Jump to content

How far are you?

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja isto ne spavam vishe od 5 sati dnevno, tako sam naviko organizam ali moram jednom u 3-4 dana da odkuntam dobrih 12 sati inache sam cao zdravo.od premorenosti opada i imunitet, redovno mi se desi da krene da me boli glava, da mi je muka ili neshto trece i to najverovatnije od malaksalosti odnosno nespavanja. trudim se da izmenim to kolko je moguce ali ochigledno da mi ne ide bash najbolje... ^^

@Junkie

opet nam nisi odgovorio na pitanje [roflmao]

aj begaj u krevet

aj kad si vec dosadan.....

1 dan. ja ustajem negde oko 12 popodne.. bleja ceo dan.. uvece izadjem sa devojkom... ostanem u gradu do 6-7 ujutru.... dodjem gajbi i provalim mamutsku sljivu na vratu [:D] ... reko odo qntam.... i toliko sam se iscimao da ce da me provale(nebitna je sad ta prica) da sam spavao samo 3 sata i ustao oko 12.... odem do grada, bleja... dodjem kuci i setim se da treba da radim ~600 frejmova flash animacije u roku od 3 dana i krenem da radim... i posle 16 sati skenjam se i resim da spavam.... Medjutimmm..

meni se ne spava.... reko sta da radim.... odo do kume na kafu.... i blejim sa njom i bleji i bleji....i ostanem do uvece..... i dodjem gajbi sav spucan i legnem oko 10 p.m. da spavam i opet ustanem sam od sebe u 7 a.m. i kazem sebi SPAVAJ BUDALO... i zabodem 20 sati spavanja, sa povremenim budjenjima.... vise me mrzelo da ustajem zato sto sam na gajbi sa smaracima, nemam pljuga itd, nego sto mi se spavalo....

ZADOVOLJAN???

Edited by Junkie

Uvek sam bio zaboravan...jednom sam otishao na ispit bez indexa... c c c

ja sam jednom otisao na ispit sa indeksom :))) licna karta FTW! :))

Fora je da sam zaboravio indeks 2 puta na usmeni :p 1 pao a jednom se vracao posle 3 meseca da mi upise profa ocenu :)))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

what about da spichish u vishe MC-ova pa da ih loadujesh, jebem li ga, bash drkanje... to za shkolu radish jel' ?

ma za ispit.... to mi je 70% ispita.... nije tesko, ali je smoreno..... pomeri kuglicu.... sledeci frejm... pomeri jos malo kuglicu.... sledeci frejm... pomeri jos malo kuglicu i malo je stretchuj.... SMOR ..... al nije frk... odradio sam dobar deo posla... imam jos mozda 100-ak frejmova, sto ce biti opusteno....

aha, znachi dobro je shto nisam nastavio da studiram u VETeSu ;)

ma daj skola je najgora ladovina od svih ladovina..... jebote drugi spremaju 1200 strana za ispit, ja imam 10-ak strana i ovu budjavu animaciju koju sam imao mesec dana da odradim, al sam lencuga....

aj necemo vise.... mnogo upadamo u offtopic....