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 au jbte pa ti si bash najebao ← Mozda glupo pitanje ali shtace ti upaljen photo shop :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Da li ste se raspitali za mogucnost wireless-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ahahaa, staljo :0 ovo pitanje ti nije trebalo. Sad si zaista na dobrom putu da te yoda isjecka! "eura 800 za wireless dati....novac odakle da nadjem ja?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) *Stalja ukljuchuje shield /me dao 150e i dobio ap and utp kabl od 45m :P Edited April 26, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 ja ne mogu wireless...... nema nigde ap u blizini.... kablovska takodje jos nije dosla u ove krajeve..... ISDN,aDSL, i slicno otpada.... jedino satelitski btw.... shop je upaljen da kropujem sliku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 *Stalja ukljuchuje shield /me dao 150e i dobio ap and utp kabl od 45m :P ← koje su to price da se za wireless daje po 500+ jura?? to je glupost!!! kao i stalja i ja sam nabavio svu opremu za 100-150e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 koje su to price da se za wireless daje po 500+ jura?? to je glupost!!! kao i stalja i ja sam nabavio svu opremu za 100-150e... ← tacno ne treba previse novca za wireless opremu...stotinak eura je dovoljno,a ako neko zivi u zgradi uvodjenje mu dodje 2-3hiljade dinara,ili cak besplatno(ako se iz zgrade skupi nekoliko ljudi) glavna stvar kod svega toga je da wireless net kod nas nije bas "najbolji" ja sam bio na artcom nekoliko meseci,i stalno je bilo problema...pada link,linije u prekidu,pada server...i sl... dok naravno takvih problema nema sa ADSl-om...za koji naravno treba digitalna centrala.. C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 koje su to price da se za wireless daje po 500+ jura?? to je glupost!!! kao i stalja i ja sam nabavio svu opremu za 100-150e... ← Jedina opcija koja je normalna kod nas je uzeti Beogridov WI-FI sto ukljucuje kvalitetnu vezu i minimum nerviranja.Kao pojedinac da bi tako nesto uveo kod doticne firme je sada 800e u njivom arazmanu "kljuc u ruke" : 2 antene na 5 Ghz (ne pitajte zasto dve antene) 2 AP-a, pigtail-a itd.To zadovoljstve da se kupi u nekoj renomiranoj prodaji kosta oko 450e. Naravno ne postoji mogucnost da se "donese" sopstvena oprema, tako da me decace dragi (Hide) savrseno ne interesuje tvoje zapazanje i koliko si Ti platio.U svakom slucaju u jednom trenutku ce doci do "guzve" u etru pa ce sa 2.4 MHz-a mozda biti frka i opet da uzimam neki krs od AP-a od 100mV ne dolazi u obzir, pogotovo sto bi se eventualno kasnije "zakacio" jos neko. Zakljucak: Ko nema nameru da mi pomogne neka svoje misljene zadrzi za sebe.......................Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Učlanjenje (setup) 2360 din. Otvaranje naloga, jednokratno. Mesečna pretplata 470 din. Odr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Informacije sa beogridovog sita, gde se nigde ne napominje obavezno korishcenje njihove wireless opreme. ← Sve to lepo zvuchi, da li si probao da ih pozoves i pitas? To je njihova stara "politika" koja vise ne vazi.......Nisam napomenuo da poznajem ljude zaposlene tamo? Taj Pheneet kosta sada u Netixu 136 e bez PDV-a (VP cena)........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Onda sry, srecno sa uvodjenjem broadbanda, trebace ti mnogo srece za tako neshto :( Edited April 26, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Ja sam u 62-om bloku, vidim AP Beogrida golim okom (mo Edited April 26, 2006 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Pa ko je tu lud? Kome se isplati da im da tolike pare? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ja sam u 62-om bloku, vidim AP Beogrida golim okom (mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Pa ovako, kad sam prvi put zvao (pre godinu i ne Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Beogrid ti trazio 32000 dinara? Nesto mi tu sumnjivo ... dodushe, ok, jeste antene i sve, al' sve djuture bi trebalo da ispadne do 200 evra. ← Ajd' i ja da se nadovezem Kada se Santa raspitivao ta cena je bila "zvanicna" tj. "ko se navuce" inace ranije pa i tada je moglo da se "zavrsi" sa sopstvenom opremom bla bla...Santa je s' pravom popizdeo i uveo adsl.Sada je opet nova prica "presli smo na 5 Ghz, mora nasa oprema (citaj : 2 antene!!?? 5Ghz, 2 AP-a???!! itd...) + ruke = 800 e. Sada se vracamo na temu ko to placa...Verovali ili ne KINEZI.Uzimaju i ne prave pitanje...Tako da "ruku na srce" stvarno radi perfektno, pogotovo u blok-u 70 gde je uradjena optika (u "lokalu" korisnici imaju 5Mgbita i ako su u prepaid rezimu 3Mgbita net-a) ali ipak sto je mnogo......Nadam se da ce se nova vlasnicka struktura koja je skorije preuzela Beogrid dozvati pameti ili su mozda zadovoljni dosadasnjim bilansom uspeha pa im ne pada napamet da bilo sta menjaju po tom pitanju..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Sta, Beogrid ima nove vlasnike? Nista o tome ne znam? Inache, u mom slucaju su trazhili za uvodjenje 4000 dinara, oprema nije trebala vec samo LAN konekcija do APa ... i eto, to je to. Mozhda je tu bila i neka pretplata pocetna, vise se ni ne secam, al' to je svakako daleko od 400 a posebno 800 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 Inache, u mom slucaju su trazhili za uvodjenje 4000 dinara, oprema nije trebala vec samo LAN konekcija do APa ... i eto, to je to. Mozhda je tu bila i neka pretplata pocetna, vise se ni ne secam, al' to je svakako daleko od 400 a posebno 800 evra. ← To mora da je bilo pre dve godine (pre godinu dana je bilo 7900 din. a sada ) naravno pricamo o prikljucenju, u slucaju kada npr. vec postoji njihov swhich (infrastruktura) u tvojoj neposrednoj blizini.Slucaj o kome smo pricali odnosi se na korisnike koji nemaju tu mogucnost i zele samostalno da uvedu wi-fi.Inace za grupno uvodjenje (10 korisnika) imaju sjajne uslove ali ko ce juriti ljude sada kada ko god je zeleo da uvede neki net to je i uradio.Sto je najgore, pre godinu dana i to mi nije bilo tesko : fotokopirao sam njihove flajere o svom trosku (sigurno 1000 din) iscimao se itd....Naravno odziv je bio slab...itd da ne smaram...postao sam dosadan samom sebi kada je rec o tom jbnom netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Joco, ju hev maj suport in fajting agenst d re Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) E moj Yodo... Aj sto nemas net, al ti jos i oblivion radi na low low low..... Nista, od sutra sam opet sam par dana pa svrati :( P.S Beognjid...jedna od legendarnijih firmi. Kad samo pomislim ko je tu radio pre, onda kako su "profesionalno" odradili drugarovoj firmi net, cene...ma ludnica. Edited April 27, 2006 by pER tU aMOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts