Jump to content

Cudni Putevi Sudbine

Recommended Posts

Danas sam zaprosio jednu devojku i bio odbijen.

no da kranemo od pocetka.

sve je pocelo jedne krajnje interesantne veceri pre oko 3 meseca kad smo nas 4vorica obezdanjeni od piva i vina igrali heroje i magic the gathering

i u tom stanju sam izjavio sledece "ako ikad naidjem na devojku koja voli heroje, warcraft, koja gotivi da igra d&d, i koja igra magic the gathering da cu je zaprositi" zvuci smesno zar ne? ali to je po mom misljenju bice koje ne postoji.

medjutim stvar je u tome sto postoji i sto sam je danas na poslu upoznao, posle standardnog bezveznog upoznavanja skontao sam da devojka obozava da igra warcraft, da je imala besane moci i da joj je jedna od omiljenih igrica baldurs gate 2. takodje voli da igra pen & paper d&d, i igra regularno magic. i to je za mene bio kraj svih prica. ako tome dodamo da extra izgleda ja nisam mogao da verujem sta mi se desava. potpuno sam bio zanemeo. ako tome dodamo da devojka nije nega glupa klinka vec da je zavrsila fax i da radi u nekoj firmi za marketing, i samo se prijavila za ovaj posao da moze da slusa predavanja za dz.

i sta sam uradio? pa pitao sam je da se uda za mene, boze moj, opisivajuci joj doticnu noc pre 3 meseca.

i sta sam na kraju skontao? ne postoji savrsena devojka! ima tipa... kad mi je to rekla bukvalno sam kriknuo kao ranjena zver na sred sava centra, dok su me sefovi gledali krajnje zbunjeno. ne nisu mi postavljali nikakva pitanja samo me sledecih sat vremena posmatrali konstantno :)

no u svakom slucaju nemam nameru da je potpuno iskuliram, ako nista drugo takva drugarica vredi za vjek vjekova. treba za koji dan da idemo u igraonicu na partiju warcrafta u neku opkladu, koju jos nismo potpuno definisali :)

da li se vama nekad ucinilo da ste upoznali vaseg "soul-mate-a", tj nekog sa kim ste se bukvalno od prve reci toliko zgotivili da ste gutali vise manje svaku rec koju govori, ne zeleci da ode?

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako te prebije, nemoj vishe da mi se javljash [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Crovax je zavrsio fax??

Svaka cast.

nije, al su se Ogi, Mare i on ozbiljno bacili na MCSE :)

ma nema sta tu srecno, riba ima tipa, kao sto kazu "i'm not touching that" ali ima da mi bude drugarica pa ne znam sta :)

hajli > moram da odgledam koji replay. necu da iko moze da mi kaze da me u igrici, u kojoj sam potrosio godine zivota, pobedila devojcica :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

uvek mozes da se vadish na imbalans :)

Dobro dobro, sa nestrpljenje ochekujemo topic sa rezultatima :) A srecno sam mislio u w3 and stufs xD.

@hajli

jao kolege, teraj ih u kurac...

ne vredi, namnozili se gaymeri u cetu, ima ih kolko ocesh..

eh igore kakav si, sve bio uchinio da bi naterao crovaxa na protivprirodni blud

Hvala Bogu ja sam nashao... Vec godinu dana sam sa svojom "srodnom dushom"... To je onaj trip ti neshto prichash i ona ti zavrshi rechenicu i ti zanemish... Ne mozhe da ti dosadi iako sa njom provodish po 5-6 sati dnevno...

Ili u istom trenutku kazhete ono shto ste mislili... Ili chak ispuni ono shto bi ti voleo (npr. da ti donesem kilogram gumenih bombona [:D] )

Got some minuses for free?

drugarica [roflmao]

kao "ne mogu te prcam, aj se druzimo, mozda jednom budes raskinula sa likom, a ja iskoristim tvoj emocionalni krah i utesim te karom, jeeeeeeeees!!!"

priceless :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

e tebi se bas svakojake dogodovstine dogadjaju :))

nije da ti zavidim, ja sam BIO sa takvom devojkom, ono soul-mate, zavrsavanje recenice, mislim ona kaze i obrnuto, nikad mi nije bilo bolje. i trajalo 3 meseca. naravno da je izgledalo super :) onda puklo, samo je u jednom trenutku krenula da se zatvara, ja sam to osetio, i posle 3 dana cekanja da mi kaze sta se desava, resio sam da prekinemo izbegavanje tog razgovora, i ona je rekla da nece vise da bude sa mnom. da me ne voli vise ...

doduse imali smo po 18 godina. ne da sam vrisnuo i ne da su me gledali, vec sam do kuce 1h busom plakao ko da mi je umro neko. kod kuce sam toliko ridao na glas (bilo je leto i sve mi je otvoreno gajbi tada), da je keva morala da zatvara prozore i vrata od terasa ... keva i cale su dosli da me tese :))) mislili su da cu da riknem ili da mi flipne nesto u glavi. hm, mozda i jeste ali nista strasno ;)

jebi ga, nesrecan slucaj. nisam pogledao drugu i niti pipnuo narednih 1,5 godinu.

na sto nacina sam pokusao da je vratim, cak i grafitima, sa muzikom ... ko u filmu, SVE sam probao :)

al posle sam nasao drugu i to tako, trajalo 7 godina. do pre metar dana ...

al to sto je meni puklo, nema veze, ja znam bar 5 mojih drugara, koji se vole sa svojim zenama i imaju decu i zive kako treba :) cisto da ne gubis nadu :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

ja sam chuo da svi gejmeri imaju imaginarne devojke. mozhda ni zhenski gejmeri nisu izuzetak, pa te lazhe da ne bi mislio da je geek!? ONA ZHELI DA NAPUNI TVOJE PREPONE ZHUDNJOM, DA JOJ SE SPAWNUJESH U BAZI, DA JOJ DASH CRITICAL HIT!!!

HAHA!! OBRNUTA PSIHOLOGIJA FTW!!!!!

[:D]

Dajte decu na neki sport kao malu,da ne bi ostali nepokretni pored roditelja,igrajuci komp umesto da pokusaju da nauce da hodaju..

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

kruko > taj scenario meni uopste ne smeta :)

yevod > eh kad bi samo znao kakve se meni dogodovstine sve dogadjaju, i sta mi se sve izdesavalo. mogao bi da napisem knjigu o tome ali to bi stavili u "science fiction" deo knjizara :)

cali > i like the way you think :)

Edited by Crno-Sunce

Danas sam zaprosio jednu devojku i bio odbijen.

no da kranemo od pocetka.

sve je pocelo jedne krajnje interesantne veceri pre oko 3 meseca kad smo nas 4vorica obezdanjeni od piva i vina igrali heroje i magic the gathering

i u tom stanju sam izjavio sledece "ako ikad naidjem na devojku koja voli heroje, warcraft, koja gotivi da igra d&d, i koja igra magic the gathering da cu je zaprositi" zvuci smesno zar ne? ali to je po mom misljenju bice koje ne postoji.

medjutim stvar je u tome sto postoji i sto sam je danas na poslu upoznao, posle standardnog bezveznog upoznavanja skontao sam da devojka obozava da igra warcraft, da je imala besane moci i da joj je jedna od omiljenih igrica baldurs gate 2. takodje voli da igra pen & paper d&d, i igra regularno magic. i to je za mene bio kraj svih prica. ako tome dodamo da extra izgleda ja nisam mogao da verujem sta mi se desava. potpuno sam bio zanemeo. ako tome dodamo da devojka nije nega glupa klinka vec da je zavrsila fax i da radi u nekoj firmi za marketing, i samo se prijavila za ovaj posao da moze da slusa predavanja za dz.

i sta sam uradio? pa pitao sam je da se uda za mene, boze moj, opisivajuci joj doticnu noc pre 3 meseca.

i sta sam na kraju skontao? ne postoji savrsena devojka! ima tipa... kad mi je to rekla bukvalno sam kriknuo kao ranjena zver na sred sava centra, dok su me sefovi gledali krajnje zbunjeno. ne nisu mi postavljali nikakva pitanja samo me sledecih sat vremena posmatrali konstantno  :)

no u svakom slucaju nemam nameru da je potpuno iskuliram, ako nista drugo takva drugarica vredi za vjek vjekova. treba za koji dan da idemo u igraonicu na partiju warcrafta u neku opkladu, koju jos nismo potpuno definisali :)

da li se vama nekad ucinilo da ste upoznali vaseg "soul-mate-a", tj nekog sa kim ste se bukvalno od prve reci toliko zgotivili da ste gutali vise manje svaku rec koju govori, ne zeleci da ode?

Morash da zadovoljish karmu, posle 2x6,5 meseci "torture" od strane 2 ribe dodje devojka za koju sam mislio da ne postoji - time sam zadovolji karmu za sve ribe pre toga koje su imale torturu od strane mene plus sam nashao devojku koju sam mislio da ne postoji -> Moj Soul Mate @ it finest.