Jump to content

How far are you?

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

recimo kada odem na net, od svih stvari koje trebam da proverim i posetim, sajtova, forum, mail... desi se da odem na net recimo bash mail da proverim... a sve uradim pored toga samo to ne... :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Non stop tripujem da sam zaboravio da zakljucham kola... Desilo mi se par puta vec da idem nazad do kola da overim jel sam zakljuchao...

Takodje, zaboravim da zatvorim prozor ili da ugasim brisache. Onda se vratim, zatvorim prozor i opet zaboravim brisache [:D]

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

neki topic koriste da pokazu koliko su bogati....da li si iskljucio brisace!!!pa ako ugasis kola i brisaci se automatski iskljuce......

Ostanu u poziciji u kojoj su bili u trenutku gashenja auta i opet se aktiviraju po davanju kontakta :)

Edited by Pajser

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

krenem u kupatilo da bacim carape u korpu za prljav ves,a bacim ih u wc solju :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

nije to nista strasno ...

ja sam duvao godinu i po skoro od 8h ujutru do 18 h po podne, pa vikend se izlazilo pa taaaako ... fiju koliko sam popalio para ... mogo sam kola sad da imam [?]

i tako kapiram jedan dan da ne mogu da se setim pola osnovne skole sta se desavalo ... vratilo se vremenom :) [;)] nemate pojma koliko sam bio srecan :)

desavalo mi se neispavan da promasim autobus i odem u qrac

pa krenem da jedem i zabuljim se u film, dolazi keva i pita me sta radim a ja joj kazem da mi spremi nesto da jedem - umirem od gladi (posluzavnik u krilu)

ili neko me nesto pita a ja nemam pojma da se setim reci i gledam zblanuto i zanemeo 5 minuta :)))

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

nije to nista strasno ...

ja sam duvao godinu i po skoro od 8h ujutru do 18 h po podne, pa vikend se izlazilo pa taaaako ... fiju koliko sam popalio para ... mogo sam kola sad da imam  [?]

i tako kapiram jedan dan da ne mogu da se setim pola osnovne skole sta se desavalo ... vratilo se vremenom :)  [;)] nemate pojma koliko sam bio srecan :)

desavalo mi se neispavan da promasim autobus i odem u qrac

pa krenem da jedem i zabuljim se u film, dolazi keva i pita me sta radim a ja joj kazem da mi spremi nesto da jedem - umirem od gladi (posluzavnik u krilu)

ili neko me nesto pita a ja nemam pojma da se setim reci i gledam zblanuto i zanemeo 5 minuta :)))

Ма дешавало ми се све то, понајвише одсутност, кад се заблејим у нешто не могу да се сконцентришем на било шта друго.

Имао сам акције да причам са неким и пола тога не чујем, или да програмирам нешто и кренем да пишем функцију и онда заборавим шта та функција треба да ради а до пола сам је написао само одједном blackout...

Најгори трип ми је кад хоћу да се сетим да ли сам закључао врата или не, пошто ми је то постало махинална особина да по изласку закључам врата никада то не запамтим па тога и не могу уопште да се сетим. Исто као што ако не мислите о томе кад сте трепнули тога не можете да се сетите.

Болест тотална, и сваки пут кад хоћу да се сетим кажем себи ма 100% јесам...

SCJP.png

uglavnom male stvari ne zaboravljam ali velike dosta chesto :) valjda se nekako na te sitnice mnogo vishe skoncentrishem. tipa, idem u shkolu, obuchem se, obrishem patike, isechem nokte, uzmem telefon sa punjacah, novchanik bukvalno sve sitnice koje treba da uradim pre nego shto izadjem iz stana, dodjem do shkole i skapiram da mi je ranac ostao kuci... takodje desi mi se da se potpuno pogreshim dan, i ne obavim ni jednu jedinu obavezu koju sam planirao i tako...