manager Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 na STB je pocela da se prikazuje ova serija umesto ED-a, znaci utorak-petak od 23:05. trenutno se reprizira 4. sezona a od 21.5. pocinje nova (za nas nova) 5. sezona. serija prati mali fudbalski klub na svom putu ka zvezdama :) naravno, pored samog kluba prica prati i sve igrace koji igraju u klubu. u engleskoj se trenutno prikazuje 9. sezona (sam kraj) i najavili su jos jednu, poslednju, 10. sezonu. posle toga nema vise. ovo je jedna jeftina serija, ali mogu da je prate ljudi koji vole fudbal, sasvim je relaksirajuca i moze da se gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 bilo je to na Studiu b i ranije... gotivna serijica... zanimljivo sto nisu montirane tekme...nego se stvarno igra... ili ja tripujem o.O Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 na STB je pocela da se prikazuje ova serija umesto ED-a, znaci utorak-petak od 23:05. trenutno se reprizira 4. sezona a od 21.5. pocinje nova (za nas nova) 5. sezona. serija prati mali fudbalski klub na svom putu ka zvezdama :) naravno, pored samog kluba prica prati i sve igrace koji igraju u klubu. u engleskoj se trenutno prikazuje 9. sezona (sam kraj) i najavili su jos jednu, poslednju, 10. sezonu. posle toga nema vise. ovo je jedna jeftina serija, ali mogu da je prate ljudi koji vole fudbal, sasvim je relaksirajuca i moze da se gleda. ← Jebote kad sam josh ja to gledao , na SkyOne-u dok je josh bio u paketima kablovskih , znaci 6-7 razred...I opet cu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 ta serija je meni mnogo bila kul, bash si me dobro podsetio da vidim dal je ima za download. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 bilo je to na Studiu b i ranije... gotivna serijica... zanimljivo sto nisu montirane tekme...nego se stvarno igra... ili ja tripujem o.O ← Tripujes se brate, jel si video nekad situaciju Flecher pored Ferdinanda izbliza ? ;] Inace, najopustenija serija za koju znam... ( LOL ) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Da ali pride ce biti i nove serije koje su snjimane 2002... ko je gledao ranije ... a mislio je da je kraj.... e pa nije... ima josh... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2006 Author Report Share Posted April 17, 2006 bilo je to na Studiu b i ranije... gotivna serijica... zanimljivo sto nisu montirane tekme...nego se stvarno igra... ili ja tripujem o.O ← brateeeeee... zar nisi provalio kada se gleda tekma sa vidine (komentatorske/tv pozicije) da je uglavnom mrak, rade reflektori, dok kada zumira, recimo golmana, vidi se na travi da je sunce i evidentna razlika u svetlosti. ima mnogo tako slicnih propusta, ali ipak moze da se gleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 i ja sam je gledao kad je isla prvi put na studiu b...bese to davno:) i secam se da sam se bas lozio na istu....totalno gledljiva serija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 ljudi koji vam je...pa naravno da ne bi snimali tekmu zbog neke serije jbte!!! hteo sam da kazem da je skroz dobro odradjeno :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts