exile Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 dj je samo onaj kome shekk opravi avatara :)) ← Vidis kako moj veselo skache :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 kako to izgleda dj? ← Nisi skontao , ne izgled direktno , nego situacija , ispijanje gajbe Jelena na selu sa babom je skroz ne didzejevski , koji su urbane face :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 e a stvarno ti je extra jumpy avatar :) kad smo vetj kod tog d.j.isanja.. jednom sam nosio na opravku kutji neki vcr... od neke koleginice prastaro neko go**o... i ugl.. ulazim u prepunu 26ticu ... i kao guzhva ko za vesele 90te.. i neke dve cice koje su sedele tu blizu me puste kao nekako da se uguram na njihovo mesto.. i posle 2-3 min me pita ona riba shto me pustila da sednem na njeno mesto - a ovaj.. jel to mikseta? mene bio blam pa rekoh jeste :) ona se samo znachajno pogledala sa drugaricom, kao i ostatak prisutnih u blizini i onako treptajutji su me gledale naredne dve stanice dok nisu sishle... WTF? :DDD Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 kako to izgleda dj? ← vako » Click to show Spoiler - click again to hide... « OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 "Hej vi hitri, bijeli dani" preterana pesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 o Rly?! o.O » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 IMASH NESHTO CRVENO MEDJU OBRVAMA neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 tretje oko ? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 hm....kozhu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « ja, latina, italijan i turkinja » Click to show Spoiler - click again to hide... « ja i turkinja » Click to show Spoiler - click again to hide... « ja i italijanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 pff ti si sve shetao i turkinje i italijane lol :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 samo latinku sa prve slike... mogao sam sve, izabro sam nju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 imash oko darijane, imash..... sta bi rekla plesachica na to....! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 samo latinku sa prve slike... mogao sam sve, izabro sam nju... ← dobar izbor moram priznati. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ajde da ga izhejtuemo da ne popizdimo od zavisti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) Ajde da ga izhejtuemo da ne popizdimo od zavisti :( ← au brate al si ti zagoreo kad zavidish darijanu ... riba je ok slatka, bolja od svih ostalih na slikama al realno nije xtra i nije moj tip a ove ostale su shtakori (malo preterivanja nikad nije na odmet ali generalno ostale su ispod proseka) :D Edited May 9, 2006 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Blago tebi...... Ovde kod nas najegzoticnije sto mozes da nadjes je neka kineskinja u 70. Bloku............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 au brate al si ti zagoreo kad zavidish darijanu ... riba je ok slatka, bolja od svih ostalih na slikama al realno nije xtra i nije moj tip a ove ostale su shtakori (malo preterivanja nikad nije na odmet ali generalno ostale su ispod proseka) :D ← Jel se meni cini ili si ti pre godinu dana bio ostroumniji :) Brate za sve je to kriv...WOWWWWWWWWWWW Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 ^what he said neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) mogao sam sve, ← U to nikad nisamo sumNJ:)ali Edited May 9, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Cak i Italijana :)) malo off : waselu molim te, kaze se sumnjati Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Jel se meni cini ili si ti pre godinu dana bio ostroumniji :) Brate za sve je to kriv...WOWWWWWWWWWWW ← realno tih dinu dana se nisam gudrirao pa se nisu potirale igrice sa drozom :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 E jebi ga sad si me zbunio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 a jbg ne pravish interkonekcije izmedju tema na forumu :D objasnjenje na onom topiksu o drozama :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Ja radim razvoj modernog fudbala u Engleskoj :) ← aaaaaaaaaa siso hocu to i ja...ja jebeno ne znam ni sta imam za maturski...mi iz elektroseljacke imamo drugacije sve to jebem li ga... :))) brate, ja sto sam u americi nemam nikakve bolje uslove tu u srbiji. ravnopravan sam sa svima. druga stvar, u srbiji nisam nista ucio, a ovde mora da se radi mnogo mnogo mnogo, svaki dan domaci iz svih predmeta, stalno neki referati i picke matere... mnogo je sjebanije ovde... i nisam dao pare da nebi radio jebeni maturski, bio sam jedan od najboljih ucenika u skoli, mogu da odradim sta hocu kad hocu, nego da vidim kako se zivi u najzemlji sveta, da naucim engleski, stekntem kontakte i sl... ← pretpostavljam da stvarno imas puno da ucis,ali najteza glavolomka tamo su ti razlomci,jbt,tamo nesto sem osnovne 4 operacije tesko da znaju...kontam da ti jedino tesko na njihovu istoriju da se naviknes,ovo ostalo ne seri :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts