bolkonski Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Treba mi kontakt nekog ko prevodi sa hrvatskog na srpski. Znam da zvuci smesno, ali verujte na rec da nije shala. Ako je neko cuo da to postoji ili gde bih mogao da se raspitam bio bih veoma zahvalan. Hvala u napred. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 па чекај, да ли ти треба судски тумач, је ли нешто званично или је то нека прц парада. кева ми је живела 20 година тамо па их разуме кад крену да кењкају. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Ne, nije sudski, neki materijal koji je u vezi sa kadrovskim menadzmentom. Pitaj kevu, mozda ona zna gde ima. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 ма где зна, него нађи неког избеглицу из Хрватске са јачим образовањем, он ће ти бити од највеће користи. заправо знам их и ја пар, него реци колико је тога и колико се плаћа, па да видим... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 slazem se sa ignisom..... bolje nadji nekog ko je ziveo tamo.... ja mozda mogu da ti pomognem ako ti je frka za neku rec....ali ne verujem da bi bas mogao neki text da prevedem, izmenjalo se dosta stvari od kad sam ja ziveo tamo....i to namerno rade, samo da se sto vise udalje od nas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 Mozda i ja mogu da pomgnem.... odrastao sam na Alan Fordu ;) Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 Hvala svima. Kontaktiracu vas na pm ako mi bude trebalo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts