voodoo_ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 "Jedi, pij, i veseli se, jer sutra ces da riknes" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 @zEki » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← To je psece govno. Pa evo pogledaj sta kaze tom keru: jedi sto vise, nemoj da slusas gazdu, jebi koga stignes mesanca svoju rasu vecu rasu, i budi dobar !! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Kao shto neko vetj reche, ne postoji univerzalni smisao zhivota...Svako sebi odredjuje sudbinu. Materijalna govna netje tu nishta pomotji , pomotji tje ti ona govna u koja si se uvalio podsetjajutji te da vishe nikad ne ponovish takvu glupost. Ustajem zato shto il' me neko probudi il' se prespavam:)...Generalno, kada se osetjam loshe uvek se setim one rechenice :" Ti si niko i nishta" koju kad god neko spomene se strashno iznerviram jer smo svi neko i neshto samim tim shto postojimo...Sad, shto svet ne zna za nashe postojanje to je njihov problem:)... Vetjinu stvari radim iz inata jer sam strashno lenja i samo me to tera da istrajem u svemu shto radim+ tvrdoglava sam kao mazga:)... Zavrshitju shkolu jer mogu, zavrshitju fax jer mogu i iz inata tjaletu koji me spushta kad god mozhe, verovatno se netju udati jer ne verujem da tju motji da trpim nekog ceo zhivot (a ni da tje neko mene motji takodje jer kad sam normalna onda sam jako dobra, kad me iznerviraju onda ne mogu da se prepoznam kakva kuchka mogu da budem....) Danas mnogo "serem" pa tju ovde da se zaustavim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 verovatno se netju udati jer ne verujem da tju motji da trpim nekog ceo zhivot (a ni da tje neko mene motji takodje jer kad sam normalna onda sam jako dobra, kad me iznerviraju onda ne mogu da se prepoznam kakva kuchka mogu da budem....) Nisi ni svesna koliko malo treba da se osoba promeni... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 da budem admin, to mi je želja od malena, zbog toga ustajem svako jutro, i kad jednom to postanem, moći ću da umrem... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 gol u finalu lige shampiona ;) onda mogu da umrem na terenu ( naravno u manchesterovom dresu ) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Nisi ni svesna koliko malo treba da se osoba promeni... ← Kakao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Kakao? Mleko @Topic Nisam neshto preterano star, shta vishe, mlad sam, ali se secam da su takav stav imale neke moje bivshe. Nisu bivshe zato shto ja nju nisam mogao da trpim ili ona mene, vec prosto nam nije ishlo... Nisam ni neki psiholog, vec samo govorim moje mishljenje sa moje tachke gledishta. Taj stav "necu se nikada udavati", "necu nikada imati decu" i sl, je stav devojchice od 15-18 godina. Chinjenicu da ja takav stav krajnje "nezereo" neke devojke shvate pre, neke kasnije, ali na kraju sve promenu mishljenje... Mislim da je ona josh uvek mlada da bi govorila da se najverovatnije nece udavati. Mishljenje se jako lako menja, naravno da to mnogo zavisi i od choveka, ali dovoljan je jedan mali dogadjaj koji ti ostane u glavi da bi se promenuo za 360 stepeni. Pogotovo kada se izadje is puberteta i kada pregura 20 godina... Shto se tiche toga da zna da ispadne "kuchka", za jedno dve-tri godine kada nadje nekoga do koga joj je jako stalo chisto sumnjam da ce moci da ispada kuchka kada je osoba za koju bi sve uradila iznervira.... lol smorio sam sam sebe sa ovim postom Edited April 20, 2006 by ozyGY Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 cekaj cekaj, to podrazumeva da one umeju da osecaju i brinu Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 (edited) Kad bi vam neko rekao smisao zivota , mozda bi ste se zaprepastili koliko u stvari nema smisla. Edited April 20, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Kad bi vam neko rekao smisao zivota , mozda bi ste se zaprepastili koliko u stvari nema smisla. ← Jel cujes ti sebe sta pricas?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 ^ Kako sam dobru foru sad napravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 zbog cega ustajete svaki dan iz kreveta? neznanja Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Jedini smisao zivota koji mi se svidja je onaj po Frojdu... pametan cikica :)) sve se vrti oko sex-a.. zato mi se i svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Mishljenje se jako lako menja, naravno da to mnogo zavisi i od choveka, ali dovoljan je jedan mali dogadjaj koji ti ostane u glavi da bi se promenuo za 360 stepeni. Pogotovo kada se izadje is puberteta i kada pregura 20 godina... ← 180 brate ...Mada se generalno slazem sa takvim stavom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Kakao? ← Sedi, 5:) Mleko @Topic Nisam neshto preterano star, shta vishe, mlad sam, ali se secam da su takav stav imale neke moje bivshe. Nisu bivshe zato shto ja nju nisam mogao da trpim ili ona mene, vec prosto nam nije ishlo... Nisam ni neki psiholog, vec samo govorim moje mishljenje sa moje tachke gledishta. Taj stav "necu se nikada udavati", "necu nikada imati decu" i sl, je stav devojchice od 15-18 godina. Chinjenicu da ja takav stav krajnje "nezereo" neke devojke shvate pre, neke kasnije, ali na kraju sve promenu mishljenje... Mislim da je ona josh uvek mlada da bi govorila da se najverovatnije nece udavati. Mishljenje se jako lako menja, naravno da to mnogo zavisi i od choveka, ali dovoljan je jedan mali dogadjaj koji ti ostane u glavi da bi se promenuo za 360 stepeni. Pogotovo kada se izadje is puberteta i kada pregura 20 godina... Shto se tiche toga da zna da ispadne "kuchka", za jedno dve-tri godine kada nadje nekoga do koga joj je jako stalo chisto sumnjam da ce moci da ispada kuchka kada je osoba za koju bi sve uradila iznervira.... lol smorio sam sam sebe sa ovim postom ← Napisala sam verovatno, a to je mogutje jedino pod uslovom da pronadjem odgovarajutju osobu za koju tju ja biti odgovarajutja osoba....Zhivot je dug, svashta mozhe da se desi....Nikad ne reci nikad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 :))) a ti imash 20 i nedelju dana, a? :)) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood_and_Fire Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 ne ← kako ne ffs ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Prkos, zivim samo iz inata. Ima da budem jedan od onih matorih staraca, koji stapom bije prolaznike, psuje na sav glas i smrdi na rakiju. Sasvim sam zadovoljan takvim ishodom stvari. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 :))) a ti imash 20 i nedelju dana, a? :)) ← Dvajes' dve, za koji dan... I osećam se ko da imam 122... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ha, vreme je da ti odam nashu malu tajnu! » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 ^ keva! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Kao shto neko vetj reche, ne postoji univerzalni smisao zhivota...Svako sebi odredjuje sudbinu. Materijalna govna netje tu nishta pomotji , pomotji tje ti ona govna u koja si se uvalio podsetjajutji te da vishe nikad ne ponovish takvu glupost. Ustajem zato shto il' me neko probudi il' se prespavam:)...Generalno, kada se osetjam loshe uvek se setim one rechenice :" Ti si niko i nishta" koju kad god neko spomene se strashno iznerviram jer smo svi neko i neshto samim tim shto postojimo...Sad, shto svet ne zna za nashe postojanje to je njihov problem:)... Vetjinu stvari radim iz inata jer sam strashno lenja i samo me to tera da istrajem u svemu shto radim+ tvrdoglava sam kao mazga:)... Zavrshitju shkolu jer mogu, zavrshitju fax jer mogu i iz inata tjaletu koji me spushta kad god mozhe, verovatno se netju udati jer ne verujem da tju motji da trpim nekog ceo zhivot (a ni da tje neko mene motji takodje jer kad sam normalna onda sam jako dobra, kad me iznerviraju onda ne mogu da se prepoznam kakva kuchka mogu da budem....) Danas mnogo "serem" pa tju ovde da se zaustavim:) ← Sto ce reci,univerzalni smisao zivota postoji u definiciji "pronaci svoju sudbinu" iliti american dream...ne znam za druge al' mene to zesce zeza,ja se vrtim u krugu vec godinu dana [:|] Verovatno mi neces verovati,a moguce i da gresim,al' cale ti verovatno misli sve najbolje tim spustanjem,jes' da ta metoda ne pali bas najbolje,al' u njihovim mozgovima to izgleda "dobro" ,poenta je nemoj mnoogo da se ljutis na njega,mozda ti bude zao jednog dana,ja znam da meni jeste E da u vezi inata i mazga sindroma...da ne kenjam mnogo,prilicno smo slicni po tom pitanju,i to ima i svoju negativnu stranu,jer do jaja je sad kad te to tera da radis k'o sto je i mene,al' evo sad kad sam na faksu i kad sad nema ko da me tera tj. keva je odjednom u fazonu "tvoj zivot,tvoja stvar",i potpuno je u pravu naravno,onda bukvalno nemam nacin da sebe spasim od te iste lenjosti,znaci nema boga ,sad sam poceo da i idem u citaonice da ucim,ocajan sam :( Sad je fora naci neku mnogo jaku motivaciju,al' zasad je i nema nesto T_T Hope u have it tho Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 180 brate ← Ma mene cale sve vreme baguje kako je prochitao neku knjigu ( Ananda svemirska plesachica) i kako je iz nje mnogo saznao. Naime, kada umremo zivot se ne zavrshave, vec pochinje o.O ....yeah i know....whatever ! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts