Shekk Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Dakle, sad sam proma Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 pa desava se.....ne toliko cesto......ali ono da zaboravim sta sam hteo da uradim.....ili ostavim neku stvar pre min i zaboravim de sam je stavio pxaxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ne toliko često da moram da otvaram topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 recimo kada odem na net, od svih stvari koje trebam da proverim i posetim, sajtova, forum, mail... desi se da odem na net recimo bash mail da proverim... a sve uradim pored toga samo to ne... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 moj mozak je na ispashi 24/7/345, ostalih 20 dana je 20 puta pokushaj polaganja ispita =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 desava se bar 3-4 puta nedeljno, krenem da uzmem nesto, keva me nesto pita i posle odgovora nemam pojma sta sam hteo da uzmem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 bacam tanjir u djubre! :( ili ga stavljam u frizider! :) a krenuo sam s' njim u sudoperu xexe...'bem ti vupe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ja sam pre par dana sipao solju vruce vode u novu konzervu nes kafe. Trebalo mi je 5 sekundi da shvatim sta nije u redu. I nisam se ozracio, za divno cudo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 De Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Zaboravio sam sta sam hteo da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 zaboravio sam da se smejem na ovako dobre fore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Zaboravio sam sta sam hteo da... ← hehe... boljeg posta nece biti u topicu :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 zaboravljam stvari koje me mrze i desi mi se da u sred neke spike zaboravim shta sam sledece hteo da kazem. nishta alarmantno. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Non stop tripujem da sam zaboravio da zakljucham kola... Desilo mi se par puta vec da idem nazad do kola da overim jel sam zakljuchao... Takodje, zaboravim da zatvorim prozor ili da ugasim brisache. Onda se vratim, zatvorim prozor i opet zaboravim brisache Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 neki topic koriste da pokazu koliko su bogati....da li si iskljucio brisace!!!pa ako ugasis kola i brisaci se automatski iskljuce...... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 (edited) neki topic koriste da pokazu koliko su bogati....da li si iskljucio brisace!!!pa ako ugasis kola i brisaci se automatski iskljuce...... ← Ostanu u poziciji u kojoj su bili u trenutku gashenja auta i opet se aktiviraju po davanju kontakta :) Edited April 17, 2006 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 i meni se redovno desava da se konektujem na net da bih pogledao nesto a zavrsim gledajuci 1251-vu stvar...ili kad idem do prodavnice a treba da kupim vise stvari obavezno zaboravim barem jedan artikal...jebiga godine off:Pajseru kog civica vozis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 corey je nesto nadrkan ovih dana... samo leti i jebe po forumu... :P a posenilio sam skroz... zlo me mrzi da navodim primere, a i kontam da vam seva svejedno :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 krenem u kupatilo da bacim carape u korpu za prljav ves,a bacim ih u wc solju :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 i desi mi se da u sred neke spike zaboravim shta sam sledece hteo da kazem. ← hehehe... CRNEE RUPEEEEEE U TVOMEEEE UMUUUUU !!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 svima se to desava...... pogotovo nama geekovima ....... ja stalno zaboravim sta sam hteo da vidim na netu, pogresim ikonice ili nesto sl..... ali to kad sam 15-ak+ sati za kompom....i jos nesto sam hteo da napisem...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 off:Pajseru kog civica vozis? ← '90 1.6i DOHC Hatchback Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 nije to nista strasno ... ja sam duvao godinu i po skoro od 8h ujutru do 18 h po podne, pa vikend se izlazilo pa taaaako ... fiju koliko sam popalio para ... mogo sam kola sad da imam i tako kapiram jedan dan da ne mogu da se setim pola osnovne skole sta se desavalo ... vratilo se vremenom :) nemate pojma koliko sam bio srecan :) desavalo mi se neispavan da promasim autobus i odem u qrac pa krenem da jedem i zabuljim se u film, dolazi keva i pita me sta radim a ja joj kazem da mi spremi nesto da jedem - umirem od gladi (posluzavnik u krilu) ili neko me nesto pita a ja nemam pojma da se setim reci i gledam zblanuto i zanemeo 5 minuta :))) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 nije to nista strasno ... ja sam duvao godinu i po skoro od 8h ujutru do 18 h po podne, pa vikend se izlazilo pa taaaako ... fiju koliko sam popalio para ... mogo sam kola sad da imam i tako kapiram jedan dan da ne mogu da se setim pola osnovne skole sta se desavalo ... vratilo se vremenom :) nemate pojma koliko sam bio srecan :) desavalo mi se neispavan da promasim autobus i odem u qrac pa krenem da jedem i zabuljim se u film, dolazi keva i pita me sta radim a ja joj kazem da mi spremi nesto da jedem - umirem od gladi (posluzavnik u krilu) ili neko me nesto pita a ja nemam pojma da se setim reci i gledam zblanuto i zanemeo 5 minuta :))) ← Ма дешавало ми се све то, понајвише одсутност, кад се заблејим у нешто не могу да се сконцентришем на било шта друго. Имао сам акције да причам са неким и пола тога не чујем, или да програмирам нешто и кренем да пишем функцију и онда заборавим шта та функција треба да ради а до пола сам је написао само одједном blackout... Најгори трип ми је кад хоћу да се сетим да ли сам закључао врата или не, пошто ми је то постало махинална особина да по изласку закључам врата никада то не запамтим па тога и не могу уопште да се сетим. Исто као што ако не мислите о томе кад сте трепнули тога не можете да се сетите. Болест тотална, и сваки пут кад хоћу да се сетим кажем себи ма 100% јесам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 uglavnom male stvari ne zaboravljam ali velike dosta chesto :) valjda se nekako na te sitnice mnogo vishe skoncentrishem. tipa, idem u shkolu, obuchem se, obrishem patike, isechem nokte, uzmem telefon sa punjacah, novchanik bukvalno sve sitnice koje treba da uradim pre nego shto izadjem iz stana, dodjem do shkole i skapiram da mi je ranac ostao kuci... takodje desi mi se da se potpuno pogreshim dan, i ne obavim ni jednu jedinu obavezu koju sam planirao i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts